Kan Sulandırıcı İğne Kullanımı Sonrası

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Arkadaşlar oksapar 4000 mg kullanıyorum coraspirinle birlikte
Burnumdan kanlı sümük geliyor kullanan arkadaşlarda oldu mu acaba bi de anlık göğüs sıkışmaları
Yan etkileri mi acaba

Burnumdan kanlı sümük geliyor kullanan arkadaşlarda oldu mu acaba bi de anlık göğüs sıkışmaları
Yan etkileri mi acaba
bende aynı dozda clexane kullanıyorum benım oyle bi sorunum olmadı şükür doktorunuza başvurun. sadece vurulan yerde morarma ve acı oluyor.

kanlı sümük grip gibi hastalıklarda da gelebiliyor. plt aptt gibi pıhtılaşma ile ilgili bazı değerleri steyebilir doktor.genetik pıhtılaşma mı var?ben kan sulandırıcı üstüne coraspin kullanmıyorum.oxsaparı açıkçası beğenmiyorum bi 10 tane kullanmıştım. claxen de kullanmıştım en ıyısı enox iğne olduğunuzu bile anlamıyorsunuz. parası da güzel tabi 127 lira 10 lu paket

tam da sizin gibi birini arıyordum :) benım kan pıhtılaşmam var hangi geninizde kan pıhtılaşması cıktı plt degeriniz ve proramin zamanınız kaç? ayrıca bende coraspin kullanmıyorum sadece 4000lik iğne kullanıyorum

İgneleri parayla mi aliyorsun rapor cikartmadilar mi ?

Yan etkileri mi acaba
Ben coraspin kullaniyorum sadece.
Bazen burnum kaniyor bu ilacin etkisi ztn.
Gogus sıkısmasi da yasiyorum bu da hamilelikten cnm.

ben dondurulmuş embrıyo tedavısındeyim.aslında trambofili panelındekı 4 genden 2 tanesıne kendım özel yerde baktırdım temız çıktı.benım plt sınırı geçmesede bildim bilesi sınıra yakındır.sınır 500 se benim 400-450 filan çıkar.kan sulandırıcı ılk kulanmaya başladığımda da ölçüldü ve yine düşmedi ilginçtir.gebelığın ilk haftalarında lekelenme ara ara kanama olmuştu.dr acaba kan sulandırıcıdan mı diye plt grubu tahlillerle baktı sorun görünmedi.

İgneleri parayla mi aliyorsun rapor cikartmadilar mi ?
özel tüp bebek merkezinde yaptırdığım için rapor nasıl olur diye pek uğraşmadım.raporda muadili alabiliyorum. bilmiyorum.

benımde plt normal degeri 140-400 brnım sonuçlarım ise 360-380 arası bi kerede sınırın üstünde cıktı. benımde homozigot var mthr 1298de. siz hamile degilsiniz yani suan dogrumu anladım ben?

Ben coraspin kullaniyorum sadece.
Bazen burnum kaniyor bu ilacin etkisi ztn.
Gogus sıkısmasi da yasiyorum bu da hamilelikten cnm.
bazı kadın dogımcular rapor yazıyor araştırman lazım cnm

benımde plt normal degeri 140-400 brnım sonuçlarım ise 360-380 arası bi kerede sınırın üstünde cıktı. benımde homozigot var mthr 1298de. siz hamile degilsiniz yani suan dogrumu anladım ben?
hamileyim hamilelik takvimini bunun için ekledim.genetik testlerden 2 tanesını hamılelık öncesi yaptırmıştım parası en uygun olanları malesef diğer iki hanesinden biri 600 biri de 800 tl idi.ayrıca bilmem kaç tane düşük yapmadan üniversitede yapılmıyormuş. aslında bir düşükten sonra bakılmalı.tabi burada böyle.başka yerlerde nasıldır bilemiyorum.çalıştığım için hafta içi kontrol olsun rapor peşinde koşmak için olsun hep sorun çıkarıyorlar.bizde özel hastaneleri doktorları zengin ediyoruz.onlarda sağolsun paramızla rezil olmamızı sağlıyorlar.

Yoo muadilini almiyorsun dr hangi igneyi yazmissa onu aliyosun.
Ayrica doguma kadar kullanicaksin bu igneyi bence rapor cikarttir bi dunya para cunku.
Ozel cikartiyor mu bilmiyorum ama devlete gitsen dr da tmm dese 2 dakkalik is

dondurulmuş embriyo tedavisindeyim deyince ben tedavidesiniz sandım kbakmayın. burdada öyle 3 düşükten sonra bakılıyor ve benım 5. gebeliğim iğneye başladık bu hamileliğimde.rapor için 3-4 saat yeterli oluyor bana devletteki doktor yazdı.bi kaç test istedi sonra yazdı

Yoo muadilini almiyorsun dr hangi igneyi yazmissa onu aliyosun.
Ayrica doguma kadar kullanicaksin bu igneyi bence rapor cikarttir bi dunya para cunku.
sizin hangi geninizde pıhtılaşma var. ayrıca coraspinde kullanıyormusunuz? bana doktorum hap önermedi

Ben pihtilasma faktorlerine baktirmadim hic
sadece 1 dusugum oldu o yuzden coraspin kullaniyorum bi tek

Yoo muadilini almiyorsun dr hangi igneyi yazmissa onu aliyosun.Ayrica doguma kadar kullanicaksin bu igneyi bence rapor cikarttir bi dunya para cunku.
bizim burda muadil çılgınlığı var ilçe diye.10lu paketten birer tane her eczane 1 kutu alıyor sonra diyorlar getirtiriz ertesi akşam 6 da gel.hepsi de başka markadan 1 paket onlu koyuyor şaka gibi.

ah bacım 3 düşük için seni yıpratacaklarına baştan baksalardı işte ben bu zihniyetten nefret ediyorum.ben maaşımı yatırdım bu işlere resmen fakir vatandaş napsın

o eczacıları zaten şikayet edicem bıktım onların sahtekarlıklarından bi folik asit var resmen kara borsaya düşürdüler 16lira iken eczacı bana 32liraya satmaya kalktı. kesinlikle bencede 1düşüktn sonra testlerin yapılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…