Kapı dinleyen karşı komşu

Kötü niyetle olsun size ne zararı var? Ne yapabilir yani? Bunu dert edecek kadar dertsiz olmaz güzel bişey bence.
Hayir kotu niyetli olacak ne yapiyor olabilir bi de, ohh yaglarim erisin gene kavga ediyolar deyip kocasini cagirip timsah yürüyüşü falan mi yapiyo bu komsu

Çok doğru ya ben bunu nasıl düşünemedim. Hatta onuda yargıç olarak çağırıp öyle konuyu halletseydik. Tüh
sızın sesınız genel olarak fazla cıkıyor sanırım
evde de burada da ...
ınsanlar sıze kotu bırsey soylemıyor bunca kısı acaba ne dıyor dıye gercekten anlamaya calıssanız keske.
bir sakin ya

Beni dinlediğini biliyorum çok yaşandı bu çünkü. Senin için mahremiyet önemli değilse bişey diyemeyeceğim.
Benim için mahremiyet önemli olduğu için ne 7 yıl oturduğum evde ne dört yıldır oturduğum evde hiçbir komşu kocama çemkirmemi duymadı, kimseyi mahremime maruz bırakmadım
Milletin duyacağı kadar sesli yaşamazsanız mahreminizi kimse de dinleyemez
Ayrıca kapı dinlemek sizin kapınıza kulak dayayarak yapılır kendi kapınızda durarak değil iftira atacaksanız mantıklı atın
Ya istediğiniz cevabı alamayınca niye hemen senli benli konuşma seviyesine inip laf sokma derdine düşüyorsunuz? Her laf herkese girmez kendinizi madara edersiniz yazık olur

sızın sesınız genel olarak fazla cıkıyor sanırım
evde de burada da ...
ınsanlar sıze kotu bırsey soylemıyor bunca kısı acaba ne dıyor dıye gercekten anlamaya calıssanız keske.
bir sakin ya
Bazı yorumlara şaşkınlık içerisindeyim,bazıları da mantıklı ve saygı duyuyorum. Ama benim ahlaki değerime uymayan bişey bu.

Bazı yorumlara şaşkınlık içerisindeyim,bazıları da mantıklı ve saygı duyuyorum. Ama benim ahlaki değerime uymayan bişey bu.
apartmanda bagırıs cagırıs seklınde yasayıp ınsanları tedırgın ve huzursuz etmekde benım ahlakı degerıme uymuyor

Sen yorulmadın mı bana karşı yorumları beğenmeye. Hadi uyu artık kuzum gözlerin yorulmuştur
Napacagimi sana sormak istedigim kanisina nerden kapildin ki, ama buraya gelip konu acan sensin, hosuna gitmeyen yorumlari yapanlara hadi git yat demek gibi bi hakkinda yok. Forum kurallarina uydugum surece istedigim konuya, istedigim kadar yorum yaparim

Daha geçen hafta polisi aradık biz de valla karşı çaprazdan gelen seslerden dolayı. Hiiiç kusura bakmasın konu sahibi ses gelirse çıkar bakarım, gerekirse polisi ararım. Meraksa merak olsun adı.
Kudra, Aleyna diye bir kız öldürülmüştü Ümitcan diye bir müptezel tarafından. Komşusu kızın dayak yediği sesleri kayıt etmiş ama polisi aramamış. Keşke polisi arasaydı kız belki hayatta olurdu.
Ama Türk milletinde genelde karı-koca arasına girilmez zihniyeti var. Kadir Şeker araya girdi noldu. Kavgayı ayıracağım derken kendi hapse düştü.
Valla ben tepkisiz kalamıyorum. Vicdanım el vermiyor.
Ama bir de şu var. Karı-koca kavga ediyor. Sen karışıyorsun. Kadın kendini döven adamı affediyor. “Kocamdır döver de, sever de” diyor.

hıc unutmuyorum ust komsum esınden yenı ayrıldıgı donemde evınden erkek bagırısı gumburtuler bagırtılar duydum
duydugum sesler sankı bırının kafası duvara vuruluyor gıbıydı kadın bagırıyor adam kufredıyor ve arada gum gum sesler gelıyordu
apartmanın kapısını actım epey yuksek ses. polısı arıyorum dıye bagırdım bır allahın kulu kapıyı bıle acmamıstı
polısı aradım ama gumburtuler oyle yuksek kı bır ara kadının sesı kesıldı aha dedım öldu kadın kesın elım ayagım tıtrıyor
neyse evımın adresını unuttum panıkten dusunun ... oyle ses oyle

polısler gelene kadar adam gıttı tabı , kapıyı caldılar kapı acıldı ve polıs sızın evınızden sıddetlı sesler geldıgıne daır ıhbar aldık evde kac kısısınız evdekı herkesı gorebılır mıyım kımlıklerınıze bakabılır mıyım falan sorular soruyor ıyımısınız dıye

kadın ne dese begenırsınız ?
kım sıkayet ettı dedı
onun dusundugu sadece meraklı bır komsunun derdıne dusmektı halbukı benımde elım ayagım ona zarar gelecek korkusuyla bırbırıne karısmıstı
:KK57:

Back
X