- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Merhaba hanimlar,konuyu okudugumda benimle ayni seyleri düsunup hisseden ne cok kisi varmis dedim.Benim ailemde açiktir her yaz tatile giderler annem mayo giyer 3 sene öncesine kadar bende öyleydim.Eşimle tanisip nisanlandiktan sonra giyimime dikkat etmeye basladim genelde bol giysiler giyiyorum dar pantolon giyceksem uzun tunikle giyiyorum.Ramazan basladigindan beride kapanmayi düsünüyorum eşimde destek bu konuda hatta bayramda herkese sürpriz yapalim diye düsündük.O gün bugündür seytanin vesveseleriyle ugrasiyorum acik giyinmiyor olmama ragmen nefsimle mücadele ediyorum şali yada esarbi baglamayi bile beceremiyorum hatta.Cok güzel bi karar vermisiz Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin yardimcimiz olsun.ne güzel destek oluyo burda herkes birbirine hepimiz bayrama basarmis baslariz insallah :)
cnm şu an hamile kalmak için uğraşanlar topiğindeydim konu yine buralara geldi vallabebek 2 yıla yaklaştı bekliyoz inşallah sağlıklı kucağınıza almanız nasip olur ardı sıra bizede inşşallah................
cnm benimki traş olsun 10 yıl gençleşiyor ya hep sakalı olacak ya da ben çok bakımlı bir kapalı bayan olacam :44:ama kapandıktan sonra makyaj falan çok abartı kafama yatmıyo..... yani gerçi belli de olmaz belkide tam tersi daha çok severler böyle olamazmıyok yok bayramdan sonra kapanalım biz hep irtibatta kalalım alışverişleri birbirimize gösterelim başka türlü yerimizde sayacağız
tmm cnm haberleşiriz inşallah ...bize dua et cnm sizlerin duası kabul olur............Insallah canim valla ben actim hemde konuyu Allah nasip etsin hayirlisiyla insallah kapandigimizda yazalim yine habersiz desteksiz kalmayalim
inşallah cnm haberleşelim bayramdan sonra hepberaber vesilemiz oluruz:))))Bende bende :)
Allahım doğru yolu gösterir inşallah canım benim...
işte o bebişi çok bekledim Allahım bizede nasip eder inşallah...........doğru cnm önemli olan karar vermemiz olacak inşallah...........
Kapanma fikri benimde aklimda..
Ama ben kapandim mi tam kapanmayi istiyorum..
Yani taytlar, dar pantolonlar, tunikler falan degilde pardesu giymek istiyorum..
Ama ben kendimi biliyorum eger simdi o sekilde kapanirsam geri acilirim..
Rabbimin sabır sınavı ....inşallah olacak Allahın izniyle cnmO bebiş bendede yok rabbim onunda hayırlısını verecektir inşallah.
Doğru zamanı bekliyor belkide.
Insallah canim basaricaz Allah'in izniyle ayni duygulari hissediyoruz anliyoruz birbirimizi en güzeli de bu.Bayramda şok olanlarida yazicaz insallah burdaAmiinn canım benim inşallah.
Evet bende aynı durumdayım.
Eşimde destek oldu bana bakalım artık rabbim hayırlısını nasip etsin.
Bayram miladımız olur inşallah :)
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım, Allah doğru yoldan ayırmasın bizleri.
Niyetimize göre bile sevap alıyoruz belkide, Allah bilir.
Kalbimiizi ferah tutup allaha sığınalım.
tmm cnm haberleşiriz inşallah ...bize dua et cnm sizlerin duası kabul olur............
Rabbimin sabır sınavı ....inşallah olacak Allahın izniyle cnm
Insallah canim basaricaz Allah'in izniyle ayni duygulari hissediyoruz anliyoruz birbirimizi en güzeli de bu.Bayramda şok olanlarida yazicaz insallah burda
Amin insallah..
Kalbimize hidayet versin Rabbim..
İnsallah dedigin gibi niyetimize gore sevap aliyoruzdur..
Ederim tabi canim sen icini ferah tut Allah kabul etsin insallah dualarimizi
Benimki bayram sonuna kalır herhalde.
Daha bir ton alışveriş yapmam gerekecek :)
Hayırlı hayırlı bebekler, hayırlı hayırlı kapanmalar nasip etsin rabbim bizlere
Hanımlar öncelikle Rabbim kapanma isteğinizi hakkıyla yapabilmeyi nasip etsin .lütfen önce tesettürle ilgili ayetleri okuyun ve giyinmiş çıplaklardan olmayalım Aslında hiç zor bişey değil biliyomusunuz hepinizin msjnı okudum ama inanın asla ertelencek bişey değil ve çevre ne düşünür demeyin hepimiz mezara yanlız başımıza gireceğimizi biliyoruz hiç kimsemiz olmadan lütfen çok ii düşünün o kadar lezzetli ki kendini erkeklerin bakışlarından korumak en önemlisi de Ayet taşımak...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?