Konu sahibi öyle tipik bir insan ki, benim çevremde de çok var. Olaylara sadece kendi bakışından bakar, onun verdiği kesin yargıya göre doğru ya da yanlış birdir. Çünkü o öyle karar vermiştir. Kanıt da göstersen kendi düşüncesini değiştirmez. Yapılan her elestiriye soyleyecek bir bahaneleri vardır.
Biri de benim annem, aycicegi yağının 5 litresine ikiyuze yakın para verdiğini söyle, "şerefsizler pamuk - kanola yağını piyasaya sürmek için fiyatları şişiriyor" der. Asla gerçek laf etmesi gerekene ters bir laf etmez
ne yapsan nafile...
Konu sahibi de önce "eşimle bağirişiyorduk" demiş, sonra "tek ben bağırıyordum" demiş, kapiyi neden açtın deyince "eşimle kavga ettim,evden çıkacaktım" demiş. Böyle denince evden çıkmayi gerektirecek şiddetli bir kavga beklersin ama sonra da "sadece konuşuyorduk,kapıdan çıkarken birkaç kelime ettim" demiş .
Böylesine daha ne denir ki?
Tamam yani, agasin,pasasin,komşun yanlış, 11 sayfa yazan kadın yanlış, en doğrusu sensin...
Ama yine de küçük bir tavsiye
Hayatındaki insana, koca diye yanına yattigin,çocuk büyütmek istediğin insana laf sokup,kızıp ,bağırıp sağlıklı bir yuva kuramazsin. Eş diyorsun yani, eşin o senin. Kendine nasıl özenli davranıyorsun eşine de o kadar özenli davranıp aynı şeyi ondan beklemen lazım ki güzel bir yuvanız olsun.
Bugün sen ona laf sok,azarla, yarın o fırsatını bulsun sana laf soksun ,seni azarlasin...lise koridoru mu yani bura, evlilikte buna ne gerek var?