Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

selam kızlar benim bayramlığım değil ama bayramda erciyese gezmeye çıkarken giymiştim. resim konulmuyor diye sitem edilmiş geçicide olsa bari ben koyuyum :)) arabada çok oturduğum için kırışmış kıyafetim alıntı yapmazsanız sevinirim arkadaşlar uygun zamanda silerim

Son düzenleyen: Moderatör:
mesela bu fotoya bak arkada kuruk istersen arkadaki kuyruğun altın geçir sağa getir ucu diğer ucla düğüm at

canım bu seklı bana bı anlatırmısın tepe kısmı dısında daha detaylı cok hosuma gıttı bu arada ben spor gıyınen bı tesetturluyum kot ustune tunık gıyen ama unv yıllarındayken cok ılgınc sekıllerdede gıyınmıyo degıldım tavsıye etmem o tarzımı pek tesettur olamıyo sanırım.ustu forma altı sorma mısalılülülülülülü

bende bırkac esarp resmı koyayım barı inş olmustur

ee hanimlar hep resim konulmuyor diye sikayet ediliyor klava:
e siz koyun kizlar allah allah :asigim:
illa yüzlerinizi göstermek zorunda degilsiniz
Paint programi var her bilgisayarda mevcut,
o programi acin. kendi resminizi secin. yüzünüzü boyayin, sonrada kaydedin.:1rolleyes:
ve o resmi koyun buralara.
her türlü resim konulabilir.
bende yeni rsm koyim bari. :smiley-cool:
pek giydiklerim belli olmuyor ama beni ve basörtü modelimi görürsünüz en azindan hi hi

eşarpların çok güzel yaa renklerii falann bayıldımma.s.

yüzünn cokk güzel canımmm eşarpp bencee herkesee çokk yakışıyorr

canım çok güzel anlatmışın benimde sormak istediğim bu resimdeki .yakamı kapatmak için bazen bu stili uygulamak istiyorum.ben anlatayım sen düzelt olur mu?çene altından iğneliyorum.bir tarafı önümde kalıyor.diğer tarafını boynuma doluyoeum.snra o doladığım tarafı nereye tutturuyorum onu anlayamadım.ikinci resimden bahsediyorum.anlatırsan sevinirim.

kız sultan çok hoşsun walla şöle önden çekte eşarbını nasıl yapmışsın anlamaya çalışalım demi

bide sultan kız eşarbın çok güzelmiş burdan mı aldın yurtdışından mıı

bende 1yıl oldu kapanalı seni çok iyi anlıyorum onun için yeni foto ekleyince bakarsın ama bendede öyle çok bi marifet yok malesef

aaa yenisin yani benim gibi..benim de2 yılı geçti canım...

ama yakıştırıyosun kendine...Şeniz

sultan kaydirigubbakcemile

hiç meymenet var mı acaba

güzel olsam gam yemiycem

idare edersin işte :mymeka:

dip not: sultan gacısı bundan sonra buraya çirkin resimlerini koy tamam mı

elalem çirkin nası oluyomuş görsün

kız sultan çok hoşsun walla şöle önden çekte eşarbını nasıl yapmışsın anlamaya çalışalım demi

kiz senide memnun edebilene ask olsun :roflol: tamam koyarim öndende bitane insallah

bide sultan kız eşarbın çok güzelmiş burdan mı aldın yurtdışından mıı

hayatim esarbimi arkadasim getirmis türkiyeden. lüleburgazdan almis sanirim kaydirigubbakcemile2

sultan

hiç meymenet var mı acaba

güzel olsam gam yemiycem

idare edersin işte :mymeka:

hih :dilcikar: senden güzel oldugum kesin pöfürrrrrr :mymeka:

dip not: sultan gacısı bundan sonra buraya çirkin resimlerini koy tamam mı

elalem çirkin nası oluyomuş görsün

hele su tipsize bakin hele,
hih simdi gözlerini boyadin diye asla seni cikaramam birdaha yolda görsem bile :roflol:
hem ben senden güzelim :dilcikar:
hahaha deliiiiiii
gizlar artikin hepimiz resim koyalim

tamam kıs koyalım bide sultan şu moru giyde görek gıı bende bir yere gittikçe dewamlı koyarımm tamam mı sultan hanımm

nan sultan gacısı sulu kuleli olduğunu belli ediyon hemen

kaç kere dedim sana ayıp oluyo bak belli etme diye :mymeka: hiç dinleyen var mı bak hele bak

tamam kıs koyalım bide sultan şu moru giyde görek gıı bende bir yere gittikçe dewamlı koyarımm tamam mı sultan hanımm

ömrümü yidin bacim temem koyacam :roflol:

nan sultan gacısı sulu kuleli olduğunu belli ediyon hemen

kaç kere dedim sana ayıp oluyo bak belli etme diye :mymeka: hiç dinleyen var mı bak hele bak

ay aman nöriyim,
kanimda var kanimda,
dayanamiyom her yerde belli ediyom kendimi :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…