Kan Sulandırıcı İğne Kullanımı Sonrası

Arkadaşlar igneye ne zaman başladiniz?
Ben ౩ kere düşük yaptim ilkimdme.sonra pihti problemim olduğunu öğrendik.ikinci gebeligimde hamile oldugumu öğrendiğim gibi aspirine ve igmeye basladim dustu yine kanamam biter bitmez aspirini kullandim hep ve bidaha adet görmeden uzeirne hamile kaldim ve igneye basladim tekrar o da 8.haffada kalbi durdu kendiligmdem düştü acile gittik gece olmuştu dr igmelere geç baslamissin adete bi hafta kala en az baslamalisin hcg yaptir adete bi hafta kala her ay dedi..

Cook ama cok gecmis olsun.. Ben keseyi görünce başladım.. dr oyle dedi. Hatta hamile olduğumu bat tan 1 hafta once ogrendim ona rağmen keseyi görünce başlattı. Korktum şimdi öyle yazınca siz

Cook ama cok gecmis olsun.. Ben keseyi görünce başladım.. dr oyle dedi. Hatta hamile olduğumu bat tan 1 hafta once ogrendim ona rağmen keseyi görünce başlattı. Korktum şimdi öyle yazınca siz
Kendi dr.um demedi kanama olunca acildeki dr dedi bende sattan bigun sonra ögrenmis oldum gebelikleri ve hemen baslamistim biz tüp bebek yaptircaktik dr tramsferden itibarn baslariz demisti sonra l ay hamile kaldigim icin kendi kafama basladim. Siz endise etmeyin dr.unuza sorum tabi ama ben de ilk defa bu dr.dan duydum zaten o yüzden sizlere de sormak istedim

Yanı hamile ve genetik raporu olan birisine yazmaması keyfi olur ancak.. neye dayanarak vermiycek ki
kimisi gerekli görmüyor. sizin hangi genlerinizde pıhtılaşma var kaçlık iğne kullanıyorsunuz?

kimisi gerekli görmüyor.
Mutasyonlara gore kullanmak zorundayım hali hazırda kullanıyorum dr. Zaten uygun gördü. Keyfi değil yani. Bu durumda devletteki dr da uygun görecektir. Sizin ısrar ettiğiniz şeyi anlamadim açıkçası yani diyosunuz ki devlet hastanesi senin bu rapor ve iğneyi kullanmana rağmen vermeye bilir doğru anlamışım dimi? Siz nasıl aldınız peki

Evet kesinlikle.. iğne yapincada düştüyse başka bi sorun olabilir mi ki
Suan araştirmaknicin Cerrahpaşaya gidiyrm kromozom testi yaptık bir de bikac kan tahlilleri daha ben histeroskopi de istedim ama gerek yok dediler icime sinmedi özelde yaparim belki buayki adetten sonra. Allah herkesin yardimcisi olsun her asamasi ayri zor olmasi olmamsi

aynenn öyle cnm ben bu iğneyi yazdırmak için doktor dolaştım bi kaç tane en son gittiğim doktorum 5. gebeliğim oldugu için iğneye gerek oldugunu söyledi ve başlattı

Ben ne rapor ne recete bile olmadan sadece testin sonucu ile aile hekimime yazdiriyordum dr.larin tutumana bagli ama siz isedikten sonra heleki raporunuz varsa yazmama gibi bi lüksleri yok

ayrıca benımde doktorum keseyi gördükten sonra başlattı iğneyi

Sevindim acaba bi ihmalim mi oldu die insanın içi rahat etmiyo
öyle düşünme cnm Allah nasip edicekse bi şekilde ediyor. inşAllah seninde önce karnına sonra kucagına almayı nasip etsin Rabb'im . AMİN❣

aynenn öyle cnm ben bu iğneyi yazdırmak için doktor dolaştım bi kaç tane en son gittiğim doktorum 5. gebeliğim oldugu için iğneye gerek oldugunu söyledi ve başlattı
Zaten genetik testleride 3. Düşükten sonra yapiyolar devlet hastanesinde ,bende devlet hastanesinde yaptirdim. Genetik testin evde sonucları yarın yazarim ama oksapar 4000 +coraspirin kullaniyorum ayın 2 sine randevu aldım devlet hastanesine bakalim vericeklermi gerçi özelde oluyomuş sanirim

bende clexane 4000lik kullanıyorum. rapor yazdırmak için mi devletteki doktora sıra aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…