slm arkadaşlarr okudumda 5-6 gün kala kanda baktıran arkadaşlar varmış bende adetime 6 gün kala kanda baktırmıştım 0.295 falan çıkmıştı sanırsam ama sıfırdı adetim 4 gün geçtikten sonra kanda baktırdım 1299 çıktı ve şuanda oglum olacak inşallah sizlerinde öyledir
Arkadaşlar tekrar merhaba. geçen olumsuzlukla sonuçlandıktan sonra bu ay tekrar başlıyoruz. regli tarihim 16 haziran olacak sanırım. 25 haziran için tatil planlarımızı yaptık hatta ücreti bile ödendi.
olası bir hamilelik olursa denize girilebiliyor mu? aslında tatil düşüncesi kafama başka şeyleri takmamı engelliyor daha rahat hissediyorum kendimi. inşallah bu ay olsun istiyorum. geçen ay 3 defa kan tahliline baktırmıştım. Acaba olabilir mi diye bu ay 10 gün geçmeden bakmak istemiyorum.
bana denize girilebilirmi sorumla ilgili cevap yazarsanız çok sevinirim. (araştırdığımda yüzmek hamileler için iyi olduğunu kasları kuvvetlendirdiği ve anneyi rahatlattığı yazıyordu)
kaç aylık hamilesin? Allah bana da hayırlı uğurlu sağlıklı zeki yakışlı akıllı ve güzel ahlaklı bir oğlan çocuğu nasip eder inş. yiğenim de erkek ona arkadaş olsun istiyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin en önemlisi de hayırlısını versin)
kesinlikle nasipse olur,ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz uzun zaman olduysa bir yılı aştıysa bir doktora görün isterseniz ama yeniyse hiç acele etmeyin panik yapmayın, özel bir uğraşa gerek yok rahat olun olur inş.Geçen ay çok kafama takmıştım ve olmadı. şimdi tatil telaşesiyle uğraşıyorum kafamı dağıtmış oluyorum. 28 mayıs 2 haziran ovulasyon tarihi. İnşallah bu aya nasip olur.
Bir de başka topiklerde bal+tarçın+çörek otu karışımının yumurtalıklar için kullanıldığıyla ilgili yazıları okudum. başka topikte de karşı tez konu açılmış ve kist oluşturduğunu yazmışlar. bir gün yiyebildim sonra olacağı varsa olur zaten diye vazgeçtim bıraktım.herşey nasip kısmet olduğuna inanıyorum.
şuanda 20. haftamdayım yani 5. ayıma girdim yolu yarıladık oglumla inşallah allahım en kısa zamanda sizlerede nasip eder bu duyguyu
merhaba arkadaşlar bir konuda çok acilll fikirlerinize ihtiyacım var benim çatlatma iğnesini vuralı bugün yani 13. oldu normalşde ilişki yoluyla gebelik istiyorduk yani ilişkidebn bu yana sayarsak 12 ama bugün test yaptırdığımda 0.01 çıkmış acaba 13. günde bu kadar sıfırlanması normalmi daha adette olmadım sadece kasıklarımda arasıra bi batma hissi oluyor birde göğüslerim çok hassalaştı ağrıyor ama adetbelirtileride zaten bu şekilde acaba test yalnış olabilirmi çünkü bu kadar sıfırlanmamıştı daha evvelsizce yalnış olabilme ihtimali varmıdır
anladım ama ben çatlatma iğnesini göre hesap yaptığım için normalde pazargünü adet olmam gerekiyor ama şimdi 0.01 olunca kafam karıştı daha adette olmadım yalnış çıkma ihtimali varmı yada benmi böyle olmasını istiyorum anlamıyorum 13. günde değeri böyle çıkan varmı acaba
ben normalde yumurta takibi yaptıryorum ayrıca hipo hastasıyım yani iilaçla yumurta elde ediliyor sonra çatlatma iğnesi ilede yumurtaların çatlaması sağlanıyor yani normalde sağlıklı insanlarda oluşan döngü bizlerde sadece ilaç yardımıyla oluyor geçen ay ve bundan üç ay önce gebelik oluştu bende ama hemen kanama başlayınca devam etmedi meğer pıhtılaşma sorunum varmış buayda ok ümitliydim ama kısmet değilmiş sanırım
Allah yardımcın olsun inş. gönlüne göre olur herşey:)
Yumurtlama tarihlerinde ovulasyon testi kullanan oldu mu hiç?
Arkadaşlar tekrar merhaba. geçen olumsuzlukla sonuçlandıktan sonra bu ay tekrar başlıyoruz. regli tarihim 16 haziran olacak sanırım. 25 haziran için tatil planlarımızı yaptık hatta ücreti bile ödendi.
olası bir hamilelik olursa denize girilebiliyor mu? aslında tatil düşüncesi kafama başka şeyleri takmamı engelliyor daha rahat hissediyorum kendimi. inşallah bu ay olsun istiyorum. geçen ay 3 defa kan tahliline baktırmıştım. Acaba olabilir mi diye bu ay 10 gün geçmeden bakmak istemiyorum.
bana denize girilebilirmi sorumla ilgili cevap yazarsanız çok sevinirim. (araştırdığımda yüzmek hamileler için iyi olduğunu kasları kuvvetlendirdiği ve anneyi rahatlattığı yazıyordu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?