Kapı dinleyen karşı komşu

Hanımefendi sesin yükselmediği sevgi kelebeği şeklinde yaşayıp giden bi ev var mı? İlla ki bu tür şeyler olabiliyor.
Var. Hayatınızda kavga gürültü normalleşmiş demek ki üzüldüm.
Bize düşen şiddet vs yoksa olabilir böyle şeyler deyip insanları dinlememektir
İyi de bunu anlamak için dinlemek lazım.
Şuan neyi savunduğunuzu anlayamıyorum
Birşey savunmuyorum, mahremiyetten bahsedip evinizde komşunuzun duyacağı şekilde kavga edebiliyorsunuz. Bu durumda mahreminizi açık eden kendinizsiniz.

Jawlensky Jawlensky nerden buluyorsunuz böyle şeyleri ya 😂😂 Nokta atışı gibi olmuş.

yasak değilmişte Kudra, bağırış sesinde kapıya çıkarsan meraklı oluyormuşsun. Apartmanda insan kesseler tepkisiz kalacakmışsın. Valla ben komşum kavga ettiğinde polise şikayet etmişliğim var. Keşke herkes bizim kadar duyarlı olsa, kadın cinayetleri olmaz o zaman.
Hiç aklimdan çıkmaz belki de ondan 😊

Hanımefendi sesin yükselmediği sevgi kelebeği şeklinde yaşayıp giden bi ev var mı? İlla ki bu tür şeyler olabiliyor. Bize düşen şiddet vs yoksa olabilir böyle şeyler deyip insanları dinlememektir. Şuan neyi savunduğunuzu anlayamıyorum
Şimdi var diyecem mikemmel evlilik yalanı söylemekle suçlanacam 🙄

Jawlensky Jawlensky nerden buluyorsunuz böyle şeyleri ya 😂😂 Nokta atışı gibi olmuş.

yasak değilmişte Kudra, bağırış sesinde kapıya çıkarsan meraklı oluyormuşsun. Apartmanda insan kesseler tepkisiz kalacakmışsın. Valla ben komşum kavga ettiğinde polise şikayet etmişliğim var. Keşke herkes bizim kadar duyarlı olsa, kadın cinayetleri olmaz o zaman.
Daha geçen hafta polisi aradık biz de valla karşı çaprazdan gelen seslerden dolayı. Hiiiç kusura bakmasın konu sahibi ses gelirse çıkar bakarım, gerekirse polisi ararım. Meraksa merak olsun adı.

Merhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
Gecenlerde benim karsi komsum da yogun bi kavga etti esiyle. Biraz evden dinledik biraz kapiyi acip dinledik. Cunku ben kadina bisey yapacak adam diye endiselendim. Kadina dokunuyo mu vuruyo mu girtlakliyo mu diye iyice dinledik valla. Bisey yapsa polisi arayacaktim. Cunku artk insanlar tavuk bogazlar gibi bogazliyo karilarini

Daha geçen hafta polisi aradık biz de valla karşı çaprazdan gelen seslerden dolayı. Hiiiç kusura bakmasın konu sahibi ses gelirse çıkar bakarım, gerekirse polisi ararım. Meraksa merak olsun adı.
E o da kavga etti kocasıyla ve benden daha yüksek sesle. Komşumu polise sikayet ettim diye konu açsam yine böyle muhalefet partisi gibi dinleme o zaman derdiniz eminim😂

E o da kavga etti kocasıyla ve benden daha yüksek sesle. Komşumu polise sikayet ettim diye konu açsam yine böyle muhalefet partisi gibi dinleme o zaman derdiniz eminim😂

Onu da nerden çıkardınız. İyi yapmışsınız derdik. Göz göre göre birbirlerini mi kessinler?

Duydunuz, emin olmak için dinlediniz, ciddi bir durum olduğuna karar verdiniz, göreviniz polisi aramak zaten. Kocası komşumu boğazlıyor diye konu açsanız polisi arayın derdik size.

Duydunuz, emin olmak için dinlediniz, ciddi bir durum olduğuna karar verdiniz, göreviniz polisi aramak zaten. Kocası komşumu boğazlıyor diye konu açsanız polisi arayın derdik size.
😂😂😂😂 iyi de bizimki ciddi bi durum değildi ki. Kapıdan çıkmadan son bi kaç lafımı sokuşturu verip çıktım

😂😂😂😂 iyi de bizimki ciddi bi durum değildi ki. Kapıdan çıkmadan son bi kaç lafımı sokuşturu verip çıktım
Konunuz öyle demiyor. Ağız değiştiriyorsunuz. Biz konunuza yorum yapıyoruz. Ayrıca birçok kişi demiş size meraklı olabilir merak etmiş olabilir. Kapısına gidip ne diyeceksiniz? Merak etme kadın!!! falan mı? Sana ne derse???

sesler yukselınce hem nereden geldıgıne emın olmak ıstemıstır hemde ne olduguna bakmak ıstemıstır

yanı tamamen sızın sesınızın yukselmesıyle ılgılı endısedır o

Konunuz öyle demiyor. Ağız değiştiriyorsunuz. Biz konunuza yorum yapıyoruz. Ayrıca birçok kişi demiş size meraklı olabilir merak etmiş olabilir. Kapısına gidip ne diyeceksiniz? Merak etme kadın!!! falan mı? Sana ne derse???
Karşı komşumla bu konuyu konuşmama konusunda hemfikiriz zaten. Ağız değiştirme değil ama kendimi ifade edemedim. Keşke denilen gibi sadece iyi niyetle yapmış olsa ama maalesef.

O da kocasıyla tartıştı ben dinlemediğim halde oturma odama kadar sesi geldi ama ben özellikle duvar ve kapı dinleme gereksinimi duymadım onların özelidir der geçerim ayıptır bu bence

Dinleyebilirdiniz, ilginizi çekebilirdi. Sesi duyuluyorsa bir kavganın artık "Onların özeli" diye bir şey kalmaz, duyulan şeyin nesi özel olsun? Polisi arayabilirdiniz de hatta şiddetlenseydi.

Bunu siz değil komşunuz yapmış işte, dinlemiş "Yardımlık bir durum var mı?" diye belki de.
Meraklıysa da, bunu salt meraktan yaptığını düşünüyorsanız da sesinizi duyurmayın da özeliniz kalsın o şey o zaman.

Karşı komşumla bu konuyu konuşmama konusunda hemfikiriz zaten. Ağız değiştirme değil ama kendimi ifade edemedim. Keşke denilen gibi sadece iyi niyetle yapmış olsa ama maalesef.
Kötü niyetle olsun size ne zararı var? Ne yapabilir yani? Bunu dert edecek kadar dertsiz olmaz güzel bişey bence.

Merhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
Benim eski alt komşum gibi kapıyı dinlemezdi ama sürekli kapımı aşındırırdı😁 belki denk gelmiştir kapısını açınca bağrışma duyup endişe edip dinlemek istemiştir şuan ülkenin hali malum kavgaların sonu kötütü bitebiliyo ama bidaha denk gelirseniz tabiki konuşun yorumum fazla iyi niyetli gelmiş olabilir aklıma bu geldi komşu neden kapı dinlerki bilemedim 🙂

Back
X