Kan sulandırıcılar Oksapar Cleksan Coraspin Ecopirin vs.kullanımı

İzmirde oksapara ihtiyacı olan vasa özelden ulaşsın

mrb..betahcg değerin gayet normal 2 günde 2 kat artması beklenir ama aylık döngülerde daha fazla artması da normal diye duymuştum. sakin kalmaya çalış Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın bebişini inşaallah güzel haberlerini alırız canım :anne::anne::anne::halay::halay::halay:
Günaydın Canım 5+1 de keseyi gördük şükür ama ertesi gün kahve rengi leke geldi doktora gittim hemen kesede sorun yok dedi proluton depot 500 iğne verdi 2 tane bitanesi dün oldum bitanesi cuma olucam. Ama hala peçeteyle sildiğimde sarı kahve leke oluyor korkuyorum biraz. Dualarınıza benide ekleyin kızlar😞

İzmirde oksapara ihtiyacı olan vasa özelden ulaşsın
Yaa gurbet kuşu sen nasıl güzel bir insansın 🙏 ben izmirliyim ama şimdi Osmaniyeye tayinimiz çıktı 😞 ve gerçekten bulmak çok zor. Annemler izmirde ben burda arıyorum. Bide bişey sorucam bu ilaç parayla alınabiliyormu yoksa sadece raporlamı alınıyor

Bende oksapar ve coraspin kullanıyorum ,tabi oksaparı bulabilene aşk olsun ,oksapar 4000 liği piyasa da bulamıyoruz covidlilere gidiyormuş hep zar zor 6000 liğini buldum yarım yarım vuruncam inş,aynı sorunu yaşayan var mı ?
Ben de 6000 lik kullanıyorum bulamıyorum siz bulabildiniz mi

Yaa gurbet kuşu sen nasıl güzel bir insansın 🙏 ben izmirliyim ama şimdi Osmaniyeye tayinimiz çıktı 😞 ve gerçekten bulmak çok zor. Annemler izmirde ben burda arıyorum. Bide bişey sorucam bu ilaç parayla alınabiliyormu yoksa sadece raporlamı alınıyor
Parayla alınan da var diye biliyorum hatta aylık 600 e denk geliyor falan demişti eczacı

Evet cnm parayla alınabiliyor,ben 1 kutusunu 250 tl ye alıyordum,toplu almıştık en son 5 kutum kaldı elimde

Doğumdan önce ne zaman bırakacağınız ya da ne kadar kullanacağınız hakkında bilgisi olan var mı aceba

Back
X