- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Hangi sehirdesiniz ? Kucuk bi yer mi ?o eczacıları zaten şikayet edicem bıktım onların sahtekarlıklarından bi folik asit var resmen kara borsaya düşürdüler 16lira iken eczacı bana 32liraya satmaya kalktı. kesinlikle bencede 1düşüktn sonra testlerin yapılması lazım
yok maalesef burda herkes sütten çıkmış ak kaşık bebek hepten Allaha emanet kadın doğum eczane konusunda bulunduğum mahalde kötünün iyisini bulmaya çalışıyoruz.
sanki bende her aldığımda mesela 112 lira idi claxen 113 e çıktı hop karaborsa sorsan "ee işte firmaya az geldi bu fiyat gööndermiyorlaaar"aşırı hayati bişeyse ölek yani.ondan sonra al şu xxx ilacı bu muadil.bi dahaki bitişte de yyy ilacı oluyor o da muadil.o eczacıları zaten şikayet edicem bıktım onların sahtekarlıklarından bi folik asit var resmen kara borsaya düşürdüler 16lira iken eczacı bana 32liraya satmaya kalktı. kesinlikle bencede 1düşüktn sonra testlerin yapılması lazım
dedim ben zaten tartıştım eczacıyla sürekli muayene parası alıyorlar. bu ne ya dedim ödediğinizde belli degil fişte vermiyorsunuz ödendi diye dedim. birde ilaçları kafanıza göre fiyattan satıyorsunuz dedim ee yok efendim söylede böylede. zam geliyorda ediyorda. günlük mü zamn geliyor kimi kandırıyorsun dedim ben internetten genel fiyatına bakıyorum dedim. reçetesiz ilaçların devletin karşılamadıgı ilaçları kafanıza göre fiyat koyup satıyorsunuz dedim. serbest piyasa ohh ne güzell.izmirdeyim ben.Hangi sehirdesiniz ? Kucuk bi yer mi ?
Cingar cikartsana ne demek 2 kati fiyata satmak
vallaha cıngar olmuyor bizim ilçede ağa babası gibiler hepsi herkesin tuzu kuru.Hangi sehirdesiniz ? Kucuk bi yer mi ?
Cingar cikartsana ne demek 2 kati fiyata satmak
doktoruma sordum da geçer dedi sanırım bir de iğneyle hapın arasında zaman farkı çok olması lazım en azından 12er saatlikbende aynı dozda clexane kullanıyorum benım oyle bi sorunum olmadı şükür doktorunuza başvurun. sadece vurulan yerde morarma ve acı oluyor.
Canım parası önemli değil de bu oksapar bitince bende clexana geçeyim mademkanlı sümük grip gibi hastalıklarda da gelebiliyor. plt aptt gibi pıhtılaşma ile ilgili bazı değerleri steyebilir doktor.genetik pıhtılaşma mı var?ben kan sulandırıcı üstüne coraspin kullanmıyorum.oxsaparı açıkçası beğenmiyorum bi 10 tane kullanmıştım. claxen de kullanmıştım en ıyısı enox iğne olduğunuzu bile anlamıyorsunuz. parası da güzel tabi 127 lira 10 lu paket
cnm ben hap kullanmıyorum. aynen geçiyor morarmadoktoruma sordum da geçer dedi sanırım bir de iğneyle hapın arasında zaman farkı çok olması lazım en azından 12er saatlik
Bende ben gibi arkadaşları arıyorum birbirimize destek olalım bebişlerimizi kucağımıza alalım inş:)tam da sizin gibi birini arıyordum :) benım kan pıhtılaşmam var hangi geninizde kan pıhtılaşması cıktı plt degeriniz ve proramin zamanınız kaç? ayrıca bende coraspin kullanmıyorum sadece 4000lik iğne kullanıyorum
morarma değil canım burnumdan sümüklü kan geldi de muhtemel iğne ve hap arasını çok yakın tuttuğum için olducnm ben hap kullanmıyorum. aynen geçiyor morarma
Canım doktor sana neden ine vermedi kiBen coraspin kullaniyorum sadece.
Bazen burnum kaniyor bu ilacin etkisi ztn.
Gogus sıkısmasi da yasiyorum bu da hamilelikten cnm.
Canım maalesef öyle benim ilk boş gebelikten sonra ben kendim istedim doktor istemedi ben zorlayınca üniversite hastanesine gönderdi anlamıyorum ki niye en baştan bakmıyorlarhamileyim hamilelik takvimini bunun için ekledim.genetik testlerden 2 tanesını hamılelık öncesi yaptırmıştım parası en uygun olanları malesef diğer iki hanesinden biri 600 biri de 800 tl idi.ayrıca bilmem kaç tane düşük yapmadan üniversitede yapılmıyormuş. aslında bir düşükten sonra bakılmalı.tabi burada böyle.başka yerlerde nasıldır bilemiyorum.çalıştığım için hafta içi kontrol olsun rapor peşinde koşmak için olsun hep sorun çıkarıyorlar.bizde özel hastaneleri doktorları zengin ediyoruz.onlarda sağolsun paramızla rezil olmamızı sağlıyorlar.
plt genel kan testinde belli oluyor protramin zamanı ise ayrı olarak isteniyor.benım mthr 1298 . inşAllahh cnmm sağlıkla ve hayırlısıyla zamanı gelince bebeğimizi kucaklayalım.AMİNNNNN❣Rabb'im o günleride göstersin bizeBende ben gibi arkadaşları arıyorum birbirimize destek olalım bebişlerimizi kucağımıza alalım inş:)
Genetik raporda MTHFR 677 bölgesinden homozigot formda mutasyon yazyor canım.
Ayrıca plt ve proramin değerleri ne bilmiyorum ne zaman yapılıyor o testler
Canım corasprini doktorum 6 aylık olduktan sonra bırakıcaz dedi
evet ondan olabilr cnm saat aralıgına dikkat etmorarma değil canım burnumdan sümüklü kan geldi de muhtemel iğne ve hap arasını çok yakın tuttuğum için oldu
Amin canım sağolplt genel kan testinde belli oluyor protramin zamanı ise ayrı olarak isteniyor.benım mthr 1298 . inşAllahh cnmm sağlıkla ve hayırlısıyla zamanı gelince bebeğimizi kucaklayalım.AMİNNNNN❣Rabb'im o günleride göstersin bize
Canım ne kadarlık senin bebiiş şimdievet ondan olabilr cnm saat aralıgına dikkat et
cnm doguyla alakası yok ki bunun dogudaki doktorlarda atamalı sonuçta kim bilir hangi şehirlerden. sen doktorunu dinle ama dediklerini uygulaAmin canım sağol
ben doğudayım şu an canım doktorların ilgisi bilisi çok kötü güvenemiyorum da napcam bilmiyorum
daha cok küçük 8haftalık :) seninki?Canım ne kadarlık senin bebiiş şimdi
canım devlete gitmiyorum burda özele gidiyorum kötünün iyisi iştecnm doguyla alakası yok ki bunun dogudaki doktorlarda atamalı sonuçta kim bilir hangi şehirlerden. sen doktorunu dinle ama dediklerini uygula
canım ben daha yeni öğrendim inş cumartesi gidip keseye bakıcaz:) rabbim bu sefer kalp atışını duymayı nasip eder amin :)daha cok küçük 8haftalık :) seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?