Kandırılmayı hakeder mi?

Bakir olmadığı halde bakire bir kızla evlenmek isteyen bir erkek kandırılmayı hakeder

• Evet çünkü kendisi yapmış,böyle bir şey istemeye hakkı yok

OY: 45 66,2%
  • Hayır haketmez.herkesin tercihidir yapmış olsada kriteri bu

OY: 23 33,8%

• Ankete Katılan
    68
aslında hakeder ama tecrübeli kadından anlar herhalde ya da kadın sağlam tiyatrocu olmalı..ha salak yerine koyacağım bi adama saygı duymayacğımdan evlenmek istemem o ayrı..

Bence kandırılmayı değil sadece yalnız kalmayı, aşktan ve sevgiden yoksun bırakılmayı hak ederler...

canlar soru bekaret önemlimi değil;soru şu
herşeyi yapan bir erkek kandırılmayı hakeder mi?(ki bence eder)

heh! siz boyle bi konu acin ondan sonra konu bekarete gelmesin kaydirigubbakcemile biz biara bir carsaf konusu acilmisti da onu bile bekarete getirmistik... meger ne dertliyiz bu konuda... zira benim de soyleyecegim cok sey var ama daha once bikac kere yazmistim bu konu ile ilgili...

ancak erkegin bunu hakedip etmedigi ile ilgili olarak sunu soyleyebilirim; burda niyet onemlidir. bir bayan her ne sebeple olursa olsun ( vakti zamaninda sevdigi bir kisi ile, ya da zoraki vs farkli yollarla) bekaretini kaybetmis ve ulen ben bunu diktiriyim kim anliycak ki diorsa bu durumda esi her turlu halti yemis de olsa kotu niyet vardir boylesi bir davranis dogru deildir. ancak bazi durumlarda iliskinin gidisatini kurtarmak mutluluga golge dusurmemk adina bu yola basvurulabilir. zira hicbir erkek yani nerdeyse hicbir turk erkegi sizi dusutlugunuzden dolayi tebrik etmeyecektir. sonrasi malum iliski buyuk bir darbe alicaktir. yani eger evliliginizi kurtarmak icin yapilacaksa bence bu kandirmaya girmez. insanlik hali bir sekilde birsey basimiza gelebilir ama bir zar parcasinin vebalini omrumuz boyunca odemeye mahkum edilmemeliyiz.

sevgiler herkese... aman ha sonra basa cikamayacaksak zarlara dikkatkaydirigubbakcemile3

insanlar isteklerinde özgürdürler, kişiler yaşamlarına göre birşeyleri isteyebililer diye bir kural yok yani.
İnsanlar ister kimi ulaşır kimi ulaşamaz isteklerine...
Kandırıma eylemini yapan kişi, o da böyleydi diye kendini rahatlatmamalı bence.
Kandıran kendini kandırır.

Pratikte değeri olmayan bir soru aslında bu.
Yaşadığım herşey gibi yaşadığım cinselliğin de arkasında durmaktan yanayım. Bir adam eğer ondan önce yaşadıklarımı ondan gizlemem halinde benim olabilecekse, zaten benim birlikte olabileceğim bir adam değildir. Yalan söylemenin ya da bir açıklama yapmanın gereği yok o adama, sadece "güle güle" derim. Adam kandırılmayı haketmesin, beni haketsin ki saygı duyabileyim.
Ben eğer kendisini kandırırsam beraber olabileceğim bir adama saygı duyamam ve saygı duyamamayacağım bir adamla olamam.

tamam bir kız için evlilik öncesi cinselliğe karşı olduğunuza saygı duyuyorum ki bende öyle düşünüyorum,ama yapana da farklı ortamda yetişenede saygım sonsuzdur saygılarımla ....( HÜLYALI YA TEŞEKKÜRLER BU KONUDA HEM FİKİRSEK BENDE YİNE DİYORUM Kİ KADIN BAKİRE OLMALI OLMALI OLMALI DİYE AMA SEBEP SONUÇ İLİŞKİSİNDE İSE BU İŞE PİSLİKLER YOLUYLA GİREN TÜM KADER KURBANLARINA DEĞİLİM SADECE)

Son düzenleme:
ben kesinlikle ama kesinlikle kim olursa olsun isterse dünyanın en kötü insanı olsun yinede bi insanı kandırmaya son derece karşıyım hiç kimse hak etmez kandırılmayı ömür boyu sürecek bi yalanı

yani ornek verirsek ,esim beni aldatirsa,aldatilmayi hakeder oylemi,,

valla o neyi hakeder,neyi haketmez ben onu Allaha havale ettim o benden iyi bilir fakat,sen bana yaptin ,bak bende sana yapicam diyede onun seviyesine asla dusmem,

ben namusumla,hanimligimla ezerim onu.....o ne yaparsa yapsin,onun kisiligi,,,,,,,,

ben kadininm ,asaletliyim....:kahve:en buyuk saygiyida kendime duyarim..........

hayır aldatılmak asla olmamlı....
adamın tercihidir saygı duyarım ve çeker giderim hayatından....

benim kriterlerimin başkalarına da ters geleceğini düşünerek karşımdakine daima saygı duyarım duymaya çalışırım ve kendimi ikna ederim...

hoş ben 3. evliliğimi süren bir kadın olarak hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım artık çok fazla sorun edildiğini sanmıyorum...

daha önce hiç evlilik yapmamış bir kız kızlık zarını diktirip kocasını kolaylıkla kandırabilir tabiki zaman zaman kızıp erkeklere oh olsun iyi yapıyorlar desem de o an ki öfkem geçince kandırılmanın hiç hoş olmadığını ve kimsenin haketmediğini düşünüyorum.

genç kızların kızlık zarı diktirmeye kalkışmalarının ya da başka çıkış yolları aramalarının nedeni de bu tip erkekler zaten genelde.

genç kızların kızlık zarı diktirmeye kalkışmalarının ya da başka çıkış yolları aramalarının nedeni de bu tip erkekler zaten genelde.

