- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
Aa çok iyiymiş gerçekten ,ama insanın içinde bir şüphe olmaz mı ikinci elden alınca .. Doktorunuza sordunuz mu oksapar vb. Kan sulandırıcı bulamazsam ne yapacağım diye ,ben sordum elindekileri bitirene kadar kullan bulamazsan coraspinle devam ederiz falan dediBen de ayni durumdayım,eczanelerde 6000lik bile çok yok,ignem bitecek diye kara kara düşünüyorum,bugün letgoda buldum tedavisi biten biri ilan koymuş eşim gitti aldı hemen 2kutu mecburiyetten
Kutusu hiç açılmamış ve ayriyetten reçetesi de var yoksa asla kullanamam,bulamazsam muadil verdi fakat kutu içinde sadece 2 tane varAa çok iyiymiş gerçekten ,ama insanın içinde bir şüphe olmaz mı ikinci elden alınca .. Doktorunuza sordunuz mu oksapar vb. Kan sulandırıcı bulamazsam ne yapacağım diye ,ben sordum elindekileri bitirene kadar kullan bulamazsan coraspinle devam ederiz falan dedi
Evet iki tane olanlar 6000 lik oluyor bende de 6000 lik var bir iğneyi iki gün kullanıyorumKutusu hiç açılmamış ve ayriyetten reçetesi de var yoksa asla kullanamam,bulamazsam muadil verdi fakat kutu içinde sadece 2 tane var
Bozulma olmuyor mu peki,doktor bana iğnenin 4te 3unu kullan dediEvet iki tane olanlar 6000 lik oluyor bende de 6000 lik var bir iğneyi iki gün kullanıyorum
Bir sorun olmuyor ama bende doktorun dediği gibi kullanıyorum 0.4 ml ken şimdi 0.3 ml vurunmuş oluyorumBozulma olmuyor mu peki,doktor bana iğnenin 4te 3unu kullan dedi
Gebeyim. Kan pıhtılaşması sebebiyle.Siz neden kullaniyosunuz oksapari
Ben oksapara rapor cikartmistim. Eczacim bu igneyi bulmak zorlasacak yakinda dedi 9-10 kutu getirtti sagolsun. İki aylik daha var elimde sizde toplu alimlar yapmaya calisin
Evet öyle yapacaktık fakat 4000 liği uzun zamandır bulamıyoruz, ne yaşadığım şehirde ,ne başka şehirler de sordurduk kalmamış :/
Ben de ayni durumdayım,eczanelerde 6000lik bile çok yok,ignem bitecek diye kara kara düşünüyorum,bugün letgoda buldum tedavisi biten biri ilan koymuş eşim gitti aldı hemen 2kutu mecburiyetten
ah ben ne ettim kızlar 25 gün sonraya bulamazsam salaklığıma doymayım artık ama eczanenin de canına minnetmiş hiç uyarmadı raporlu ve daha bulamazsınız muhakkak alın diye. diğer 6 kutuyu bıraktım iyi mi
Elindekiler bitmeden arastir almaya calisGebeyim. Kan pıhtılaşması sebebiyle.
Ve ben nasıl yaptımeczacı 10 tane verdi ilaç farkı fazla geldi diye sonra alırım dedim ama eczacı hiç uyarmadı bulamazsın diyerek inşaallah bulabilirim 1 ay sonra
Canım ben daha 7+3 üm ve 4-5 gündür kanamam var az az ama leke değil açık kırmızı resmen. Daha 2 ay bile olmadı çok var yani bana da doğuma kadar derse.....doktora sordum doguma kadar kullanacaksin dedi. 6kutu var elimde sanirim son iki kutuya dusunce tekrar talep edecem raporlu sekilde
Bnmde iki dusugum var. Bunda 9.haftada acik kirmizi kanama yasadim. Hemen acile gittim doktorumun onerisiyle progesteron zaten kullaniyodum bi tane daha eklediler corasprini biraktirdilar 4-5 gun. İlac aldigimin ertesi gunu kanamam bitti ama 3-4 hafta kanama alani gorundu usg de. Dusuklerimde hep kahve lekelenmm olmustu.Canım ben daha 7+3 üm ve 4-5 gündür kanamam var az az ama leke değil açık kırmızı resmen. Daha 2 ay bile olmadı çok var yani bana da doğuma kadar derse.....Bu ikinci ama ilki maalesef düşük olmuştu ve yine olmasından korkuyorum burda arıyorum bu kanamalarla ilgili yazılanları henüz bulamadım
Evet benimde düşüğümde kahve lekeydi hep. Benim 2. bu ama yaş faktörüm çok çok sınır olduğundan dahasını yaşamam zor. Kanama alanı temizlenmiştir inşaallah.....Bnmde iki dusugum var. Bunda 9.haftada acik kirmizi kanama yasadim. Hemen acile gittim doktorumun onerisiyle progesteron zaten kullaniyodum bi tane daha eklediler corasprini biraktirdilar 4-5 gun. İlac aldigimin ertesi gunu kanamam bitti ama 3-4 hafta kanama alani gorundu usg de. Dusuklerimde hep kahve lekelenmm olmustu.
