- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
ben de senin gibi kapanma arzusuyla doluyum ama bir türlü tamam deyip kapanamıyorum çok istiyorum kapalı kıyafetlere bayılıyorum ne bilim açık kolsuz bişey giydiğimde çok rahatsız oluyorum inşallah bende sende tüm isteyenlerde kısa zamanda kapanırız......Çok teşekkür ederim kızlar.
Aileler kapalı, evet.
Kapansam herkes sevinirde.
Ama ben bu yaşıma kadar hep abiyeler falan elbiseler, açık seçik giyindim.
İçimden kapanmak çok geliyor.
Ama tereddütteyim şeytana uyuyorum malasef
Dua edin bana lütfen rabbim doğru yolu göstersin.
Bir an önce kapanmak nasip olsun hayırlısıyla.
ben de senin gibi kapanma arzusuyla doluyum ama bir türlü tamam deyip kapanamıyorum çok istiyorum kapalı kıyafetlere bayılıyorum ne bilim açık kolsuz bişey giydiğimde çok rahatsız oluyorum inşallah bende sende tüm isteyenlerde kısa zamanda kapanırız......
bende bir türlü karar veremedim alıp eşimi bir güzel alışveriş yaptırayım sonrada bizimkilere sürpriz yapayım diyorum ama yinede bir cesaret bekliyorum:)neyi bekliyorsam:)))Amiiinnnn canım benim inşallah yaaa. O kadar çok istemeye başladım ki bu aralar özellikle, bayramı atlatsam mı ondan önce mi kapansam onu düşünüyorum şu an :)
Düğün bayram dert ediyorsan öyle güzel kıyafetler var ki, internetten araştır, su gibi olan kapalılar var. Ben çok beğeniyorum valla.
Sonradan açılma mevzusuna da ben tamamen karşıyım. Bunu sonuçta sevabı için yapmıyor musun? Her anımız, günümüz için hesaba çekileceğimizi düşünürsek sonradan (Allah göstermesin) açılsan bile o kapalı olduğun günlerin sorgusunu kurtarmış olacaksın. Her yönden kar bence.
Arkadaşlarımdan bildiğim, başlarda şeytan çok uğraşıyormuş, ama kritik bi zamanı var of yeter istemiyorum dediğin, onu atlattığın anda içine tamamen siniyormuş artık. Nacizane tavsiyem de kendine ufak çaplı kıyafet stoğu oluşturduktan sonra kapanman. Sonra giyecek bişeyim yok diye sıkıntıya girip kapalı olmana bağlamayasın diye.
Allah daim etsin içindeki isteği inşallah
bende bir türlü karar veremedim alıp eşimi bir güzel alışveriş yaptırayım sonrada bizimkilere sürpriz yapayım diyorum ama yinede bir cesaret bekliyorum:)neyi bekliyorsam:)))
yaa inan bayılıyorum şimdiki kapalı kıyafetlere beni açık kıyafetlerden daha çok cezbediyor valla gaza getirelim :))))inan tekrar açılmaktansa benim problemim yaşlı mı görünürüm acep ne bilim kuruntu işte 37 deyim hani minyon tipim ama eşimin yanında nasıl olur bilemedim:44:Birbirimizi gaza getirelim o zaman
Bir daha açılmamak ve alışmak kaydıyla bence bayramdan sonra kapanabiliriz
Ama kıyafet stoğu oluşturduktan sonra, yoksa sorun olur gibi. Bir de ince yelekler falan almak gerekecek sanırım, şık bluzlerimizin üzerine.
yaa inan bayılıyorum şimdiki kapalı kıyafetlere beni açık kıyafetlerden daha çok cezbediyor valla gaza getirelim :))))inan tekrar açılmaktansa benim problemim yaşlı mı görünürüm acep ne bilim kuruntu işte 37 deyim hani minyon tipim ama eşimin yanında nasıl olur bilemedim:44:
Yavaş yavaş kapanın...
bikini giymeyin misal bu yıl. taytıda yasaklayın kendinize...
