Kapanma mevzusu

cnm aynı düşünceleri paylaşıyoruz bende çok istiyorum kapanmayı ama bir türlü nasip olmuyo yada nefsime hakim olamıyorum ben ne bikini ne de tayt giymiyorum hiç giymedimde, bu sene mümkün oldukça kısa kolluda giymemeye kalçamı örtecek şekilde giyinmeye dikkat ediyorum kıyafet alırken kapalı giyim olabilecek şeyleri tercih ediyorum yani yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum. zaten bu birden olacak bişey değil ama inşallah çokta uzamaz dün iş yerinde mescitte bir teyze bu konuda biraz sohbet verdi çok etkilendim peygamber efendimiz şefaat bile edemeyecek dedi her tel için 80 yıl yanacaksınız dedi ALLAHIM AFFETSİN

kapanmak yavaş yavaş olacak iş değil canım, beyaz yada siyah...birini seç..gri olayım deme...
direk bıçak gibi kesmelisin....kapanmaya karar verdiysen şeytanın senle uğraşmasına mahal bırakmadan hemen kapanmalı ve açılmamalısın...tekrar açılırmıyım diye korkuyorsan zaten daha kendinle çelişiyorsun demektir... önce bunu yen...
bir anda bıçak gibi kes...
ben 11 yaşımda kapanmıştım....çocuk yaştaydım...ama çok şükür diyorum hep....

Face te "islami tesettür nasıl olmalı"adlı bi sayfa var bi göz atın derim hanımlar bn kapanalı taklaşk 3yıl oldu ama inanın o sayfadan çok şeyler öğrendim yeni kapanmış ve yeni doğmuş gibi hissediyorum kendimi müthiş bi duygu bi kere nefsimin değilde Rabbimin emrini yapıyorum demek...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üniversiteden arkadaşım kapandı benim. İçinde olan bir kızdı zaten ama nefsime hakim olamıyorum iş nasıl bulurum, giysi bulamam falan diyordu 3 -4 ay sonra kapandı rüyasında görmüş artık zamanı geldi diye düşünmüş. Şuan hiç pişman değil çok şükür diyor. Güzel bir kız zaten ama dahada güzel oldu maşallah kıyafetlerine dibimiz düşüyor zaten şalları, tunikleri, yüzükleri bile hepsi eskisinden daha güzel. Düğün konusunda abisinin nişanı oldu en güzel o olmuştu bana kalırsa gayet şıktı bende imreniyorum bazen. İnşallah sizinde kapanmanız hakkınızda hayırlısı olandır.

Ayy inşallah canım inşallah. Eşimlede konuşayım bakalım tepkisi ne olacak.
Bir yazlığa falan gidildiğinde eşimle giremeyince sorun falan olur, neyse artık her güzelliğin bir imtihanı olacaktır elbet.
İnşallah sevindirici haberi hemen verebilirim size.
Akşam iyice etrafli eşimle konuşayım olmazsa mektup yazayım ona :)

Ooo maşallah harikasınız rabbim tamamına erdirir inşallah... Keşke bizlerde birşeyleri erken görüp uygulasaydık. 11 yaş süper..

Ayy bu yorum süper.
Bende öyle olmak istiyorum inşallah, kendim kokoşum öyle de devam edebilmek isterim.
Söylediğiniz örnek çok kafama yattı.
İnşallah bende becerebilirim.
Çok sağolun.

Böyle birşey yok,o teyze sizi korkutmak için söylemiş.Kapanmayı düşündüğüne göre dinimizde kapanmayı araştırmışsındır diye umuyorum.O yüzden böyle saçma sapan hurafelere inanmayın.

bence pat diye kapanma, önce vücüdünü aşama aşama kapat saç en son.
kapanınca açılır da bikiniyle salınırsan çok abes olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…