Kan Sulandırıcı İğne Kullanımı Sonrası

Hangi sehirdesiniz ? Kucuk bi yer mi ?
Cingar cikartsana ne demek 2 kati fiyata satmak

T tugsem_10 aa saka gibi
Sikayet edebilecegin bi yer yok mu
yok maalesef burda herkes sütten çıkmış ak kaşık bebek hepten Allaha emanet kadın doğum eczane konusunda bulunduğum mahalde kötünün iyisini bulmaya çalışıyoruz.

sanki bende her aldığımda mesela 112 lira idi claxen 113 e çıktı hop karaborsa sorsan "ee işte firmaya az geldi bu fiyat gööndermiyorlaaar"aşırı hayati bişeyse ölek yani.ondan sonra al şu xxx ilacı bu muadil.bi dahaki bitişte de yyy ilacı oluyor o da muadil.

Hangi sehirdesiniz ? Kucuk bi yer mi ?
Cingar cikartsana ne demek 2 kati fiyata satmak
dedim ben zaten tartıştım eczacıyla sürekli muayene parası alıyorlar. bu ne ya dedim ödediğinizde belli degil fişte vermiyorsunuz ödendi diye dedim. birde ilaçları kafanıza göre fiyattan satıyorsunuz dedim ee yok efendim söylede böylede. zam geliyorda ediyorda. günlük mü zamn geliyor kimi kandırıyorsun dedim ben internetten genel fiyatına bakıyorum dedim. reçetesiz ilaçların devletin karşılamadıgı ilaçları kafanıza göre fiyat koyup satıyorsunuz dedim. serbest piyasa ohh ne güzell.izmirdeyim ben.

bende aynı dozda clexane kullanıyorum benım oyle bi sorunum olmadı şükür doktorunuza başvurun. sadece vurulan yerde morarma ve acı oluyor.
doktoruma sordum da geçer dedi sanırım bir de iğneyle hapın arasında zaman farkı çok olması lazım en azından 12er saatlik

Canım parası önemli değil de bu oksapar bitince bende clexana geçeyim madem
doktor benden herhangi bir test istemedi canım
Genetik pıhtılaşma ıktı MTHFR 677 Bölgesinde Homozigot formda mutasyon gözlenmiştir yazıyor.

Bende ben gibi arkadaşları arıyorum birbirimize destek olalım bebişlerimizi kucağımıza alalım inş:)
Genetik raporda MTHFR 677 bölgesinden homozigot formda mutasyon yazyor canım.
Ayrıca plt ve proramin değerleri ne bilmiyorum ne zaman yapılıyor o testler
Canım corasprini doktorum 6 aylık olduktan sonra bırakıcaz dedi

Canım maalesef öyle benim ilk boş gebelikten sonra ben kendim istedim doktor istemedi ben zorlayınca üniversite hastanesine gönderdi anlamıyorum ki niye en baştan bakmıyorlar

plt genel kan testinde belli oluyor protramin zamanı ise ayrı olarak isteniyor.benım mthr 1298 . inşAllahh cnmm sağlıkla ve hayırlısıyla zamanı gelince bebeğimizi kucaklayalım.AMİNNNNN❣Rabb'im o günleride göstersin bize

Amin canım sağol
ben doğudayım şu an canım doktorların ilgisi bilisi çok kötü güvenemiyorum da napcam bilmiyorum

Amin canım sağol
ben doğudayım şu an canım doktorların ilgisi bilisi çok kötü güvenemiyorum da napcam bilmiyorum
cnm doguyla alakası yok ki bunun dogudaki doktorlarda atamalı sonuçta kim bilir hangi şehirlerden. sen doktorunu dinle ama dediklerini uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…