Kapasitem yokmus

Öncelikle tek bir öğünde o kadar çok çeşit yemek sağlığa zararlı. Sindirimi acayip zor olur onun. Ayrıca hiç zarif durmuyor, az ve öz olmalı menü. Hamaratlık değil görgüsüzlük belirtisi.

Canim benim sen yapman gerekeni fazlasiyla yapmissin o kadasrini yapamayan var neyin kafasinda sana oyle davraniyo cok biliyosa gecsin kendi yapsin yada misafirini disari cikarsin yemege ayy sinir oldumm:sinirli::KK62:

Erkekler erkek halleriyle ,evlerine yemeğe misafir geldiğinde yemeklerle ve eşle övünmeyi seviyor diye düşünüyorum.Yetiştiği çevreye göre menülerinizi hafif buluyor olabilir,belki eziliyor o da (bence menü harika o ayrı da 3 çeşit ana yemeğe alışmış biri için hafif)
Biraz kırıcı olmuş tepkisi ama benim adım Hıdır,elimden gelen budur diyeceksiniz üzülmeye hiç gerek yok

Bu erkeklerin hepsi mi çocuk dans olayını duyunca gülesim geldi

Menün çok güzel becerikli hatunsun öpsün başının üstüne koysun.

Bakın yemek menünüzü beğenmemesine bir şey demiyorum eşinizin ama sanırım evde olan bir kadınsınız. İş yetiştirmekte ve planlı iş yapmakta sıkıntınız var bence. Misafir geleceğini unutmak zaten nasıl olur bilmiyorum ben misafir geleceği zaman gün öncesinden evimi temizler menümü kafamda tasarlarım. Misafir geleceğini nasıl unutabiliyorsunuz demek ki önemsemiyorsunuz ve ev dağınık alışveriş yapılmmamış, randevunuz var. Eşiniz de haklı bir yerde kaldı ki yardım da etmiş hiç yapmasa neyse süpürge yapmış. Sizin bunları bitirip o gün alışveriş ve mutfak işiniz olmalıydı sadece. Hem niye bayramı öne sürüyorsunuz ne alakası var bu tartışmadan sebep onu da arada kaynatmışsınız genel itibari ile misafir sevmiyor ve üşeniyorsunuz. Olay yemek çeşidi meselesi değil yani ki zaten bu plansızlıkla ve unutkanlıkla yapamazsınız eşinizin dediği gibi eşinizi anlatmaya çalıştığı o. Evliyseniz belli bir planda yapmak zorundasınız.

Bakın yemek menünüzü beğenmemesine bir şey demiyorum eşinizin ama sanırım evde olan bir kadınsınız. İş yetiştirmekte ve planlı iş yapmakta sıkıntınız var bence. Misafir geleceğini unutmak zaten nasıl olur bilmiyorum ben misafir geleceği zaman gün öncesinden evimi temizler menümü kafamda tasarlarım. Misafir geleceğini nasıl unutabiliyorsunuz demek ki önemsemiyorsunuz ve ev dağınık alışveriş yapılmmamış, randevunuz var. Eşiniz de haklı bir yerde kaldı ki yardım da etmiş hiç yapmasa neyse süpürge yapmış. Sizin bunları bitirip o gün alışveriş ve mutfak işiniz olmalıydı sadece. Hem niye bayramı öne sürüyorsunuz ne alakası var bu tartışmadan sebep onu da arada kaynatmışsınız genel itibari ile misafir sevmiyor ve üşeniyorsunuz. Olay yemek çeşidi meselesi değil yani ki zaten bu plansızlıkla ve unutkanlıkla yapamazsınız eşinizin dediği gibi eşinizi anlatmaya çalıştığı o. Evliyseniz belli bir planda yapmak zorundasınız.
Siz olayi cok yanlis anlamissiniz
Oncelikle misafir sevdigimi diger mesajlarda da belirttim.
Bayramda davet vermek isteyen de benim.
Bayrami hic alakasi yokken ortaya atan esim.
Ev daginik zira cocuklar saatine dagitiyorlar degil bir gun sonrasini.
Randevumuz bu misafirler davet edilmeden once alinmis bir randevu.
Misafirleri esim gecen baska birinin evindeyken haftaya da bize gelin diye davet etti. Bir daha konusu gecmedi. Bir gece once 11 de de yarin geliyorlar haberin olsun dedi.
Yardim etmis evi supurmus lafiniza gulebiliyorum sadece

Kocan tam gosteris budalasi.
Sirf benim esim bunalri yapmis demek icin yaptirmak istiyor.
Bizde ise tam tersi. Ben isterimki cesit cesit yapayim. Esimde ne gerek var bukadar cesite, hemmekndini yoruyorsun hem yenmez israf olur der.
Ama tabiki baska seylerde kirar onda kirmasa bile.

misafir agırlamak zor iş,heleki çocuk varsa.
unutmanız biraz kötü olmuş yoksa bir gün önceden temzlıgınızı halledıp,ertesı gün randevu sonrası komple mutfakla ılgılenırdınız..
asıl mesele erkeklerın bişeye sinir olduklarında karsıdakıne böyle laf sokmaları daha dogrusu işi olan kadının sinirini bozmaları..mutfak konusunda degıl ama benım eşimde çok yapıyo bunu..

Back
X