- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
açılırım korkuyorum diye bi düşünce varsa eğer kafanda iç sesini dinle..hiç tereddütün yoksa kapan canım.ben kapandım açıldım kapandım açıldım en sonunda herşey tamam dedim bi kapandım bi daha açılmadım.ilk 1 yıl şeytan çok uğraştı ama sonra ben galip geldim.niyetin salih....çok güzel olucak inşallah
Merhaba kızlar,
Ben kapanmak istiyorum, aylardır düşünüyorum.
Ama şu anda bikiniyle denize giren, denizi çok seven, tayt falan giyinen açık bir bayanım.
İlerde tekrar açılmaktan çok korkuyorum.
Nasıl başlamalıyım, tavsiyeleriniz nelerdir?
Özel sektördeyim işimde engel değil.
kapanmayı düşünüyor olman güzel de
şuanda bikini giyip yarın tesettüre girmek
çok radikal
kendi isteğin mi ?
Evet evet kesinlikle kendi isteğim.
Eşimin bile doğru dürüst haberi yok :)
Kapalı bir bayan gördüğümde çok imreniyorum mesela, açık olmama her istediğimi giymeme rağmen.
çok güzel bir karar vermişsiniz Allah tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin inşallah , ben de nefsimi yenemiyorum malesef
bence düğünleri vs. düşünmeyin çok güzel kıyafetler kombinler de var tesettürlüler için çok şık ve zarif oluyorlar. kaldı ki bunu tabi ki görsellik için değil yapmamız gereken bir yükümlülük olduğu için yapmak zorundayız ama zor tabi ki.
böyle bir karar noktasına geldiyseniz bence uygulayın şeytan vesvese verip oynuyor çünkü.
sonra açılırsam diye kapanmamak olur mu ya? Aklınızdan çıkarın böyle düşünceleri.Kapalılar için harika kıyafetler var,düğünleri mi dert ediyorsunuz? Keşke bir şeyler vesile olsa da ben de kapansam
Merhaba kızlar,
Ben kapanmak istiyorum, aylardır düşünüyorum.
Ama şu anda bikiniyle denize giren, denizi çok seven, tayt falan giyinen açık bir bayanım.
İlerde tekrar açılmaktan çok korkuyorum.
Nasıl başlamalıyım, tavsiyeleriniz nelerdir?
Özel sektördeyim işimde engel değil.
mrb cnm oncellıkle kapanmana cok sevındım bunu allah rızası ıcın yapıyorsun.bende 1 senedır kapalıyım oncelıkle kapanmaya 5vakit namazla başladım
secdede allah arandakı perde açılıyor ona daha cok yakınsın. her duanda layığıyla kapanmayı ıste. ve kıyafetlerine ozen göster. hatlarını bellı etmeyecek kıyafetlerı tercıh et. türbanın yüzüne verdıgı nuru ılerleyen zamanlarda goruceksın
rabbım bu yolda ılerlemenı nasıp etsın
Amiinn canım amin.
Nolursun bana dua edin.
Doğru yolu göstersin rabbim cümlemize.
Senin adına çok sevindim, rabbim banada nasip eder inşallah.
Eşime diyorum beni kapansamda begenir misin diye daha net cevap alamadım
Bir atak yapıp eşarp falan alsam denesem mi diyorum eşarplarda çok pahalı :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?