- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi birgunbahargelecek
-
Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum kızlar
Yine de bir süre ana-oğul birbirlerine kenetlenip konu sahibine verip veriştirirler.Hatta kadının kocasıyla bile olan problemleri bir süreliğine rafa kalkar bu sayede . İnsanların çoğu iyi gitmeyen ilişkilerini onarmak yerine ortak olarak tanınan ve genelde kan bağı olmayan ve senin tabirinle -gazlarını alacak- 3.kişiler ile uğraşmayı ,böylece aile gündemini değiştirirler , ortak nefretin kenetleyici gücünden faydalanırlar'' Ananı 40 yıllık kocası sevmemiş, benim mecburiyetim ne? '' diyecek konu sahibi. Nişan da atıldı, herkesin yerine sevsin şimdi anasını beyefendi. Ama o da yemez ki yav. Anasını gazını alacak biri lazım, gazlı sevilmiyor. Bak, oğluşunun kendi bile şartlı seviyor, el kızından koşulsuz sevgi bekliyor.
Di mi, başlanır '' Anam canım anam, garip anam, çilekeş anam, gün yüzü görmemiş anam, kaynanaların kötü olduğu zamanda gelin gelinlerin kötü olduğu zamanda kaynana anam. '' lı pozlara. Sonra bi durulur. Muhterem anası ile birbirlerini yediklerini yazacak hali yok instaya.Yine de bir süre ana-oğul birbirlerine kenetlenip konu sahibine verip veriştirirler.Hatta kadının kocasıyla bile olan problemleri bir süreliğine rafa kalkar bu sayede . İnsanların çoğu iyi gitmeyen ilişkilerini onarmak yerine ortak olarak tanınan ve genelde kan bağı olmayan ve senin tabirinle -gazlarını alacak- 3.kişiler ile uğraşmayı ,böylece aile gündemini değiştirirler , ortak nefretin kenetleyici gücünden faydalanırlar
Aynen öyle. Bir de diyecekler ki sen evlenmeden önce de biliyordun böyle olacağını haberin vardı.Şimdi size olacakları söyleyeyim; nişan bozulmasın diye size duymak istediğiniz şekilde sözler verilecek. Evlendikten sonra bu mesele tekrar önünüze sürülecek.
Eğer bundan daha fazlasını evlilikten sonra yaşamak istemiyorsanız; lütfen bu saatten sonra önünüze bakın.
Tavsiye vermek haddim mi bilmiyorum ama evlenmeyin bu kişiyle. Yol yakınken kesinlikle bitirin.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versinÖncelikle herkese günaydın. Yorumlar için çok teşekkür ederim. Evet nişanı attım. Yüzüğü vereceğiz. Zaten yüzükten başka hiçbir şeyimiz yok. Bana bugüne kadar aldığı hediyelerin hepsi çöpün dibini boyladı.
Teşekkürler yorumlarınız için.
Evimi yok barkimi yok? Hasta mı yani neyi var kaynananın. Durduk yere niye sürekli yaşayacak yanınızda. Sana dayatma yapamaz durduk yereKızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
istemiyorum demek zor mu. istemiyorum diyin .Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Wtf!? Çok aşık olsam bile şu olaydan sonra aşkım da sevgim de biter kıçına tekmeyi basarım.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Sağolun aminHakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin
Yine de bir süre ana-oğul birbirlerine kenetlenip konu sahibine verip veriştirirler.Hatta kadının kocasıyla bile olan problemleri bir süreliğine rafa kalkar bu sayede . İnsanların çoğu iyi gitmeyen ilişkilerini onarmak yerine ortak olarak tanınan ve genelde kan bağı olmayan ve senin tabirinle -gazlarını alacak- 3.kişiler ile uğraşmayı ,böylece aile gündemini değiştirirler , ortak nefretin kenetleyici gücünden faydalanırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?