- Konu Sahibi LivreAmour
-
Su an duyguların 'evet' de dıye beynını kemırıyor olmalı.
Mantıgın ıse red edıyordur buyuk ıhtımalle.
Duygularını bır kenara bırak, mantıklı dusunelım.
Adam, ıkı gun once annesının basıt bır lafı ıle terk ettı senı.
Bugun bır anlık duygu selıne kapılarak, 'tekrar deneyelım' dıyor.
Annesı, bır kac gun sonra yıne benzerı sozlerı sarf ettıgınde,
Senı terk etmeyecegıne ınanıyor musun?
Pekı o zaman terk ettıgınde, bugunkınden daha fazla canın yanmayacak mı?
Kendıne kızmayacak mısın?
Bunu ıkıncı kez kendıme nasıl yaptım dıye ofkelenmeyecek mısın?
4 aylık bır beraberlık bu.
Verdıgın emege saygım var, fakat unutamayacagın kadar zaman gecırmemıssın onunla.
Kendıne bu haksızlıgı yapma derım.
Canı ısteyınce yanında olacaksın, ıstemeyınce olmayacaksın.
Bunu mu ıstıyorsun?
Yoksa bu cektıgın acıya bır sure daha katlanıp,
Kendını gelecegıne arzu ettıgın yerde gormek mı ıstıyorsun?
Secım elbette senın.
annesinin lafina gidipte sana ayrilalim diyen bir herife hala güvenirsen ve gidip konusursan hata yaparsin...asil ozaman pisman olursun...zaman gelir birgün yine annesinin lafina gidecek yari yolda birakacak seni...ha ayrica böyle biri asla ve asla inancli bir insan olamaz bana göre...allahtan korkusu olamasi lazim bir insanin herseyden önce öyle bos bos dini yasamak bana göre yalandan göz boyamaktan kendini avutmaktan baska birsey deyil...Kendime bu saygısızlığı yapıp ömür boyu azap çekemem, acımı asil bir şekilde yaşamam lazım canım, tekrar tekrar yazıyor lütfen eve gel konuşalım diyor, gitmeyeceğim-geçecek bu günler dayanmam lazım
Kendime bu saygısızlığı yapıp ömür boyu azap çekemem, acımı asil bir şekilde yaşamam lazım canım, tekrar tekrar yazıyor lütfen eve gel konuşalım diyor, gitmeyeceğim-geçecek bu günler dayanmam lazım
Oldu, bır de evıne gıt.
Ayagına kapan, kusura bakma, kılomdan oturu de!
Senın yerınde olsam ne yaparım bılıyor musun?
Kılomu bır guzel verırım, sonrasında muhafaza etmeye gayret ederım.
Sımdı gıyım tarzın nasıl bılmem ama,
Gıyım tarzımı bıraz degıstırırım,
Bıraz daha modern takılırım, dıkkat cekıcı sekılde sık olmaya ozen gosterırım.
Sonra da zaman zaman benı gorebılecegı yerlerde takılırım.
Gercekten bunu yapardım.
Sonrasında annesı dahıl ayagıma kapansa, yuzune bakmam.
Aynısını yapmayı düşünüyorum, ama artık onun olduğu muhite bile uğramam, benim için bize yakın bir yere taşınmıştı :sinifsinif:
Kilo vermek için çabalamam başladı zaten kızlarcığım da ben zaten kendine özgüveni olan biriyim, yüzümü ve giyimimi, bakımımı çok beğenirler, benim bu dik tavrım onun hoşuna gitmedi sadece, günler geçtikçe daha da mantıklı düşünebiliyorum, daha önce de bellirtmiştim ya size, zaten kendisi de söyledi bana, o daha asosya, daha sessiz, daha az sorgulayan, daha az ilgilenen, pasif, erkek egemen bir ilişki istermiş. Kalbine söz geçiremiyor insan, ama mantığın olmaz dediğinde kalbine de ''sen dur'' diyebiliyorsun. Çok özlüyorum, kokusu burnumda tütüyor, ne yapacağımı bile bilemiyorum :sinifsinif:
ama hep üzülceksin bugün kiloysa yarınsa başka şey çıkacak..bin defa olceğine bir kez öl daha iyi..bende geçmişimde hatalarını görmedim hep sustum zamanında yıllarım gitti..sen daha yolun başındasın..ben iyi düşün derim...
Çok haklısın, bu kadar güvenip bu kadar sahiplenmemeliydim, en büyük hatam bu benim... Hayatta mutlu edecek, sözüne güvenilir, baktığında içini ısıtacak, günahlarının bile yegane sahibi olacak erkekler var değil mi? Vardır mutlaka ama bana denk gelmedi sanırım :sinifsinif: hiç te umudum yok biliyormusunuz, sıfır şuan ...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?