öyle öyle kapanır gidersiniz.
cnm benimki traş olsun 10 yıl gençleşiyor ya hep sakalı olacak ya da ben çok bakımlı bir kapalı bayan olacam :44:ama kapandıktan sonra makyaj falan çok abartı kafama yatmıyo..... yani gerçi belli de olmaz belkide tam tersi daha çok severler böyle olamazmıEvet benimde sorunum o aslında insan neleri düşünüyor ya varya.
Eşim artık beni beğenir mi, açık bayanlara mı baakar, denizde benimle girmekten utanır mı neler neler düşünüyorum ama doğru yolun bu olduğuna eminim.
İnan başarabilriiz yapalım bence..
bende beceremem ama videolar falan gördüm öğreniriz artık napalım hep böyle acemi olacak değiliz ya ben ailemden uzaktayım alışana ve öğrenene kadar insan içine karışmayacağım:)Merhaba hanimlar,konuyu okudugumda benimle ayni seyleri düsunup hisseden ne cok kisi varmis dedim.Benim ailemde açiktir her yaz tatile giderler annem mayo giyer 3 sene öncesine kadar bende öyleydim.Eşimle tanisip nisanlandiktan sonra giyimime dikkat etmeye basladim genelde bol giysiler giyiyorum dar pantolon giyceksem uzun tunikle giyiyorum.Ramazan basladigindan beride kapanmayi düsünüyorum eşimde destek bu konuda hatta bayramda herkese sürpriz yapalim diye düsündük.O gün bugündür seytanin vesveseleriyle ugrasiyorum acik giyinmiyor olmama ragmen nefsimle mücadele ediyorum şali yada esarbi baglamayi bile beceremiyorum hatta.Cok güzel bi karar vermisiz Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin yardimcimiz olsun.ne güzel destek oluyo burda herkes birbirine hepimiz bayrama basarmis baslariz insallah :)
bende beceremem ama videolar falan gördüm öğreniriz artık napalım hep böyle acemi olacak değiliz ya ben ailemden uzaktayım alışana ve öğrenene kadar insan içine karışmayacağım:)
gülümsüyor destek ama işte kafama takılmıyo desem yalan olur ....bende telde söylerim bayramdan sonra ben alışana kadar kimse görmez yorum yapana da acemice davranmam diyom ama:44::44::44::44:Ögrenicez artik bi sekilde evde denemeler yapiyorum simdi elimiz alisir bi süre sonra.Bende bayramda bir sürü insan bir kerede görsün tek seferde alistirayim diye düsündümEşler konusunda hep düşünceli oluyo insan destek oldugu halde düşünüyorum bende ,destek oluyo mu peki esiniz bu konuda ne düsünüyor?
gülümsüyor destek ama işte kafama takılmıyo desem yalan olur ....bende telde söylerim bayramdan sonra ben alışana kadar kimse görmez yorum yapana da acemice davranmam diyom ama:44::44::44::44:
işte o bebişi çok bekledim Allahım bizede nasip eder inşallah...........doğru cnm önemli olan karar vermemiz olacak inşallah...........Kendimizi nasıl daha rahat hissediceksek öyle yapalim bayramda yada bayramdan sonra hedef belirledik en azindanEşlerde alisir zamanla hoslarina bile gider bence bir yandan bebiş bir yandan kapanmak derken baya değisicek hayatim sanirim
Merhaba kızlar,
Ben kapanmak istiyorum, aylardır düşünüyorum.
Ama şu anda bikiniyle denize giren, denizi çok seven, tayt falan giyinen açık bir bayanım.
İlerde tekrar açılmaktan çok korkuyorum.
Nasıl başlamalıyım, tavsiyeleriniz nelerdir?
Özel sektördeyim işimde engel değil.
işte o bebişi çok bekledim Allahım bizede nasip eder inşallah...........doğru cnm önemli olan karar vermemiz olacak inşallah...........
cnm şu an hamile kalmak için uğraşanlar topiğindeydim konu yine buralara geldi vallaAllah nasip eder insallah canim ne kadar zamandir istiyosun bilmiyorum ama hic umutsuzluga kapilma hersey Allah tan verende o alanda bize düsen isteyip dua etmek bende dua ederim senin icin Allahım isteyen herkese nasip etsin biz hamilelere de saglikla kucağimiza almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?