- 30 Temmuz 2021
- 196
- 35
- 18
- 28
- Konu Sahibi aysays3434
-
yuz goz olma, bir daha kavga ederken daha sessiz edinMerhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
Kavga değil aslında,biraz ses yükselmesi oldu ve konuşan bendim eşim değilyuz goz olma, bir daha kavga ederken daha sessiz edin
Bağıra çağıra? Ses tonum biraz yükseldi ve tek konuşan bendim. Ayrıca benden bi saat önce kapı dinlemediğim ve tv açık olduğu halde oturma odamdan net bi şekilde eşiyle "bağıra çağıra" kavgalarını duymuş biri olarak düzenek kurup onları dinleme gereksinimi duymadımSiz apartmanda bağıra çağıra kavga ediyorsanız, birileri de “bunlar birbirini öldürmesin” ya da “aaaa acaba neden kavga ediyorlar” diye dinleyebilir. Kadın düzenek kurup da dinlememiş ki, kapıya kadar çıkıyormuş sesiniz. Ne diyebilirsiniz ki?
E gidip konuş o zaman, biz kavga ederken sen niye kapiya cikiyosun de?Bağıra çağıra? Ses tonum biraz yükseldi ve tek konuşan bendim. Ayrıca benden bi saat önce kapı dinlemediğim ve tv açık olduğu halde oturma odamdan net bi şekilde eşiyle "bağıra çağıra" kavgalarını duymuş biri olarak düzenek kurup onları dinleme gereksinimi duymadım
Eşimin öyle biri olmadığını az çok tahmin ediyodur. Kendisi biraz fazla meraklıŞiddet mi var diye merak etmiştir. Belki duruma göre polisi arayacakti
Hiç sanmıyorum. Millet kırk yıllık kocasını tanıyamiyorEşimin öyle biri olmadığını az çok tahmin ediyodur. Kendisi biraz fazla meraklı
Bağrışırken kapıyı açıp bakmak aklınıza nereden geldi ki?Merhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
Ahaha yok aşkım benden bi saat önce kendisi kocasıyla bağıra çağıra kavga etti özellikle dinlemediğim halde duydum. Rahatsız olsam ben olurdumO kadin ben olabilirdimapartmana kadar geliyosa sesiniz noluyo aceba diye cikmisytir.
Geçenlerde eşimle bağırışırken
Bağıra çağıra? Ses tonum biraz yükseldi ve tek konuşan bendim. Ayrıca benden bi saat önce kapı dinlemediğim ve tv açık olduğu halde oturma odamdan net bi şekilde eşiyle "bağıra çağıra" kavgalarını duymuş biri olarak düzenek kurup onları dinleme gereksinimi duymadım
haha ben gidiyorum dedim ve evden çıktığımda gördümBağrışırken kapıyı açıp bakmak aklınıza nereden geldi ki?
Evet yanlış ifade etmişim. Bağırmasaydın diyemez çünkü bi saat önce kendisi kocasıyla bağıra çağıra kavga ettiYukarıdaki alıntıyı okuyun lütfen; kendiniz yazmışsınız “bağırışırken” diye, bağırıştığınızı hayal edip de yazmadım, mesajınızdan okudum bunu.
Kadın belki kapıya çıktı, sizi duydu, içeri giremedi dinledi. Yasak mı, hayır. Konuşup ne diyeceksiniz kadına? “Bağırmasaydın” dese ne cevap vereceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?