Bi sure sonra temizlendi bebek buyudukce temizleniyomus. İnsallah hersey yolunda ilerliycek. Buralarda cok okuyupta kafani bulandirma herkesin hikayesi farkli herkesin gebeligine etki eden faktorler farkli. Cok iyi anliyorum endiselerini ama yapilacak tek sey bol bol dinlenmek minimum ayakta kalma ve sabretmekEvet benimde düşüğümde kahve lekeydi hep. Benim 2. bu ama yaş faktörüm çok çok sınır olduğundan dahasını yaşamam zor. Kanama alanı temizlenmiştir inşaallah.....
İnşaallah sağlık sıhhatle kucaklarımıza alırız
Evet canım haklısın salıya randevu aldım bakalım o zamana kadar benimle kalacakmı bebeğim. küçük parçalar da gelmeye başladı. ama insan bi dayanak arıyo kendine benzer olan ve herşey yolunda ilerleyen.... Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlereBi sure sonra temizlendi bebek buyudukce temizleniyomus. İnsallah hersey yolunda ilerliycek. Buralarda cok okuyupta kafani bulandirma herkesin hikayesi farkli herkesin gebeligine etki eden faktorler farkli. Cok iyi anliyorum endiselerini ama yapilacak tek sey bol bol dinlenmek minimum ayakta kalma ve sabretmek
İgnenin betaya etkisi oldugunu zannetmiyorum. Bende kullaniyorum aynilariniMerhaba, benimde 1 boş gebelik 2 düştükten sonra test yaptırdım pırtılaşma sorunu olduğunu öğrendim. Şuan tekrar hamileyim 4+4. Adetimden 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu 85,55 ti değerim doktorum oksapar 4000 iğne ve coraspirin e başlattı 4 gün sonra tekrar kan verdiğimde 716,4 çıktı değerim. Yükselmesi çok güzel p. Tesi keseyi görmek için gel dedi doktorum ama aklıma bişey takıldı iğnelerden dolayımı bu kadar yükseldi acaba. Umarım bir sorun çıkmaz
Teşekkür ederim aklıma takıldı. Öncekilerden dolayı korkuda var içimde 4 gün içinde 8 kat arttı bu kadar beklemiyordumİgnenin betaya etkisi oldugunu zannetmiyorum. Bende kullaniyorum aynilarini
Yeterki fazla fazla artsin bu sevindirici bir şeyTeşekkür ederim aklıma takıldı. Öncekilerden dolayı korkuda var içimde 4 gün içinde 8 kat arttı bu kadar beklemiyordum
Ahh gerçekten öyle ama hala sevinemiyorum bile. Umarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırızYeterki fazla fazla artsin bu sevindirici bir şey
mrb..betahcg değerin gayet normal 2 günde 2 kat artması beklenir ama aylık döngülerde daha fazla artması da normal diye duymuştum. sakin kalmaya çalış Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın bebişini inşaallah güzel haberlerini alırız canımMerhaba, benimde 1 boş gebelik 2 düştükten sonra test yaptırdım pırtılaşma sorunu olduğunu öğrendim. Şuan tekrar hamileyim 4+4. Adetimden 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu 85,55 ti değerim doktorum oksapar 4000 iğne ve coraspirin e başlattı 4 gün sonra tekrar kan verdiğimde 716,4 çıktı değerim. Yükselmesi çok güzel p. Tesi keseyi görmek için gel dedi doktorum ama aklıma bişey takıldı iğnelerden dolayımı bu kadar yükseldi acaba. Umarım bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?