Kandırıldım

kaç kaç kaç kaç kaç kaç kaç kaç kaç kaç kaç çççççççççç

Şimdi size olacakları söyleyeyim; nişan bozulmasın diye size duymak istediğiniz şekilde sözler verilecek. Evlendikten sonra bu mesele tekrar önünüze sürülecek.
Eğer bundan daha fazlasını evlilikten sonra yaşamak istemiyorsanız; lütfen bu saatten sonra önünüze bakın.

Siz nişanlandıktan sonra araları bozulmadı değil mi bu karı kocanın, şimdiye kadar niye evi ayırmayı düşünmediler de şimdi oğlu evlenirken akıllarına bu müthiş fikir geldi. Kadının derdi koca değil, hergun yemek yapıp temizlik yapmaktan sıkılmış oğlan evlensin gidip baş köşeye kurulayım, temizliğim yapılsın yemeğim önüme gelsin, kocamın da hizmeti görülsün. 3 gün sonra karı koca barışırız kocam da yanıma gelir derdinde.

Nişanlınızdan dolayı hayatınıza girmiş birini neden sevmek zorundasınız ki ne münasebet. Nişanlınız da yalandan delirmesin, anasını kabul etmek zorunda mısınız

Yine de bir süre ana-oğul birbirlerine kenetlenip konu sahibine verip veriştirirler.Hatta kadının kocasıyla bile olan problemleri bir süreliğine rafa kalkar bu sayede . İnsanların çoğu iyi gitmeyen ilişkilerini onarmak yerine ortak olarak tanınan ve genelde kan bağı olmayan ve senin tabirinle -gazlarını alacak- 3.kişiler ile uğraşmayı ,böylece aile gündemini değiştirirler , ortak nefretin kenetleyici gücünden faydalanırlar

Di mi, başlanır '' Anam canım anam, garip anam, çilekeş anam, gün yüzü görmemiş anam, kaynanaların kötü olduğu zamanda gelin gelinlerin kötü olduğu zamanda kaynana anam. '' lı pozlara. Sonra bi durulur. Muhterem anası ile birbirlerini yediklerini yazacak hali yok instaya.

Aynen öyle. Bir de diyecekler ki sen evlenmeden önce de biliyordun böyle olacağını haberin vardı.

Tavsiye vermek haddim mi bilmiyorum ama evlenmeyin bu kişiyle. Yol yakınken kesinlikle bitirin.

Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin

Evimi yok barkimi yok? Hasta mı yani neyi var kaynananın. Durduk yere niye sürekli yaşayacak yanınızda. Sana dayatma yapamaz durduk yere
Birlik yaşamak zor iş maalesef

istemiyorum demek zor mu. istemiyorum diyin .

Wtf!? Çok aşık olsam bile şu olaydan sonra aşkım da sevgim de biter kıçına tekmeyi basarım.

Anamnez gel alnından öpcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…