Kapanma mevzusu

Amiinn canım benim inşallah.
Evet bende aynı durumdayım.
Eşimde destek oldu bana bakalım artık rabbim hayırlısını nasip etsin.
Bayram miladımız olur inşallah :)

Insallah canim valla ben actim hemde konuyu Allah nasip etsin hayirlisiyla insallah kapandigimizda yazalim yine habersiz desteksiz kalmayalim

Bende bende :)
Allahım doğru yolu gösterir inşallah canım benim...

Kapanma fikri benimde aklimda..
Ama ben kapandim mi tam kapanmayi istiyorum..
Yani taytlar, dar pantolonlar, tunikler falan degilde pardesu giymek istiyorum..
Ama ben kendimi biliyorum eger simdi o sekilde kapanirsam geri acilirim..

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım, Allah doğru yoldan ayırmasın bizleri.
Niyetimize göre bile sevap alıyoruz belkide, Allah bilir.
Kalbimiizi ferah tutup allaha sığınalım.

Amiinn canım benim inşallah.
Evet bende aynı durumdayım.
Eşimde destek oldu bana bakalım artık rabbim hayırlısını nasip etsin.
Bayram miladımız olur inşallah :)
Insallah canim basaricaz Allah'in izniyle ayni duygulari hissediyoruz anliyoruz birbirimizi en güzeli de bu.Bayramda şok olanlarida yazicaz insallah burda

Hanımlar öncelikle Rabbim kapanma isteğinizi hakkıyla yapabilmeyi nasip etsin .lütfen önce tesettürle ilgili ayetleri okuyun ve giyinmiş çıplaklardan olmayalım Aslında hiç zor bişey değil biliyomusunuz hepinizin msjnı okudum ama inanın asla ertelencek bişey değil ve çevre ne düşünür demeyin hepimiz mezara yanlız başımıza gireceğimizi biliyoruz hiç kimsemiz olmadan lütfen çok ii düşünün o kadar lezzetli ki kendini erkeklerin bakışlarından korumak en önemlisi de Ayet taşımak...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet aslında idrak edemediğimiz nokta bu.
Mezarda yanımıza sorgudayken kimse gelmeyecek her koyun kendi bacağından asılır diye boşuna dememişler.
Ve onlara asıl günah bence ne düşünürlerse hakkımızda.
Niyetimiz temiz olur inşallah.
Dualarınızı esirgemeyin inşallah.

bende kapanalı bir sene oluyor tıpkı senin kaygıların gibi kaygılara sahiptim. ama birden bi sabah işe öyle gidiverdim kapalı yani ilk zamanlar zor oluyo işe yetişmek eşarp yapmak saçlarıma maşa yapmaktan daha zor geliyodu. ama sonra insanların güzel tepkilerini ala lala alıştım. hele düğün kısmını hiç merak etme şimdi çok güzel kıyafetler var özendirici kuğu gibi olup çıkıyosun o yüzden ben derim ki eğer içinde varsa hele ailende de varmış hiç düşünme kalk bi sabah uzun giyin , ört başını bak aynada kendine böyle işe gidebilirmiyim de gidebilirsen tamamdrı tesettürlü hanımlar kervanına hoşgeldin :) :) eğer bunu yapabilirsen haberdar et bizleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…