Kapanma mevzusu

İnşaallah canım :) Sen bana göre daha şanslısın, kapanmanı destekleyen bi ailen, uygun bi iş ortamın var. Bende ikisi de yok Gerçi şimdi evlendim. Eşimin ailesi bu tür şeylere daha güzel bakıyor. Kapanırsam başta kayınvalidem olmak üzere tüm aile çok sevinir. Ama kendi ailem beni topa tutar evlendin de kapandın diye :) Ama dur bakalım, hele çocuklarım falan olsun, yuvamı sağlamlaştırayım. Kendi başıma bi aile olabileyim. O zaman benim ailem de bişey diyemez diye düşünüyorum.
Senin yerinde olsam hemen kapanırdım! :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah :))

Çok açık giyinen bir insan kapanmak istiyorum ama açılmaktan korkuyorum dediğinde saçma buluyorum kusura bakmayın.
Kapanmak sadece başı kaptmak değil ki.
Önce uzun kollu ,dekolte olmayan ,tamamen kapalı kıyafetler giyinmeye başlayın bakalım,sonrada başınızı kapatırsınız nasılsa.
Bunları yapmayıp tayttan direk kapanmaya geçen birkeç tanıdığım var,sadece heves ettiklerini düşünmüştüm ve yanılmadım.
5 yıl geçmeden tekrar açıldılar.

Amin canım benim amin inşallah.
Allahım gönlümüze göre versin inşallah..
Düşünüyorum baklım eşime durumu açtığımda ne diyecek merakla bekliyorum

Evet tam olarak anlatmak istediğim bu zaten.
Heves olmasın kalıcı olsun istiyorum.
Bikiniyi bırakıp 3-4 keredir şortla tişörtle girdim denize.
Yavaş yavaş olsun ki bir anda açılmayayım tekrar.
Sindire sindire olsun istiyorum.
Sonradan açılmak daha büyük günah, o vebali alamam.
Çok iyi düşünmem lazım.

İnsanların açık yada kapalı olmaları kendileri ile alakalı bir durum. Nasıl kapandığı ne giydiği asla 3. Kişinin haddi değil. Herkes kendi giyimi ile ilgilensin. Açık bir insan kapalıya kapalı bir insan sa açığa giyiminden dolayı asla birşey söylememeli.

Layığı ile kapanmayan yapamayan bir sürü insan var malesef. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Layığı ile kapanan yok diye de tamamen açık olmak ne kadar mantıklı değil ise, sırf dışarıda ki insanlar ne der diye giyinmek se de o kadar mantıksız

Çok açık giyinen bir insan da tabiki kapanır hemde daha güzel kapanır daha dikkatli olur bence. Etrafımda da öyle görüyorum.

Kapalılıktaki kasıt üzerinize çuval geçirip örtünmek değildir. Uzuvlarımızın bir çoğunu etrafa belli etmeyecek şekilde örtmektir. Dar yada bir yerlerimizin fırladığı kapalılık dinin istediği örtünmeye girmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sıfır koldan, kısa kola, kısa koldan uzun kola
Kısa bluzlardan, biraz uzununa, sonra tuniklere
Tayt yerine pantolona, sonra daha bol paçaya veya eteğe vs. şeklinde geçiş yapın

Birden bone, eşarp, pardesü ile sıkılabilirsiniz
Şu an bile acabalarınız varsa

Yavaş yavaş ve sağlam adımlarla ilerlerseniz daha kolay olur

Amiiinn canım.
Bir sürü yarım kollu tişörtüm var onları nasıl giyerim bilmiyorum.
Üstlerine ceket falan mı almak gerekecek hala düşünmekteyim inan ki

Ince uzun kollu yeleklerim var onlarla giyiyorum sıfır koşulları ve tişörtleri.sen de öyle yapabilirsin. Bir süre sonra insan rahatsız hissediyor zaten kolları açık olunca.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım, Hiçbir konuda genelleme yapamayız, sizin arkadaşlarınız bu şekilde açılmışlardır fakat benim etrafımdaki kapanan arkadaşlarımda hiç açılmadılar mesela. Kimsenin kaderi ve yaşayacakları kimseye benzemez çünkü. Bence herkes kalbinin sesini dinlemeli, en azından denemeli yapmak istediği şey her ne ise, olur veya olmaz, onu ancak denedikten sonra görebilir diye düşünüyorum ben.
sizde haklısınız tabiki çevrenizde olan şeyleri paylaşıyorsunuz ama dediğim gibi genelleme yapmamak lazım bence.

Aynen canım benim.
Benimde öyle yelekler almam lazım.
Şık bluzleri kaldır at olmasın.

Haklısınız.
Yavaş yavaş yapmalıyım.
Acabalarım var evet, o nedenle dediğiniz mantıklı.
Sağolun.

Amiiinn canım.
Bir sürü yarım kollu tişörtüm var onları nasıl giyerim bilmiyorum.
Üstlerine ceket falan mı almak gerekecek hala düşünmekteyim inan ki
Yarım kollu tişörtlerinizin altına uzun kollu badiler var onlardan giyip kombin yaparsınız olur biter,eşarp yerinde şal bağlayın en rahatı o,Deniz'i havuzu düşünmeyin bile haşema giyersiniz olur biter.

Yarım kollu tişörtlerinizin altına uzun kollu badiler var onlardan giyip kombin yaparsınız olur biter,eşarp yerinde şal bağlayın en rahatı o,Deniz'i havuzu düşünmeyin bile haşema giyersiniz olur biter.

Öyle giyinenlere hep garip bakıldığını düşünmüştüm şeytan işte. Halbuki ne kadar güzel şeylermiş :)

Maşallah size,niyetinize.namaz kılıyorsanız sakın bırakmayın derim.o namazlar boşuna emredilmemiş,sizin kapanmanıza yardımcı olacaktır.kıyafetleri yavaş yavaş kapatmakla zor bence.bu kararı hemen verin ve namazlarınıza devam edin.korkmayın açılmak istemekten.ama bu durum uzadıkça şeytan sizinle uğraşacak...Allah'a emanet olun...

Allah razı olsun canım benim. İnşallah allahım gönlümüze göre versin.

Düğün bayram dert ediyorsan öyle güzel kıyafetler var ki, internetten araştır, su gibi olan kapalılar var. Ben çok beğeniyorum valla.

Sonradan açılma mevzusuna da ben tamamen karşıyım. Bunu sonuçta sevabı için yapmıyor musun? Her anımız, günümüz için hesaba çekileceğimizi düşünürsek sonradan (Allah göstermesin) açılsan bile o kapalı olduğun günlerin sorgusunu kurtarmış olacaksın. Her yönden kar bence.

Arkadaşlarımdan bildiğim, başlarda şeytan çok uğraşıyormuş, ama kritik bi zamanı var of yeter istemiyorum dediğin, onu atlattığın anda içine tamamen siniyormuş artık. Nacizane tavsiyem de kendine ufak çaplı kıyafet stoğu oluşturduktan sonra kapanman. Sonra giyecek bişeyim yok diye sıkıntıya girip kapalı olmana bağlamayasın diye.

Allah daim etsin içindeki isteği inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…