- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Canım ne güzel anlatmışsın yaaa.
Benim annemde bana iş bulmadan kapanma falan derdi, şimdi özel sektördeyim çalıştığım yerde kapalı bayanlar da var.
Annem kendi bile kapanmayı düşünüyor.
Rabbim bu kadar isteyen sana, bana herkese nasip eder inşallah.
Allahım gönlüne göre versin tatlım benim..
Çok teşekkür ederim kızlar.
Aileler kapalı, evet.
Kapansam herkes sevinirde.
Ama ben bu yaşıma kadar hep abiyeler falan elbiseler, açık seçik giyindim.
İçimden kapanmak çok geliyor.
Ama tereddütteyim şeytana uyuyorum malasef
Dua edin bana lütfen rabbim doğru yolu göstersin.
Bir an önce kapanmak nasip olsun hayırlısıyla.
İnşaallah canım :) Sen bana göre daha şanslısın, kapanmanı destekleyen bi ailen, uygun bi iş ortamın var. Bende ikisi de yokGerçi şimdi evlendim. Eşimin ailesi bu tür şeylere daha güzel bakıyor. Kapanırsam başta kayınvalidem olmak üzere tüm aile çok sevinir. Ama kendi ailem beni topa tutar evlendin de kapandın diye :) Ama dur bakalım, hele çocuklarım falan olsun, yuvamı sağlamlaştırayım. Kendi başıma bi aile olabileyim. O zaman benim ailem de bişey diyemez diye düşünüyorum.
Senin yerinde olsam hemen kapanırdım! :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah :))
Çok açık giyinen bir insan kapanmak istiyorum ama açılmaktan korkuyorum dediğinde saçma buluyorum kusura bakmayın.
Kapanmak sadece başı kaptmak değil ki.
Önce uzun kollu ,dekolte olmayan ,tamamen kapalı kıyafetler giyinmeye başlayın bakalım,sonrada başınızı kapatırsınız nasılsa.
Bunları yapmayıp tayttan direk kapanmaya geçen birkeç tanıdığım var,sadece heves ettiklerini düşünmüştüm ve yanılmadım.
5 yıl geçmeden tekrar açıldılar.
Amiiinn canım.
Bir sürü yarım kollu tişörtüm var onları nasıl giyerim bilmiyorum.
Üstlerine ceket falan mı almak gerekecek hala düşünmekteyim inan ki
Çok açık giyinen bir insan kapanmak istiyorum ama açılmaktan korkuyorum dediğinde saçma buluyorum kusura bakmayın.
Kapanmak sadece başı kaptmak değil ki.
Önce uzun kollu ,dekolte olmayan ,tamamen kapalı kıyafetler giyinmeye başlayın bakalım,sonrada başınızı kapatırsınız nasılsa.
Bunları yapmayıp tayttan direk kapanmaya geçen birkeç tanıdığım var,sadece heves ettiklerini düşünmüştüm ve yanılmadım.
5 yıl geçmeden tekrar açıldılar.
Ince uzun kollu yeleklerim var onlarla giyiyorum sıfır koşulları ve tişörtleri.sen de öyle yapabilirsin. Bir süre sonra insan rahatsız hissediyor zaten kolları açık olunca.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sıfır koldan, kısa kola, kısa koldan uzun kola
Kısa bluzlardan, biraz uzununa, sonra tuniklere
Tayt yerine pantolona, sonra daha bol paçaya veya eteğe vs. şeklinde geçiş yapın
Birden bone, eşarp, pardesü ile sıkılabilirsiniz
Şu an bile acabalarınız varsa
Yavaş yavaş ve sağlam adımlarla ilerlerseniz daha kolay olur
Yarım kollu tişörtlerinizin altına uzun kollu badiler var onlardan giyip kombin yaparsınız olur biter,eşarp yerinde şal bağlayın en rahatı o,Deniz'i havuzu düşünmeyin bile haşema giyersiniz olur biter.Amiiinn canım.
Bir sürü yarım kollu tişörtüm var onları nasıl giyerim bilmiyorum.
Üstlerine ceket falan mı almak gerekecek hala düşünmekteyim inan ki
Yarım kollu tişörtlerinizin altına uzun kollu badiler var onlardan giyip kombin yaparsınız olur biter,eşarp yerinde şal bağlayın en rahatı o,Deniz'i havuzu düşünmeyin bile haşema giyersiniz olur biter.
Sonradan açılınca ne olacak ki? Felaket gibi söylenmiş ama denemiş olacaksın bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah size,niyetinize.namaz kılıyorsanız sakın bırakmayın derim.o namazlar boşuna emredilmemiş,sizin kapanmanıza yardımcı olacaktır.kıyafetleri yavaş yavaş kapatmakla zor bence.bu kararı hemen verin ve namazlarınıza devam edin.korkmayın açılmak istemekten.ama bu durum uzadıkça şeytan sizinle uğraşacak...Allah'a emanet olun...
Kapanmaya cesaret edilmesin diye söylenmiştir o söz. Nerde hangi ayet de yazıyor? Gösterdiğin kadar haram işliyorsun.Onun günahı daha çok diye biliyorum, çevremden öyle duydum.
O nedenle tam karar vermek istiyorum.
Onun günahı daha çok diye biliyorum, çevremden öyle duydum.
O nedenle tam karar vermek istiyorum.
sonra açılırsam diye kapanmamak olur mu ya? Aklınızdan çıkarın böyle düşünceleri.Kapalılar için harika kıyafetler var,düğünleri mi dert ediyorsunuz? Keşke bir şeyler vesile olsa da ben de kapansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?