Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

slm sultan güzelmiş kız ama dogru sölüyo arkadaşlar giyde göster ayy bende koysam ama artık siteye bile girmek bile istemiyorum bazen kısmet

slm sultan güzelmiş kız ama dogru sölüyo arkadaşlar giyde göster ayy bende koysam ama artık siteye bile girmek bile istemiyorum bazen kısmet

saol hayatim ama :1shok:
niye öyle diyon kiz canikomm ? nolduki biseymi oldu da girmek istemiyon fisfisfis :teselli:

selam kızlar topik çok güzelmiş artık bende varım kızlar yazdan kalma fotolarımdan 1 -2 tane koyayım sonra devam ederim yenileri giydikçe a.s

Son düzenleyen: Moderatör:
kız sultan nettesin bacım niye şunu giyipte resmini goymuyom gııı

ya canım başörtünü çok güzel örtmüşsün böle yanda iki ucuda sallanıyoya çok hoşuma gitti biraz denedim olmadı banada öğretsene nasıl yaptığını lütfenn:1hug:a.s.

canım benim hemen anlatayım,çok basit aslındaa.s

dur bakalım anlatabilecekmiyim.:uhm:

başlıyorum

şimdi önce iki ucu eşit şekilde cene altından iğneliyoruz bunu zaten biliyorsun

sonra bir ucunu alıyoruz mesela sağdaki ucu alıyoruz sola doğru gevşek olmayacak şekilde çekerek, boğnumuzun arkasından geçirip tekrar sağa geçince diğer ucuyla düğüm atıyoruz

yani sağ ucu sol taraftan doğru arkaya boynumuza dolayıp tekrar sağa getiriyoruz öbür ucuyla bağlıyoruz

anlatabildimmi

walla şu an deniyom daa olmuyo daha detaylı anlatırsan eğer beni çok sewindirirsinn

yani şöle iki ucuda aynı yerde buluşturup bağlıyoz peki uclarını eşarbın altından mı geçiyoz üzerindn mi

anladım çok teşekkür ettim canımyani kapandım hep aynı şekil olmasın diye uğraşıyom başka güzel çeşitlerinde warsa paylaşabilirsinn senide yordumm

mesela bu fotoya bak arkada kuruk istersen arkadaki kuyruğun altın geçir sağa getir ucu diğer ucla düğüm at

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım canım çok sağol yaa walla başka değişik bişeyler oldukça paylaşabilirsin benimle

:1hug:
anladım çok teşekkür ettim canımyani kapandım hep aynı şekil olmasın diye uğraşıyom başka güzel çeşitlerinde warsa paylaşabilirsinn senide yordumm

oluru öyle şey yardım ettiysem ne mutlu bana

güle güle kullan :1hug:

telden çektim bunları telimin bellek kartında sorun var bilgisayara foto aktaramıyorum sorunu helledince yeni fotolar koyucam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…