Ya ne alakası var biraz enerjinzii artırın düzgün bi makyaj fıstık gbi olursunuzYa ne yapsam fayda etmez bana estetik bile fayda etmez bak ceylana estetikle bile güzel olamadı
Nereden kaldırılıyor ki bilmiyorumOlumm sormayalm bsey istemeyelimds ciddicddi atıyo. Bacım kaldır gec olmadan fotoları
En doğal hallerinizi atyosunz buraya kim makyajsz güzel yurdumda peehh. Etme eylemeYa ne yapsam fayda etmez bana estetik bile fayda etmez bak ceylana estetikle bile güzel olamadı
Attgn fotolu yoruma düzenleye gir kaldır hemen fotoyuNereden kaldırılıyor ki bilmiyorum
Bende yaa. diğerleri gbi bizi trollüyo sandm.. ehh yne vcdanmla cebelleşcem durduk yere iyimiPeşpeşe fotiler geldi, bence bi saflık var. Üzüldüm lan
Ya çok teşekkür ederimValla bacım kocan için ne açıl ne kapan istiyorsan kendin için olsun. Hele ki kocan fotodaki kılloysa onun dediği hiçbir şeyi dikkate alma35 falan da durmuyorsun mal mal konuşmuş işte.
Kocana de ki anket yaptım. Sen bokum gibymişsin benm yanımda.. ben sadece kolay manipüle ediliyomusum..Ya çok teşekkür ederimben böyle bir insan değildim öz güvenimi bitirdi bu adam benim birisi övse yalan söylüyorlar deyip beni rencide ediyor kendisini sürekli övüyor ben sorunca nasılım diye sorma diye bağırıyor
Ya çok teşekkür ederimben böyle bir insan değildim öz güvenimi bitirdi bu adam benim birisi övse yalan söylüyorlar deyip beni rencide ediyor kendisini sürekli övüyor ben sorunca nasılım diye sorma diye bağırıyor
Açıklık kapalılık ya da estetik doktordan evvel psikiyatristten randevu almalısın bence durumunu iyi görmedim.Ya ne yapsam fayda etmez bana estetik bile fayda etmez bak ceylana estetikle bile güzel olamadı
Ay carsaf carsaf foto atiyoPeşpeşe fotiler geldi, bence bi saflık var. Üzüldüm lan
Aile baskısı çok gördüm çevrem baskıcı olduğu için ben senin gibi düşünemedimBir herif için ne açılırım ne kapanırım. Ben bu hayatta her şeyi kendim için yaparım.
Nasıl kaldırılır bilmiyorum kiFotograflarinizi kaldırın .
Burasi herkese acik bir platform. Sizde belliki biraz seysiniz... basiniz agrir. Kaldirin
Kendi tipinin farkındadır da ondan, kompleksli, tovbe tovbe.Ya çok teşekkür ederimben böyle bir insan değildim öz güvenimi bitirdi bu adam benim birisi övse yalan söylüyorlar deyip beni rencide ediyor kendisini sürekli övüyor ben sorunca nasılım diye sorma diye bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?