Kan Sulandırıcı İğne Kullanımı Sonrası

bir boş gebelik oldu caanm sonra test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
sonra kimyasal gebelik oldu işte
inş bu sefer olur yeni öğrendik
senin kaç düşüğün var
4 bu 5. gebeliğim Rabb'imin izniyle. inşAllah şimdi karnımızdakileri kucagımıza almayı nasip eder güzel Rabb'im . AMİNNN❣

Canım maalesef öyle benim ilk boş gebelikten sonra ben kendim istedim doktor istemedi ben zorlayınca üniversite hastanesine gönderdi anlamıyorum ki niye en baştan bakmıyorlar
hem çocuk doğurun isterler bu zorlukla ve böyle insanları soğutan işlemler doktorlar oldukça nasıl olacak bu işler.

Kızlar bu testlerde pıhtılaşma varmı anlayanlar anlatsın lütfen

Eklentiler

• IMG-20171027-WA0008-1.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 354
Sende genel koraspin yada kan sulandirici igne kullanacak pihtilasma var. Aşırı yüksek degil.doktor vereceği kan sulandırıcıyi ona göre ayarlar.bu testte pihtilasma hucrelerin ufak cok genis alana dagilmis.kan hucren var ama kan oranlari biraz azalmis.cay kahve sigara icme.aslinda trambofili paneline baktirilsa yani genlere iyi olur.

Canm bisey sorcam bende ucretli aliyorum igneyi.bu rapor icin heyet karari falan ddiler ama ole bisey var mi acaba yoksa sadece uzman doktor mu recete ediyo bide adetliymis sanirimdojtorun recete ettigi igne ole mi ?

Kansızlık için ilaç kullanıyorum coraspin de kullandım hamile kaldıgımda ama düşük oldu bakalım doktor ne diycek

Canm bisey sorcam bende ucretli aliyorum igneyi.bu rapor icin heyet karari falan ddiler ama ole bisey var mi acaba yoksa sadece uzman doktor mu recete ediyo bide adetliymis sanirimdojtorun recete ettigi igne ole mi ?
cnm doktorum opr. dr. (protramin zamanı pt,protramin zamanı ınr,protramin zamanı pt%, aptt ve normal kan testi yaptı sadece bunlara bakarakta rapor yazdı. evet kutu içinde 10adet yazdı bana 3aylık. doktor bi rapor cıkartıor zaten bi nüshası sende biri hastanede kalıyor. nerde oturuyorsunn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…