Kapanma mevzusu

ben de senin gibi kapanma arzusuyla doluyum ama bir türlü tamam deyip kapanamıyorum çok istiyorum kapalı kıyafetlere bayılıyorum ne bilim açık kolsuz bişey giydiğimde çok rahatsız oluyorum inşallah bende sende tüm isteyenlerde kısa zamanda kapanırız......

Amiiinnnn canım benim inşallah yaaa. O kadar çok istemeye başladım ki bu aralar özellikle, bayramı atlatsam mı ondan önce mi kapansam onu düşünüyorum şu an :)

Amiiinnnn canım benim inşallah yaaa. O kadar çok istemeye başladım ki bu aralar özellikle, bayramı atlatsam mı ondan önce mi kapansam onu düşünüyorum şu an :)
bende bir türlü karar veremedim alıp eşimi bir güzel alışveriş yaptırayım sonrada bizimkilere sürpriz yapayım diyorum ama yinede bir cesaret bekliyorum:)neyi bekliyorsam:)))

Canım benim çok doğru şeyler yazmışsın Allah razı olsun senden.. Evet biraz kokoş biriyim her renk eşarbım olsun cıvıl cıvıl olayım istiyorum o nedenle stoğum iyi olmalı

bende bir türlü karar veremedim alıp eşimi bir güzel alışveriş yaptırayım sonrada bizimkilere sürpriz yapayım diyorum ama yinede bir cesaret bekliyorum:)neyi bekliyorsam:)))

Birbirimizi gaza getirelim o zaman
Bir daha açılmamak ve alışmak kaydıyla bence bayramdan sonra kapanabiliriz
Ama kıyafet stoğu oluşturduktan sonra, yoksa sorun olur gibi. Bir de ince yelekler falan almak gerekecek sanırım, şık bluzlerimizin üzerine.

yaa inan bayılıyorum şimdiki kapalı kıyafetlere beni açık kıyafetlerden daha çok cezbediyor valla gaza getirelim :))))inan tekrar açılmaktansa benim problemim yaşlı mı görünürüm acep ne bilim kuruntu işte 37 deyim hani minyon tipim ama eşimin yanında nasıl olur bilemedim:44:

Evet benimde sorunum o aslında insan neleri düşünüyor ya varya.
Eşim artık beni beğenir mi, açık bayanlara mı baakar, denizde benimle girmekten utanır mı neler neler düşünüyorum ama doğru yolun bu olduğuna eminim.
İnan başarabilriiz yapalım bence..

Yavaş yavaş kapanın...
bikini giymeyin misal bu yıl. taytıda yasaklayın kendinize...
öyle öyle kapanır gidersiniz.

Merhaba hanimlar,konuyu okudugumda benimle ayni seyleri düsunup hisseden ne cok kisi varmis dedim.Benim ailemde açiktir her yaz tatile giderler annem mayo giyer 3 sene öncesine kadar bende öyleydim.Eşimle tanisip nisanlandiktan sonra giyimime dikkat etmeye basladim genelde bol giysiler giyiyorum dar pantolon giyceksem uzun tunikle giyiyorum.Ramazan basladigindan beride kapanmayi düsünüyorum eşimde destek bu konuda hatta bayramda herkese sürpriz yapalim diye düsündük.O gün bugündür seytanin vesveseleriyle ugrasiyorum acik giyinmiyor olmama ragmen nefsimle mücadele ediyorum şali yada esarbi baglamayi bile beceremiyorum hatta.Cok güzel bi karar vermisiz Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin yardimcimiz olsun.ne güzel destek oluyo burda herkes birbirine hepimiz bayrama basarmis baslariz insallah :)

cnm benimki traş olsun 10 yıl gençleşiyor ya hep sakalı olacak ya da ben çok bakımlı bir kapalı bayan olacam :44:ama kapandıktan sonra makyaj falan çok abartı kafama yatmıyo..... yani gerçi belli de olmaz belkide tam tersi daha çok severler böyle olamazmıyok yok bayramdan sonra kapanalım biz hep irtibatta kalalım alışverişleri birbirimize gösterelim başka türlü yerimizde sayacağız

bende beceremem ama videolar falan gördüm öğreniriz artık napalım hep böyle acemi olacak değiliz ya ben ailemden uzaktayım alışana ve öğrenene kadar insan içine karışmayacağım:)

zaman ne kadar değişti eskiden kapalılar ne giymiş diye bakılmazdı bile şimdiyse imrenerek bakıyoruz eminim doğru yoldayız...ve doğru yolda kalacağız inşallah.........

Allah yardımcın olur canım ben kapalı değilim ama inan kapalıların kıyafetleri de çok güzel.

bazı markaların çok modern haşemaları da var. yarına bırakma çıkacağımız garanti değil.

bende beceremem ama videolar falan gördüm öğreniriz artık napalım hep böyle acemi olacak değiliz ya ben ailemden uzaktayım alışana ve öğrenene kadar insan içine karışmayacağım:)

Ögrenicez artik bi sekilde evde denemeler yapiyorum simdi elimiz alisir bi süre sonra.Bende bayramda bir sürü insan bir kerede görsün tek seferde alistirayim diye düsündüm Eşler konusunda hep düşünceli oluyo insan destek oldugu halde düşünüyorum bende ,destek oluyo mu peki esiniz bu konuda ne düsünüyor?

gülümsüyor destek ama işte kafama takılmıyo desem yalan olur ....bende telde söylerim bayramdan sonra ben alışana kadar kimse görmez yorum yapana da acemice davranmam diyom ama:44::44::44::44:

gülümsüyor destek ama işte kafama takılmıyo desem yalan olur ....bende telde söylerim bayramdan sonra ben alışana kadar kimse görmez yorum yapana da acemice davranmam diyom ama:44::44::44::44:

Kendimizi nasıl daha rahat hissediceksek öyle yapalim bayramda yada bayramdan sonra hedef belirledik en azindan Eşlerde alisir zamanla hoslarina bile gider bence bir yandan bebiş bir yandan kapanmak derken baya değisicek hayatim sanirim

işte o bebişi çok bekledim Allahım bizede nasip eder inşallah...........doğru cnm önemli olan karar vermemiz olacak inşallah...........

içinizde korku varsa acele etmeyin kapanıp açılmak daha günah.o yüzden yavaş yavaş başlayın içinizde şüphe kalmayınca hepten kapanırsınz

işte o bebişi çok bekledim Allahım bizede nasip eder inşallah...........doğru cnm önemli olan karar vermemiz olacak inşallah...........

Allah nasip eder insallah canim ne kadar zamandir istiyosun bilmiyorum ama hic umutsuzluga kapilma hersey Allah tan verende o alanda bize düsen isteyip dua etmek bende dua ederim senin icin Allahım isteyen herkese nasip etsin biz hamilelere de saglikla kucağimiza almayi nasip etsin insallah.

cnm şu an hamile kalmak için uğraşanlar topiğindeydim konu yine buralara geldi vallabebek 2 yıla yaklaştı bekliyoz inşallah sağlıklı kucağınıza almanız nasip olur ardı sıra bizede inşşallah................

Kapanma fikri benimde aklimda..
Ama ben kapandim mi tam kapanmayi istiyorum..
Yani taytlar, dar pantolonlar, tunikler falan degilde pardesu giymek istiyorum..
Ama ben kendimi biliyorum eger simdi o sekilde kapanirsam geri acilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…