Kan Sulandırıcı İğne Kullanımı Sonrası

Ankaradayim ben.riskli gebelik bolumune muane oluyorum devlet hasatnesinde.aslinda benim sigortam yok.yani yazdirsam bile alabilcek bi secenegim yok.ama ozel saglik sigortasi dusunduk bunn icin

Ankaradayim ben.riskli gebelik bolumune muane oluyorum devlet hasatnesinde.aslinda benim sigortam yok.yani yazdirsam bile alabilcek bi secenegim yok.ama ozel saglik sigortasi dusunduk bunn icin
o konuda bi bilgim yok cnm Allah onundeki tüm engelleri kaldırsın inşAllah'ta sende yazdır iğneni. AMİNN❣ birde senin ikiz galiba ❣ :)

Canım o kadar üzüldüm ki allahım inş bu sefer nasip eder çok zor bende yaşadım. Hamileyken ayakta falan çok mu kaldın ki dikkat etmek lazım. Bir de benim doktorum adete 5 gün kala test yaptırmam gerekttiğini söyledim ben hem hap hem iğne kullanıyorum sen ne kullanıyordun
Bu arada sakın kendini de suçlama o çocuğun bu dünyada rızkı yokmuş ki olmamış canım

Amin Allah razı olsun.. son iki gebelikde hep yattim yemek bile yapmadim. Aspirini devamli kullaniyrm gebelikleri ögrenir ögrenmez de clexan 0.4 kullanmistim. Simdi adet oldum cok erken hemde korunmayi düsünmuyrm bakalim tekrar nasip olcak mı... Ben de tedbiren artik her ay hcg yaparim sati beklemeden

Rabbim isteyen herekese nasip etsin inş

Arkadaslar bende 6000 kullanıyorum istenilen yerden vurulabiliyor muyuz ben sormayı unuttum daha yeni başladım bana koldan dedi eczacı ama cok acıyor

Arkadaslar bende 6000 kullanıyorum istenilen yerden vurulabiliyor muyuz ben sormayı unuttum daha yeni başladım bana koldan dedi eczacı ama cok acıyor
Kol bacak göbek . Göbek cok acmıyor. Bacagında iç kısımları acımıyor. Koldan hiç denemedim

2 boş gebelîğim var homozigot oldugumu Yeni ogrendim. Şimdi 3. Ye hamileyim 4+5 henuz keseyi goremedik. 2 aydir folik ve coraspin kullandim 5 gundur de clexane kullaniyorum ve çok korkuyorum aynı seyleri yasamktan. Gezinirken bu sayfayi gordum tam da aradigim bilgiler allah hepinizden razi olsun

Canım hiç korkma allahın izniyle bir şey olmaz
Benim gebeliğim 6. Ayın içinde göbekten yapıyorum şu an sıkıntı yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…