- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi aysays3434
-
Evet duzenek var bendeSanırım sen de kapı dinleyen meraklı komşulardansın bu kadar savunduğuna göre. Bi iyi yapmış kapı dinlemek etik bi hareket demediğin kaldı. Neyse
o merak etmis bakmis siz etmemissiniz .Arkadaşım yanlış ifade etmişim konuşan sadece bendim ve 2 3 cümle kurup çıktım evden zaten. Öyle çok gürültülü kavga değildi. Ayrıca kendisi gümbür gümbür bağırıp kavga etti benden önce hiç kapı benim kapım deyip durmadım.
Konu sadece bu değil. Evime ne zaman misafir gelse sesten herşeyden şikayetçi. Kendisinin küçük çocuğu var her daim gürültülü ama ben hiç sikayet etme gereksinimi bulunmadım anlayışlı olmaya çalıştım. Bu sonda ki olayda tuzu biberi oldu galibaÇok yanlış düşünüyorsunuz, niye ayıp olsun.
Merak bu, kimseyi rahatsız etmediğiniz karışmadığınız sürece kötü birşey değil. İnsanlar kapınıza kulak dayamamış ki.
Madem bu kadar hassas düşünüyorsunuz, sizde dikkat edin o zaman. Bağrış çağrış başkalarını rahatsız edecek şekilde ara yerde kavga ediyorsanız, dinlenmeyi de göze alacaksınız maalesef.
Senin komşu yine sesten çıkmış biz kapıdan adım attığımız an karşı komşum çıkar bakar aşırı meraklı ya da bi yerden eve gelirim çıkar geldin mi der takip ediliyorum vallaMerhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
Çoğumuz apartmanda yaşıyoruz ve istemsiz de olsa sesimiz bazen yükselebiliyor her ailede olduğu gibi. 2 kişi yaşıyorum onun eşiyle tartışması ve çocuğunun sesi kadar sesim mümkün değil çıkmıyor. Ama ben hiç bi zaman bu kadar meraklı ya da şikayetçi bi insan olmadım.Yalniz basina yasamadigini, bi apartmanda yasadigini hatirlayip bagirip cagirmazsan insanlar da kapiya çıkmaz, bunu bi anlasaniz once baskalarini eleştireceginize once keske
Tamam aen meraksizsin, cikmadin, burda ki bi sürü insan noluyo diye cikarim dedi, herkes merakli, herkes duzenekliÇoğumuz apartmanda yaşıyoruz ve istemsiz de olsa sesimiz bazen yükselebiliyor her ailede olduğu gibi. 2 kişi yaşıyorum onun eşiyle tartışması ve çocuğunun sesi kadar sesim mümkün değil çıkmıyor. Ama ben hiç bi zaman bu kadar meraklı ya da şikayetçi bi insan olmadım.
Umarım öyledir ama sanmıyorum. Kapıda beni görünce içeri nasıl gireceğini şaşırdı.Şiddet mi var diye merak etmiştir. Belki duruma göre polisi arayacakti
Evet sanırım herkes meraklıTamam aen meraksizsin, cikmadin, burda ki bi sürü insan noluyo diye cikarim dedi, herkes merakli, herkes duzenekli
Sizi mahcup etmemek içindir.Umarım öyledir ama sanmıyorum. Kapıda beni görünce içeri nasıl gireceğini şaşırdı.
Tüm mesajları okursan anlarsınBen anlamadım, kapıya çıkmak yasak mıymış şimdi?
Okudum hepsini, yasak mıymış kapıya çıkmak?Tüm mesajları okursan anlarsın
tabiki hayır. ne diyeceksiniz ?Merhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
O gereksinim duymuş demek ki..Konu sadece bu değil. Evime ne zaman misafir gelse sesten herşeyden şikayetçi. Kendisinin küçük çocuğu var her daim gürültülü ama ben hiç sikayet etme gereksinimi bulunmadım anlayışlı olmaya çalıştım. Bu sonda ki olayda tuzu biberi oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?