- 15 Şubat 2015
- 13.384
- 47.300
- 798
Fotograf attiginiz yoruma gidinNasıl kaldırılır bilmiyorum ki
Bende kapali biriyim ilk kapandigimda cok cebeleştim kendimle acilsam mi diye .ama ben ne kocam icin nede bir başkasi icin kapandim .bir insan niye kapanir allah icin kocan veya bir başkasi icin degil.elalem ne der diye degil allah neder siz onu düşünün .siz kocanizi veya elalemi degil onlari boşverin siz kendinizin icinizin sesini dinleyin kocaya inat acilmak mi olur yaHem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Teşekkür ederim sağolunFotograf attiginiz yoruma gidin
Şikayet et butonunun yaninda "..."(üc nokta) isaret var. Oraya basin. Duzenle kismi cikacak. Silin ordan
Var malesef 1 tane başkada yapmam zatenKendi tipinin farkındadır da ondan, tovbe tovbe.
Seni ezerek kendi egosunu tatmin ediyor, gelme bu oyunlara, gayet güzel kadınsın. Memnun değilsen saç kaş iki bakım yapsan mis gibi olursun.
Çocuk yok dmi, sakın çocuk yapma.
Saçlarını güzel, doğal bir renge boya bence sarı herkese gitmez iddialı bir renk.. O kocayı da acilen boşa sende psikoloji bırakmamış, özgüvenini bitirmiş.Ya çok teşekkür ederimben böyle bir insan değildim öz güvenimi bitirdi bu adam benim birisi övse yalan söylüyorlar deyip beni rencide ediyor kendisini sürekli övüyor ben sorunca nasılım diye sorma diye bağırıyor
35 yaşında mısınız? Bence değilsinizHem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Aile baskısıyla kapandıysanız bile gerekli düzeni sağladığınızda “kendiniz” olmalısınız. Birileri için, birilerine inat bu hayatta kararlar almamalıyız; kendi mutluluğumuz ve özgürlüğümüz adına seçimler yapmalıyız.Aile baskısı çok gördüm çevrem baskıcı olduğu için ben senin gibi düşünemedim
Her şeyden önce kendini böyle ifşa etmesen iyi olur.Ya ne yapsam fayda etmez bana estetik bile fayda etmez bak ceylana estetikle bile güzel olamadı
Burada narsizimle ilgili konular var onları bir incele, bu adam çok sağlıklı gelmedi bana.Ya çok teşekkür ederimben böyle bir insan değildim öz güvenimi bitirdi bu adam benim birisi övse yalan söylüyorlar deyip beni rencide ediyor kendisini sürekli övüyor ben sorunca nasılım diye sorma diye bağırıyor
Çok haklısınız ama huy işte ne benim ki ne onun ki değişmiyorHer şeyden önce kendini böyle ifşa etmesen iyi olur.
Bence çirkin de değilsin, buradaki kadınların hiçbiri hülya avşar ya da tuğba büyüküstün değil. Hatta emin ol hilkat garibesine benzeyen de vardır içimizde.
Bence eşinle birbirinize de gayet yakışmışsınız. Kişisel problemlerinizi çözün, yüzü güzele doyulur huyu güzele doyulmaz. Önce kendinizle barışmalısınız
Dün baktım o konuya aynı benim eşimi anlatıyor narsistBurada narsizimle ilgili konular var onları bir incele, bu adam çok sağlıklı gelmedi bana.
Aboov adam hem cirkinnnn hem narsistmiDün baktım o konuya aynı benim eşimi anlatıyor narsist
Kaç o zaman boşa yorma kendini, yaşanmaz o adamlaDün baktım o konuya aynı benim eşimi anlatıyor narsist
Birde kendisini bi beğeniyor görmen lazımAboov adam hem cirkinnnn hem narsistmi
Çocuk var onun hayatını mahvetmek istemiyorumKaç o zaman boşa yorma kendini, yaşanmaz o adamla
Canım sen ne kullanıyorsun kullandığın madde iyi kafa yapmışBurada açıldım sokağa kapalı çıkıyorum alıştırma gereği burada olsun dedim
Güzel değilim bunun farkındayım biliyorum ama 36 37 mi gösteriyorumBu uyenin troll oldugunu düşünüyorum, boyle keko bir konu gormedim. Belki de gicik oldugu birinin fotosunu kullanıyor, linc ettirmek icin aksi halde cok saf biri. Umarim bu kadar saf degilsindir. Alenen kendini ifsa etmen dogru degil. Eger konu gercekse bence guzel degilsin ama esinle uyumlusun. Birbirinize goresiniz yani (not: guzellik gorecelidir)
Kafam bozukCanım sen ne kullanıyorsun kullandığın madde iyi kafa yapmış
Birde kendisini bi beğeniyor görmen lazımbu arada ben fotoğrafı silemedim ya birşey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?