Aynen ya ben çatladım buradaHala 18 gibisinuz ilgincsiniz. 30 yasinda bir kadin gibi face ekleyin hatta tlf isteyin. Ben unv ark hatirladin mi gulucuk . Senin mahallene atandim bana yardimci olur musun en iyi market hangisi gulucuk. Aha da bitti gitti. Ne bu diyetler gizemler bilmemneler anlamadim ki.
Atacağınız mesajı da yazayım tam olsun :)
Merhaba x
Beni hatırladın mı
Aynı bölümdeydik
Nerelerdesin nasılsın görüşmeyeli?
Ben senin memleketine atandım biliyo musun?
Vee böylelikle macera başlamış oldu. Ne macera ama. 4 yıl boyunca kendi kendime içimde bir aşkı büyüttüm. Onu her gördüğümde yolumu çevirmeler , yüzüne bakmayıp o yokmuş gibi davranmalar, benle konuşmaya çalıştığında cevap vermemeler, yanıma gelip oturduğunda suratımı çevirmeler, yani anlayacağınız ben o zamanlar salaklığımdan pardon saflığımdan onun benden hoşlanabileceğini düşünemedim. Büyük ihtimalle de o da kendisinden hoşlanmadığımı düşündü.eeee bu kadar yanaşmaya çalışıp terslenince böyle düşünmesi normal. Ama ben cidden çok aşıktım ve sanırım aşk gözümü kör etmişti. Yaptıklarını göremiyordum. 4 yıl boyunca onunla hiç konuşmadım. Çünkü dilim tutuluyordu. Konusursam rezil olacam diye korkuyordum. O benimle bana rağmen 2-3 kez konuşmaya çalıştı. Tabi kendi kendine konuşmuş gibi oldu L Mezuniyet gecesinde benle oynamaya çalıştı yine görmedim.
Ben zaten onu ilk gördüğüm günden yaşadığımız her şeyi anlatan defterler hazırlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?