Kanser, aramalı mıyım?

Bana iftira atan insanı ne ararım ne de hakkımi helal ederim. Hepimiz biliyoruz ki bir gün öleceğiz, bilerek yaşamak lazim
Bana, anneme, babama, sadece iftira da değil ki sürekli laf sokmalar, kıskançlık başkalarıyla aramızı bozmaya çalışma,diğer halam ondan korkuya gelip babamın evinde kalamıyordu buna bile laf ediyordu, daha neler neler, bi yanım onun için çok üzgün ama bi yanım ona çok öfkeli.

Bir de kimse aramıyor falan diyormuş, beklediğini biliyorum ama sonra da yaptıkları aklıma geliyor işte, hem üzgün hem kızgın olmak zor.

Anlıyorum sizi inanın benim de böyle akrabalarım var malesef , dayım mesela ama bir gün böyle hasta olduğunu duysam bende arardım her ne kadar hak etmesede .. Sizin kendi içiniz rahat etsin diye söylüyorum.. Allah korusun yarın birgün birşey olursa neden aramadım diye pişman olmazsınız siz yine görevinizi yapın Allah katında sevaptır..

Hakediyor mu bence hayır, ama dediğiniz gibi yarın bir gün bi şey olursa ki durumu cidden iyi değil, bağırsağı dışarı alınmış ve başka da hastalıkları var, yani doktorlar iyi görmüyor, umarım arayabilirim.

Biliyorum hak etmiyor biliyorum çok zor.. Allah'ın huzurunda hesabını vericek.. Siz kötülüğe iyilikle karşılık verin.. İsterseniz mesafenizi yine korursunuz..

İçinizden geliyorsa arayın gelmiyorsa zorlamayın herkes sonunu düşünerek yaşasın kimsenin çektirdiği acı yanına kar kalmasın

Allah şifa versin
Zaten bazen yaptıkları yüzünden bu halde olduğunu bile düşündüm ama acımasız biri gibi olmak da istemiyorum, teşekkür ederim amin.

Bunu Allah rızası için yapın sadece o zaman eminim çok kolay olacaktır..

Arardım ölüm kadar gerçek hicbir sey yok su hayatta. Üzüntünüzü anlıyorum bir de küçükken koynunda yatacak kadar samimiymissiniz. Yaptiklari çok ağır gelmiştir ama inanın affetmek en cok insanı rahatlatan bir duygu. Içinizdeki o ağırlığı gönlünüze yüklememiş oluyorsunuz. Affetmek demek eskisi gibi iletisim de olmak demekte değil zaten.

Ben olsam arardım. Yaşananlar bir yana sağlık başka bir şey. Durumu kritik madem, keşke arasaydım demektense aradım konuştuk demek insanın içine rahatlık verir.
Aramazsam bilmiyorum belki pişman olucam ama inanın o kadar haketmediğimiz şeyler yaptı ki elim gitmiyor, sadece bana olsa belki ama benim annemi babamı yıllarca üzmeye de hakkı yoktu ki.

Evet hasta Allah şifalar versin ama aynı zamanda kötü biri demek ki. Gıyabında dua eder ama aramazdım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…