• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

34459129sc9.jpg

w313.png

bu da ben :)

çok tatlısın pamukchuwalı,maşallah:nazar:

kızlar hepinizin cuma günü hayırlı olsun...hayırla geçsin...a.s.
1156423506202b20nz2.jpg

Arkadaşlar izniniz olursa bişey söylemek istiyorum ama lütfen yanlış anlamayın, benimde başı örtülü bikaç arkadaşım var...
Şu hani başlarını bağlarken arkada tepede topuz varmış gibi(ki vardır ondan öyledir) bi yükseklik çıkıyor ya bayaa bi yükseklik ben bu şeklilde bağlamayı çok itici buluyorum ya.. sanki saraydan çıkmış gibi çok ımm nasıl desem yapay,soğuk duruyor sanki. hani nacizane hiçbir kötü niyet taşımadan yaptığım bir yorum.
Sevgiler

Pamukçuvalı eşarbının altından sallanan ne canım merak ettim ya kırmızı kurdele gibi???

pamukchuwali güzel ama ben güzel degilim demi :mymeka:[/B]

yavrımmmmmmm...nasılda kıskanmış bir bak hele sen...:1hug:yerim kız ben seni caduuuu..cokacimcoook

Arkadaşlar izniniz olursa bişey söylemek istiyorum ama lütfen yanlış anlamayın, benimde başı örtülü bikaç arkadaşım var...
Şu hani başlarını bağlarken arkada tepede topuz varmış gibi(ki vardır ondan öyledir) bi yükseklik çıkıyor ya bayaa bi yükseklik ben bu şeklilde bağlamayı çok itici buluyorum ya.. sanki saraydan çıkmış gibi çok ımm nasıl desem yapay,soğuk duruyor sanki. hani nacizane hiçbir kötü niyet taşımadan yaptığım bir yorum.
Sevgiler

Olabilir canim, bazilari begenmedigi icin yapmaz,
ama bizde begendigimiz icin yapiyoruz :sm_confused: fisfisfis
Cok asiri kaldirmam ama topuz mutlaka yaparim, hosuma gidiyor daha hos duruyor bence :1rolleyes:

kız sultan cadusu...sen tesettürlü bir bayeeen olduğun için sana tesettürlü düğün pastası yaptım..naniknanik

aysun444, canım biliyorsundur ya da duymuşsundur, başının üzerinde bi baş daha varmış gibi saçlarını toplayanlara Peygamber efendimiz lanet etmiştir.

Peygamber efendimizin lanetlediği insanlardan olmak istemem açıkcası....

selenay sana katılıyorum canım topuz yaparken çok dikkat ederim bu yüzden .
ben beğenmiyorum zevk meselesi gerçi

al sana pasta........
420kv4.jpg

kız sultan cadusu...sen tesettürlü bir bayeeen olduğun için sana tesettürlü düğün pastası yaptım..naniknanik

kiz bu neeeeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:
ay süper bisey yaaaaaa
cok begendim ay muhtesemmmm -tatlicadiarzu- :roflol:
yerim seni deli cadi Şeniz

ay kendi dügünümde böle pastami yaptirsam acaba hahaa :roflol:

Back
X