Kanser, aramalı mıyım?

glitterpowder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
1.535
2.821
63
Halamın kanser olduğunu öğrendim, çok üzülüyorum, kendisine çok kızgın olsam da ne yapacağımı bilemiyorum, evet yapılan iyilikler söylenmez ama ailecek ona çok değer verip her konuda yanında olmuştuk ama tüm aileme akla hayale gelmeyecek iftiralar attı, şuan aramalı mıyım, siz olsanız arar mıydınız? Çok üzgünüm.

Geçmiş olsun.
Kalbimi yokladım.
Çocukluk tramvalarım olan bir akrabamla halanızı aynı yere koydum.
Aramazdım sanırım.

O kişi bir şekilde çok büyük bir sağlık sorununda bize muhtaç kalmıştı. Tramvalarımı tekrar canlandırdığı için sadece gitmesini istedim. İyileşip iyileşmemesi önceliğim olmadı.

Tabi insanız üzülüyorum. Ancak hayatıma tekrar dahil etmiyorum.

Bir de mesele ölümse şu anda ölebiliriz. Hastalıkla ilintili değil yalnızca.

Belki çok vicdansızca görünüyor buradan yazdığım.
Ama bana yaşatılanlar bugün bile hayatımdaki zararını çok gördüm.

Geçmiş olsun.. Allah şifa versin
Ben olsam arardım.. Büyüklük sizde kalsın.. Nede olsa birinci derece akrabanız.. Çok yakınlık davranmak istemezseniz bile, bir geçmiş olsun deyin en azından..
Teşekkür ederim Allah razı olsun, yaptıkları çok ağır şeyler bu yüzden istemesem de soğudum, bir yanım ara diyor ama, konuşursam mesafeli de olamam ki aşırı duygusalım hemen ağlıyorum böyle durumlarda.

Teşekkür ederim yorumlarınız için, öğreneli birkaç gün oldu ve ben de henüz aramadım ama durumu ağırlaşmış sanırım doktorlar iyi konuşmuyormuş, bir de ben uzakta evliyim, ya diyorum ben birdaha göremeden ölürse, içimi kemiren de bu..

Tabiki aramalısınız

Benim yazdığım çok vicdansızca gibi duruyor. Ama o benim yaşadığım, hissettiğim, hasarlarım benimle...

Siz içinizde bir şey yap diyor. İçinizi kemiriyor. Yapmazsanız pişmanlık yaşayacaksınız belli ki. O sebeple aramaktan bir şey kaybetmezsiniz gibi.

Ailenize iftira atacak kadar alcalan halanizi olmeden bir daha gorseniz ne olacak ki? Ben olsam aramam,gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…