Sevgiliniz dışarı arkadaşlarıyla çıktığında sorun ediyor musunuz? Ben erkek arkadaşıma asla bir şey demiyorum fakat içten içe huzursuzum. Bu huzursuzluk beni mutsuz ediyor. Gitme, çıkma dışarı desem kendisini evcil hayvanım yerine koyup sahibi gibi olurum diye düşünüyorum. Mesela arkadaşlarıyla iftardan sonra gezmeye gidiyor. Büyük kent parkları tarzı yerlere veya öyle arabayla dolaşmaya. Yada erkek erkeğe mangala. Ne zaman dışarı çıksa saat geçmek bilmiyor bana. Sonra da “ne güzel kızlar görür şimdi” derken buluyorum kendimi. Kızlara bakacak olmasını kıskanıyorum işin özeti. Aradığında da moralin mi bozuk senin dediğinde yok biraz başım ağrıyor diyorum hep. Yoruldum böyle düşünmekten. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiliniz dışarı çıktığında karışıyor musunuz ya da huzursuz oluyor musunuz? Rahatsız etmemek adına aramıyor musunuz? Kısacası sevgilinize ya da eşinize kanat mı takıyorsunuz kafese mi koyuyorsunuz?
Sevgiliniz dışarı arkadaşlarıyla çıktığında sorun ediyor musunuz? Ben erkek arkadaşıma asla bir şey demiyorum fakat içten içe huzursuzum. Bu huzursuzluk beni mutsuz ediyor. Gitme, çıkma dışarı desem kendisini evcil hayvanım yerine koyup sahibi gibi olurum diye düşünüyorum. Mesela arkadaşlarıyla iftardan sonra gezmeye gidiyor. Büyük kent parkları tarzı yerlere veya öyle arabayla dolaşmaya. Yada erkek erkeğe mangala. Ne zaman dışarı çıksa saat geçmek bilmiyor bana. Sonra da “ne güzel kızlar görür şimdi” derken buluyorum kendimi. Kızlara bakacak olmasını kıskanıyorum işin özeti. Aradığında da moralin mi bozuk senin dediğinde yok biraz başım ağrıyor diyorum hep. Yoruldum böyle düşünmekten. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiliniz dışarı çıktığında karışıyor musunuz ya da huzursuz oluyor musunuz? Rahatsız etmemek adına aramıyor musunuz? Kısacası sevgilinize ya da eşinize kanat mı takıyorsunuz kafese mi koyuyorsunuz?
Güvenmiyosun. Kızlara bakar diye korkmazdin guvenseydin.
Pirzola.
Sırf sevgiliyiz diye karşımızdaki insanın kendine ait yaşam alanı olmayacak mı? Sevgilim sadece benimle konuşsun sadece benimle gezsin vs gibi düşünceler karşıdaki insanın yaşam alanını taciz etmektir.Bırak gezsin tozsun, arkadaşlarıyla vakit geçirsin. Sen ne kadar üstüne düşersen o senden o kadar uzaklaşır. Ben nerede ve kimlerle olduğunu bileyim yeter hiç arayıp sormam mesaj atmam arkadaşlarıyla kaliteli vakit geçirsin isterim.O arkadaşlarıyla birlikteyken telefonun başında beklemem, kendi ilgi alanlarıma yoğunlaşırım, onun gibi bende arkadaşlarımla vakit geçiririm, işim varsa işimi yaparım.Bence bu şekilde devam etme, erkek arkadaşın ne için soğuk davrandığını anlıyordur da sadece tatsızlık çıkmasın diye sesini çıkarmıyordur ama şunu unutma o da bir insan elbette bir gün bıkacak. Rahat bırak ki sağlıklı bir ilişkiniz olsun. Tabii en önemlisi kendini sev kendine güven
İnsan kendinde olmayanı istermiş bende arada bir keşke minyon olsaydım diyorum ama kendimle de barışığım :) erkek arkadaşın seni tanımadan önce seni beğenmiş ki o yüzden seninle tanışıp sevgili olmuş.Senin tabir ettiğin gibi kadınsı birini isteseydi öyle biriyle sevgili olurdu dimi? Rahatlat artık içini kendinle barışık olabilirsin inanıyorumGüzel bir dille yazdığın için çok teşekkür ederim öncelikle. Aslında hep benimle gezsin, benimle olsun gibi bir düşüncem asla yok. Arkadaşlarıyla gezmesi de mesele değil. Benim problem ettiğim kızlara bakacak olması. Ki bakmayanını görmediğimden sanırım. Kötü niyet olmadan beğeniyle dahi bakması beni huzursuz eder. Ki son dediğinde de çok haklısın. Çok özgüvensizim. Ufak tefek bir şeyim, bu yaşıma rağmen hala liseye gidiyorum zannederler. Güzelsin demezler de çok tatlısın çok sempatiksin derler. Kadınsı bir duruşum görünüşüm asla yok kısacası. Bu yüzden erkek arkadaşım diğer kadınlara bakınca huzursuz oluyorum. Çok yanlış bir düşünce farkındayım. Dışarı çıkacak yine bugün arkadaşlarıyla iftara. İnşaallah bu sefer dediklerini başarabilirim. Çok teşekkür ederim sana:))
Kaç yaşındasın.Sevgiliniz dışarı arkadaşlarıyla çıktığında sorun ediyor musunuz? Ben erkek arkadaşıma asla bir şey demiyorum fakat içten içe huzursuzum. Bu huzursuzluk beni mutsuz ediyor. Gitme, çıkma dışarı desem kendisini evcil hayvanım yerine koyup sahibi gibi olurum diye düşünüyorum. Mesela arkadaşlarıyla iftardan sonra gezmeye gidiyor. Büyük kent parkları tarzı yerlere veya öyle arabayla dolaşmaya. Yada erkek erkeğe mangala. Ne zaman dışarı çıksa saat geçmek bilmiyor bana. Sonra da “ne güzel kızlar görür şimdi” derken buluyorum kendimi. Kızlara bakacak olmasını kıskanıyorum işin özeti. Aradığında da moralin mi bozuk senin dediğinde yok biraz başım ağrıyor diyorum hep. Yoruldum böyle düşünmekten. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiliniz dışarı çıktığında karışıyor musunuz ya da huzursuz oluyor musunuz? Rahatsız etmemek adına aramıyor musunuz? Kısacası sevgilinize ya da eşinize kanat mı takıyorsunuz kafese mi koyuyorsunuz?
Kaç yaşındasın.
25 yaş bu ergence düşüncelerin kafadan atıldığı yaş.Kendini geliştirmelisin.Güven sevgiliden ibaret değil.Güven duygusu sevgiliyi kapatmakla olmaz25 olacağım kısa bir süre sonra.
En bi sevdiğimPirzola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?