Kapalı biriyim eşime inat açılmak istiyorum sizce açılsam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bacım kocan için ne açıl ne kapan istiyorsan kendin için olsun. Hele ki kocan fotodaki kılloysa onun dediği hiçbir şeyi dikkate alma 35 falan da durmuyorsun mal mal konuşmuş işte.
Ya çok teşekkür ederim ben böyle bir insan değildim öz güvenimi bitirdi bu adam benim birisi övse yalan söylüyorlar deyip beni rencide ediyor kendisini sürekli övüyor ben sorunca nasılım diye sorma diye bağırıyor

Kocana de ki anket yaptım. Sen bokum gibymişsin benm yanımda.. ben sadece kolay manipüle ediliyomusum..

Bence gayet şirin bir yüze sahipsin konu sahibesi, saçının rengi aynı seninki açık renk olan bir aktris var adını hatırlayamadım yüzün onunkine benziyor. Kocan at hırsızına benziyor valla gece bununla yatağa girmeye korkar insan sen bunu çok mu aradın sdhdhdhdhhdf gayet güzek akça pakça kızsın o kıllo belki kıskandı seni ona selamımı söyle boş konuşmasın.

Kendi tipinin farkındadır da ondan, kompleksli, tovbe tovbe.
Seni ezerek kendi egosunu tatmin ediyor, gelme bu oyunlara, gayet güzel kadınsın. Memnun değilsen saç kaş iki bakım yapsan mis gibi olursun.
Çocuk yok dmi, sakın çocuk yapma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…