- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.821
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Bana, anneme, babama, sadece iftira da değil ki sürekli laf sokmalar, kıskançlık başkalarıyla aramızı bozmaya çalışma,diğer halam ondan korkuya gelip babamın evinde kalamıyordu buna bile laf ediyordu, daha neler neler, bi yanım onun için çok üzgün ama bi yanım ona çok öfkeli.Bana iftira atan insanı ne ararım ne de hakkımi helal ederim. Hepimiz biliyoruz ki bir gün öleceğiz, bilerek yaşamak lazim
İçimdeki şey kararsızlık, gururdan asla değil, aşırı soğudum kendisinden.İçinizde olmasa burda konu açmazdınız.
Arasanız ney kayıpedersiniz?
Gururunuzmu incilcek mesela?
Bilemiyorum orası da öyle ama ölüm pişmanlığı farklı yazmış birisi, işte sorguluyorum.Ailenize iftira atacak kadar alcalan halanizi olmeden bir daha gorseniz ne olacak ki? Ben olsam aramam,gitmem.
Bir de kimse aramıyor falan diyormuş, beklediğini biliyorum ama sonra da yaptıkları aklıma geliyor işte, hem üzgün hem kızgın olmak zor.Benim yazdığım çok vicdansızca gibi duruyor. Ama o benim yaşadığım, hissettiğim, hasarlarım benimle...
Siz içinizde bir şey yap diyor. İçinizi kemiriyor. Yapmazsanız pişmanlık yaşayacaksınız belli ki. O sebeple aramaktan bir şey kaybetmezsiniz gibi.
Anlıyorum sizi inanın benim de böyle akrabalarım var malesef , dayım mesela ama bir gün böyle hasta olduğunu duysam bende arardım her ne kadar hak etmesede .. Sizin kendi içiniz rahat etsin diye söylüyorum.. Allah korusun yarın birgün birşey olursa neden aramadım diye pişman olmazsınız siz yine görevinizi yapın Allah katında sevaptır..Teşekkür ederim Allah razı olsun, yaptıkları çok ağır şeyler bu yüzden istemesem de soğudum, bir yanım ara diyor ama, konuşursam mesafeli de olamam ki aşırı duygusalım hemen ağlıyorum böyle durumlarda.
Ozaman aramayınİçimdeki şey kararsızlık, gururdan asla değil, aşırı soğudum kendisinden.
Hakediyor mu bence hayır, ama dediğiniz gibi yarın bir gün bi şey olursa ki durumu cidden iyi değil, bağırsağı dışarı alınmış ve başka da hastalıkları var, yani doktorlar iyi görmüyor, umarım arayabilirim.Anlıyorum sizi inanın benim de böyle akrabalarım var malesef , dayım mesela ama bir gün böyle hasta olduğunu duysam bende arardım her ne kadar hak etmesede .. Sizin kendi içiniz rahat etsin diye söylüyorum.. Allah korusun yarın birgün birşey olursa neden aramadım diye pişman olmazsınız siz yine görevinizi yapın Allah katında sevaptır..
Biliyorum hak etmiyor biliyorum çok zor.. Allah'ın huzurunda hesabını vericek.. Siz kötülüğe iyilikle karşılık verin.. İsterseniz mesafenizi yine korursunuz..Bana, anneme, babama, sadece iftira da değil ki sürekli laf sokmalar, kıskançlık başkalarıyla aramızı bozmaya çalışma,diğer halam ondan korkuya gelip babamın evinde kalamıyordu buna bile laf ediyordu, daha neler neler, bi yanım onun için çok üzgün ama bi yanım ona çok öfkeli.
Zaten bazen yaptıkları yüzünden bu halde olduğunu bile düşündüm ama acımasız biri gibi olmak da istemiyorum, teşekkür ederim amin.İçinizden geliyorsa arayın gelmiyorsa zorlamayın herkes sonunu düşünerek yaşasın kimsenin çektirdiği acı yanına kar kalmasın
Allah şifa versin
Hesabını Allah'a versin tabi yargılamak bana düşmez ama işte insanız ister istemez kin tutuyoruz..Biliyorum hak etmiyor biliyorum çok zor.. Allah'ın huzurunda hesabını vericek.. Siz kötülüğe iyilikle karşılık verin.. İsterseniz mesafenizi yine korursunuz..
Bunu Allah rızası için yapın sadece o zaman eminim çok kolay olacaktır..Hakediyor mu bence hayır, ama dediğiniz gibi yarın bir gün bi şey olursa ki durumu cidden iyi değil, bağırsağı dışarı alınmış ve başka da hastalıkları var, yani doktorlar iyi görmüyor, umarım arayabilirim.
Aramazsam bilmiyorum belki pişman olucam ama inanın o kadar haketmediğimiz şeyler yaptı ki elim gitmiyor, sadece bana olsa belki ama benim annemi babamı yıllarca üzmeye de hakkı yoktu ki.Ben olsam arardım. Yaşananlar bir yana sağlık başka bir şey. Durumu kritik madem, keşke arasaydım demektense aradım konuştuk demek insanın içine rahatlık verir.
Teşekkür ederim, Rabbim doğru olanı yapmayı nasip etsin o zaman.Bunu Allah rızası için yapın sadece o zaman eminim çok kolay olacaktır..
Evet hasta Allah şifalar versin ama aynı zamanda kötü biri demek ki. Gıyabında dua eder ama aramazdım ben...Halamın kanser olduğunu öğrendim, çok üzülüyorum, kendisine çok kızgın olsam da ne yapacağımı bilemiyorum, evet yapılan iyilikler söylenmez ama ailecek ona çok değer verip her konuda yanında olmuştuk ama tüm aileme akla hayale gelmeyecek iftiralar attı, şuan aramalı mıyım, siz olsanız arar mıydınız? Çok üzgünüm.
Rica ederim, Allah razı olsun sizden.. Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın siziTeşekkür ederim, Rabbim doğru olanı yapmayı nasip etsin o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?