Ama öyle yapilmasi bence cok yanlis.
Ya evlenene kadar cinsellik yasamasinlar yada yasayan kisiler yasadiktan sonra bunu saklamaya calismasinlar...

Ama öyle yapilmasi bence cok yanlis.
Ya evlenene kadar cinsellik yasamasinlar yada yasayan kisiler yasadiktan sonra bunu saklamaya calismasinlar...

Elbette kandırmak yanlış..Ama böyle çifte standartlı erkekler olunca insan kandırılmayı hakettiklerini geçiriyor bazan içinden...:kızgın:

Yıllarca ellenmedik kız bırakmayıp illa evlenceğim kişi bakire olsun diyen bir erkek anlayışını hiç doğru bulmuyorum...Bu zihniyette bir erkek bakire kız saplantısında olmamalı...Eğer bakire kız istiyorsa kendisi de gereken saygıyı göstermeli....

Kimse aldatılmayı haketmez. Erkek, adam gibi adam , kadın da kişilik sahibi biriyse böyle şeylere gerek kalmaz zaten. Böyle bir ilişkiden kim ne umabilir ki? Baştan çürük temeller üzerine atılmış, yalan dolan.... ben böyleyim kardeşim.... Bunu söyleyebiliyorsan 1-0 önde başlarsın zaten...

bence erkeklerr egoist olmasalar böyle birşey oolmaz
kadınlar söylemeyi istemezmi ister
ama erkekttir yapar mantığı malesef kadınları yalana itiyor
eminim erkekler kadınların yerinde onların çoğunluğuda yalan söylerdi

bence erkeklerr egoist olmasalar böyle birşey oolmaz
kadınlar söylemeyi istemezmi ister
ama erkekttir yapar mantığı malesef kadınları yalana itiyor
eminim erkekler kadınların yerinde onların çoğunluğuda yalan söylerdi

Erkekler sürekli yalan ve kandırmaca içinde değiller mi zaten..Genel tavır olarak...

kimse bu denli çirkince oyunlarla aldatılmamalı...
kişi kendini kandırmaktan öteye gidemez...ama toplumun baskısı ,anlayışı ve değer yargıları buna bazen kadını mecbur bırakır!!!!
ve bunun vicdanı hesabıyla ömrünü tüketir!

doğru bulsamasamda erkeklerin büyük bir çoğunluğu da bunu tercih ediyor...
kendi kokladığı onlarca çiçeği yanına kar sayıp ,üstüne bunu bir gurur kaynağımışcasına yaşıyor...
oysa kadınlar bu durumu yaşadıklarını hep gizlemek ve ört bas etmek durumunda...damgalanmak,lekelenmek hatta namussuz olarak görülen bir anlayışın hüküm sürdüğü toplumumuzda birçok erkek kandırılıyor, evet...ama bu düzeni bu şekilde yaşanmasına sebep te erkeklerin bu bencilve erkekliğe sığmayan zihniyeti...

erkekte çoğu zaman kadını bir cinsel obje olarak gören zihniyet hakimdir...ama nedense iş evlilik ve hayatı paylaşmaya geldiği vakit,o hep cinsel obje olarak baktığı kadını bir meryem ana olarak görmek istemesi de bencilliği hatta kimi zamanda ahmaklığı olacaktır!bu düzeni kadınlar yaşamak istemedi,bu düzene itildi....kim itti? ''1 ERKEK!!!!!''

SONUÇ: erkekler kendi kazdıkları kuyuya sonunda kendileri de düşüyorlar!...

Son düzenleme:
ben karmaya inanırım döner seni bulur kesinlikle...yarın öbür gün kız kardeşini kızını kandırdıkları zaman iş işten geçmiş olur...ilişkiye giren kızda ne olursa olsun bi ana babanın evladı sonuçta..kul hakkına girer.

Ne olursa olsun kimse kandırılmayı haketmez eğer bir birliktelikte dürüstlük yoksa bu birlikteliği sürdürmeninde bir anlamı yoktur.(Bence)

yalanı sevmem, her zaman doğruluktan ve dürüstlükten yanayım..adamın çifte standartını asla kabul etmiyorum. bu bencilliktir,bu kendini özel görmektir, her haltı yiyebileceğini ,ama karşısındakinin hiçbir şey yapmadan,ona gelmesini isteyerek o insanın duygularının ve isteklerinin olamayacağını düşünecek kadar sığ bir insandır...
ama zaten bu tarz düşünen bir erkekle beraber olup yalana başvuran kadınında ondan kalır yeri yoktur.... dürüst değildir...
yalancıdır. adamla aynı statüdedir benim için....
işte bu nedenlerden dolayı da adam bunu hakeder...............

'Yalani sevmem, herzaman dogruluktan ve dürüstlükten yanayim' diye baslayan cumlenin sonunda kandirmaktan yana olan bir kisi zaten bir ikilem icindedir.

Hem durustlukten bahs ediyorsunuz hem kandirmaktan! Ikilem degilmidir bu?

Eger bir erkek acik acik boyle soyluyorsa, bayan ya bunu acik acik soyleyecektir yada bana uymaz senin sartin deyip cekip gidecektir!
Kandirma usulu asla dogru bulmuyorum!

Back
X