• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser

Selenofil Selenofil durumdan haberdar eder misin bizi de? İyi dimi babacigin? Kanser degil dimi? Aklimin bir kosesindesin hep.
Canim bildirimin gözümden kaçmış bi konuya bakim dedim
Allah razı olsun canim ilgin desteğin için öncelikle.:)
Çok şükür rabbime mantarmis o malignite yazan da kanser anlaminda değilmiş kanserin olup olmadigina arastirmaymis.:)
Yedim bitiridm kendimi sizleride peşin sira.:D Allah razı olsun hepinizden bu mübarek günde
Rabbime bin şükür olsun ❤

Çok şükür rabbime mantarmis o malignite yazan da kanser anlaminda değilmiş kanserin olup olmadigina arastirmaymis.:)
Yedim bitiridm kendimi sizleride peşin sira.:KK70: Allah razı olsun hepinizden bu mübarek günde

Çok sevindim, Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

Yedim bitiridm kendimi sizleride peşin sira.:KK70: Allah razı olsun hepinizden bu mübarek günde

ohh cok sukuurr nasil sevindim bilemezsin :KK49: Ellerinden opuver babaciginin. Allah saglik sihhat versin.
Allahim uzak etsin o dertleri hepimizden. Olanlara da acil sifalar versin su mubarek gunlerde dua edelim.

Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var ki :KK43: duyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
İyi de öyle de nasıl olacak :KK43: inancsiz bi insan değilim ama bu çok zor imtihanmis
Desteğe duaya teselliye çok ihtiyacım var kızlar napcam bilmiyorum yardım edin
Rabbim hayirli ve acil sifalar versin insaAllah.. Her zaman Allah in dedigi olur.. Bi akrabamiza 2ay dedi doktor, Allah in izniyle 2küsur senedir yasiyor ve gayet iyi.. Sen dua et O'na sigin..
Edit: simdi gordum, kanser degilmis sanirim, oh, Rabbime bin şükür..

Herşey imtihan bizim için rabbim şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine şifa versin babama, babanıza ve tüm hasta kullarına inşallah, dermansız dert vermesin.

ohh cok sukuurr nasil sevindim bilemezsin :KK49: Ellerinden opuver babaciginin. Allah saglik sihhat versin.
Allahim uzak etsin o dertleri hepimizden. Olanlara da acil sifalar versin su mubarek gunlerde dua edelim.
Bilirim ne kadar sevindiğini samimeyitine inaniyorum canim.:))
Evet amin cumlemize hayirli sağlıklı ömürler sifalar versin rabbim gerçekten yaşayan bilir rabbim kimseye yasatmasin
Rabbim hayirli ve acil sifalar versin insaAllah.. Her zaman Allah in dedigi olur.. Bi akrabamiza 2ay dedi doktor, Allah in izniyle 2küsur senedir yasiyor ve gayet iyi.. Sen dua et O'na sigin..
Edit: simdi gordum, kanser degilmis sanirim, oh, Rabbime bin şükür..

Evet canım benim çok şükür
Benim yüzümü güldüren rabbim sizin ve o akrabanizinds hatta tüm hastalarimizin yüzünü güldürsun inşAllah ❤❤❤

Bende okumusdum konunu aklimdaydi cevap vermende iyi oldu cok sükür ALLAHa kanser degilmis
Gecmis olsun..
ALLAH kimseyi annesiz babasiz birakmasin :KK200:

Bende okumusdum konunu aklimdaydi cevap vermende iyi oldu cok sükür ALLAHa kanser degilmis
Gecmis olsun..
ALLAH kimseyi annesiz babasiz birakmasin :KK200:

Bende tam babamin mutlu biten hikayesini yazacakken son msjlari okuyup sevindim :) gozunuzaydin olsun :)

Allah razı olsun kızlar.:) benim yüzümü güldüren rabbim sizin de ne derdiniz varsa giderip güldürsun amin.:)

Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var ki :KK43: duyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
İyi de öyle de nasıl olacak :KK43: inancsiz bi insan değilim ama bu çok zor imtihanmis
Desteğe duaya teselliye çok ihtiyacım var kızlar napcam bilmiyorum yardım edin
Allah şifa versin canım benim babamda akciğer kanseri:( seni çok iyi anlıyorum yer gök dua üzerine kurulu bu hastalığın tek ilacı moral uzun bir tedavi süreci bekliyor sizi Rabbim sişfa versin bütün hastalara

Back
X