- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Ah be arkadasım hangımız yaşamıyormuş boyle sorunlu ama genede bız kadınlara bıraz daha sabırlı davranmak düşüyor aynı senın gıbı bugun bende çalışmadığıma cok ıcerledım cocuklar ıcın alısverıse gıttık daha mağazaya gırer gırmez baslad esım hadı cabuk tamam oo pahalı onu bırak sankı kendıne alıyorum ya cocuklara alıyorum sonucta en sonunda hadı dedesıyle oradan kayboldu bırden arıyorum atıyom yok anons ettırdım yok kasada beklıyorum sıra bana geldı sıradan çıkmak zorunda kaldım neden cunkı çalışmıyorum onun para vermesi lazımdı kac tur attım magazada bılemezssın sonunda herhalde cok kızdı arabayamı gıttı dedım cıktım avmden baktım Turkcell'in Mağazası'nda telefon bakıyor heh aldınmı dıyor bıde bana neyle alacam dedım pis pis sırıtmamış yüzüme çılgına dondüm zevk alıyorsun senın elıne bakmaktan demı dedım cıktım gıttım ama gönülden cok kırıldım ağzıma gelenı sayacaktım ama kandıl dıye sustum off ne bıleyım sanırım alttan almak kadınlara etıketlenmıs
iste kadinlarin ekonomik özgürlügü olmali diye bosuna demiyorlar herkeste var bizde öyleyizki maddi durumumuz fena degil ama iste bir yere falan gittigimizde cocuklar falan bisey isteyecek olsa resmen burnundan getiriyor insanin en sonunda aliyor ama cocuklarinda benimde kalbimizi kirdiktan sonra ne yazar en basiti bayram yaklasiyor diyorum bayramlik alalim cocuklara 50 lira veriyim ne yaparsan yap diyor sinir oldum bende mesala diyoum herseferinde kendi kendime gitmeyim gezmeye falan diyorum kendinede söylüyorum bak böyle böyle yapma diye bu seferde diyor iyilik yaramiyor size iyilik dedigide cocuklarinin ihtiyacini karsilamak heralde bilmiyorum ama ayni seyleri maalesef cogumuz yasiyoruz
Tamamen katılıyorum ekonomık özgürlük her kadına lazım bayramdan sonra tatıle gıdecez beyımız sımdıdn tatılde bısey almak yok otele cok para verdım demeye basladı ole kos koş otelde yatıp kalkıp gelcez bız yaa((((
evet hepimiz yaşıyoruz ne yazık ki. Geçen yıl en az 5 yıldır görmediğim arkadaşım tanımadığım eşiyle 1 günlüğüne bize geldiler yol üstü uğradılar. Ev de yapacağım hazırlığı burnumdan getirdi. birde ona sorup kabul ettim. vee bu olaydan sonra köşemde hep gizli param oldu. çocuğa verilen harçlıkları veya ailemin al kızım yanında dursun dediği paraları götürüp paşa paşa ona verirdim artık asla vermiyorum. Pazar paraları hatta küçümsemeyin sağda solda olan bozuk paraları bile biriktirdim. Şuan ise hatrı sayılır bir birikimim var.
Tamamen katılıyorum ekonomık özgürlük her kadına lazım bayramdan sonra tatıle gıdecez beyımız sımdıdn tatılde bısey almak yok otele cok para verdım demeye basladı ole kos koş otelde yatıp kalkıp gelcez bız yaa((((
Ya bunlar ne kadar benziyorlar birbirlerine..
Ben hala 3 kuruş param olsa çıkartır veririm ..
Hala akillanmamisim demekki..
Ufff hala gelmedi
Gelince tukurdugumu yalamak istemiyorum bu sefer
Öbür turlu de uzucak
Oooooof offf
verme sende bundan sonra paranı.
mecburiyetten konuşacaksın. öyle olmasa uzatırdın.
mesala birde benim esim cevresi tarafindan cok cömert birisi olrak bilinir birisi birsey istesin ikilemez ama iste sorun orda benim esim birakin tutumlu lmayi savurgandir hatta kac defa dedim parayi nasil derler cekip ceviremez sacma sapan seylere harcar ama bakin cocuklara bayramlik almaliyiz dedigim zamanki lafi ne biliyormusunuz her bayram her bayram almak zorundamisin
Aynen...
BiZde alınır cocuklara ... Problem yok ... Bazen kendi alır...
Ya bu mutfak ihtiyacında niye sorun yasıyoruz anlayamıyorum
sorun senin ailenin gelmesi ise zor bir durum. misafir çağırıp alışveriş yapmadan nasıl ağırlamayı düşünüyor. şükür eşimin böyle huyu yoktur misafiride çok sever. bizimkide kendi ailesine karşı soğuk 15 günde bir gider o da mecburiyetten benim ailemede en geç iki günde bir. bende bu durumdan şikayetciyim. yeni atandım 1 aya işe başlıyorum para hiç sorun olmadı aramızda. ama ben bozuk paraları biriktirmeyi seviyorum 10 ayda 400 milyon biriktirdim bir küçük altın aldım ev alırken bozdurduk eşime telefon aldım 150 tlsini peşin verdim son 100 milyon ile de iftar davetim için harcadım kardeşime doğumgününe hediye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?