- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi turuncupipet
-
AMİNNN cnm inşAlllah❣canım ben daha yeni öğrendim inş cumartesi gidip keseye bakıcaz:) rabbim bu sefer kalp atışını duymayı nasip eder amin :)
daha önceden kaç düşüğün var ve kaç haftalık düşükler?canım ben daha yeni öğrendim inş cumartesi gidip keseye bakıcaz:) rabbim bu sefer kalp atışını duymayı nasip eder amin :)
bir boş gebelik oldu caanm sonra test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktıdaha önceden kaç düşüğün var ve kaç haftalık düşükler?
4 bu 5. gebeliğim Rabb'imin izniyle. inşAllah şimdi karnımızdakileri kucagımıza almayı nasip eder güzel Rabb'im . AMİNNN❣bir boş gebelik oldu caanm sonra test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
sonra kimyasal gebelik oldu işte
inş bu sefer olur yeni öğrendik
senin kaç düşüğün var
hem çocuk doğurun isterler bu zorlukla ve böyle insanları soğutan işlemler doktorlar oldukça nasıl olacak bu işler.Canım maalesef öyle benim ilk boş gebelikten sonra ben kendim istedim doktor istemedi ben zorlayınca üniversite hastanesine gönderdi anlamıyorum ki niye en baştan bakmıyorlar
1 dusuk diye sanirimCanım doktor sana neden ine vermedi ki
üst mesaja yazdim cevabıKızlar bu testlerde pıhtılaşma varmı anlayanlar anlatsın lütfen
Canm bisey sorcam bende ucretli aliyorum igneyi.bu rapor icin heyet karari falan ddiler ama ole bisey var mi acaba yoksa sadece uzman doktor mu recete ediyo bide adetliymis sanirimdojtorun recete ettigi igne ole mi ?dondurulmuş embriyo tedavisindeyim deyince ben tedavidesiniz sandım kbakmayın. burdada öyle 3 düşükten sonra bakılıyor ve benım 5. gebeliğim iğneye başladık bu hamileliğimde.rapor için 3-4 saat yeterli oluyor bana devletteki doktor yazdı.bi kaç test istedi sonra yazdı
Kansızlık için ilaç kullanıyorum coraspin de kullandım hamile kaldıgımda ama düşük oldu bakalım doktor ne diycekSende genel koraspin yada kan sulandirici igne kullanacak pihtilasma var. Aşırı yüksek degil.doktor vereceği kan sulandırıcıyi ona göre ayarlar.bu testte pihtilasma hucrelerin ufak cok genis alana dagilmis.kan hucren var ama kan oranlari biraz azalmis.cay kahve sigara icme.aslinda trambofili paneline baktirilsa yani genlere iyi olur.
cnm doktorum opr. dr. (protramin zamanı pt,protramin zamanı ınr,protramin zamanı pt%, aptt ve normal kan testi yaptı sadece bunlara bakarakta rapor yazdı. evet kutu içinde 10adet yazdı bana 3aylık. doktor bi rapor cıkartıor zaten bi nüshası sende biri hastanede kalıyor. nerde oturuyorsunn ?Canm bisey sorcam bende ucretli aliyorum igneyi.bu rapor icin heyet karari falan ddiler ama ole bisey var mi acaba yoksa sadece uzman doktor mu recete ediyo bide adetliymis sanirimdojtorun recete ettigi igne ole mi ?
evet cnm ama her doktor yazmıyor iğne malesefKizlar raporu devlet hstnesinden kadin dogumcumu çıkarıyor acaba
Benim genetik testlerim var kullanmak zorundayım amaevet cnm ama her doktor yazmıyor iğne malesef
tabikide kullanmaya uygun olabilrsin ama her doktor yazmıyor onu demek istiyorum.Benim genetik testlerim var kullanmak zorundayım ama
Yanı hamile ve genetik raporu olan birisine yazmaması keyfi olur ancak.. neye dayanarak vermiycek kitabikide kullanmaya uygun olabilrsin ama her doktor yazmıyor onu demek istiyorum.
Özeldeki dr yaziyo reçeteyle aliyorum 20 günde birtabikide kullanmaya uygun olabilrsin ama her doktor yazmıyor onu demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?