Kanat mı kafes mi?

Sevgiline kanat tak büyük kafese koy uçtuğunu sansın yani siz serbest bırakıp uzaktan takip edin. Sürekli bu şekilde düşünüyorsanız demek ki aranızda güven sorunu var bir yerlerde kırılmalar olmuş. Ve yalan söylemeyin başım ağrıyor demek yerine sürekli onlarla plan yapıyorsun ilgisiz kalıyorum git ama beni de unutma vs demelisin.

Açıkçası ben ilişki konusunda ahkam kesecek ennnnn son insanlardanım ama objektif bir şekilde bakacak olursak nerde olduğunu biliyorsanız, kimle olduğunu biliyorsanız, telefonun şarjı esrarengiz şekilde bitmiyorsa, lazım olup da aradığında rahatlıkla açılabiliyorsa neden olmasın? Belkide arkadaşlarıyla tanışsanız daha rahat eder içiniz. Güzel kızlar konusuna gelince "Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça" diye bir söz vardır hani... Sizi seviyorsa dünya güzeli sizsinizdir Adriana Lima geçse nafile :)

Benim sevgilim çalıştığı için hafta sonu akşam dışarı çıkıyor o da kahveye gidiyor o sıra da mesajlaşıyoruz zaten o da özlediği için çok durmuyor ana dursa da sorun etmem sonuçta kafasının dağılması gerekiyor çıksın erkek erkeğe muhabbet etsin sizden önce de bir hayatı vardı sonucta hem siz dışarı çıkınca darlıyor mu ? Benim sevgilim darlamıyor mesela çünkü çok sık konusunca da sıkılıyor insan benim için de iyi oluyor kafamı dağıtıyorum .. ya da o dışarı çıkınca bende çıkıyorum siz de öyle yapın birazcık da olsa kafanız dağılır özleyince daha da güzel olur diye düşünüyorum

demek ki güven yok. eşim arkadaşlarıyla çıkar ara ara. birbirimize sadece bilgi veririz çıkıcam bugün ya da yarın diye

Sırf sevgiliyiz diye karşımızdaki insanın kendine ait yaşam alanı olmayacak mı? Sevgilim sadece benimle konuşsun sadece benimle gezsin vs gibi düşünceler karşıdaki insanın yaşam alanını taciz etmektir.Bırak gezsin tozsun, arkadaşlarıyla vakit geçirsin. Sen ne kadar üstüne düşersen o senden o kadar uzaklaşır. Ben nerede ve kimlerle olduğunu bileyim yeter hiç arayıp sormam mesaj atmam arkadaşlarıyla kaliteli vakit geçirsin isterim.O arkadaşlarıyla birlikteyken telefonun başında beklemem, kendi ilgi alanlarıma yoğunlaşırım, onun gibi bende arkadaşlarımla vakit geçiririm, işim varsa işimi yaparım.Bence bu şekilde devam etme, erkek arkadaşın ne için soğuk davrandığını anlıyordur da sadece tatsızlık çıkmasın diye sesini çıkarmıyordur ama şunu unutma o da bir insan elbette bir gün bıkacak. Rahat bırak ki sağlıklı bir ilişkiniz olsun. Tabii en önemlisi kendini sev kendine güven

Güzel bir dille yazdığın için çok teşekkür ederim öncelikle. Aslında hep benimle gezsin, benimle olsun gibi bir düşüncem asla yok. Arkadaşlarıyla gezmesi de mesele değil. Benim problem ettiğim kızlara bakacak olması. Ki bakmayanını görmediğimden sanırım. Kötü niyet olmadan beğeniyle dahi bakması beni huzursuz eder. Ki son dediğinde de çok haklısın. Çok özgüvensizim. Ufak tefek bir şeyim, bu yaşıma rağmen hala liseye gidiyorum zannederler. Güzelsin demezler de çok tatlısın çok sempatiksin derler. Kadınsı bir duruşum görünüşüm asla yok kısacası. Bu yüzden erkek arkadaşım diğer kadınlara bakınca huzursuz oluyorum. Çok yanlış bir düşünce farkındayım. Dışarı çıkacak yine bugün arkadaşlarıyla iftara. İnşaallah bu sefer dediklerini başarabilirim. Çok teşekkür ederim sana:))

İnsan kendinde olmayanı istermiş bende arada bir keşke minyon olsaydım diyorum ama kendimle de barışığım :) erkek arkadaşın seni tanımadan önce seni beğenmiş ki o yüzden seninle tanışıp sevgili olmuş.Senin tabir ettiğin gibi kadınsı birini isteseydi öyle biriyle sevgili olurdu dimi? Rahatlat artık içini kendinle barışık olabilirsin inanıyorumRica ederim :)

Kaç yaşındasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…