Kapıcımız ve Yaptığı

Taviz tavizi doğurur derler, sizde bundan sonra normal olanı yapın bence.

Bir daha eşin nerede diye sorarsa neden bu onun görevi mi eşim atacaksa neden para veriyorum boşa diyin.
Bazen iyi niyet yaramıyor insanlara

o kada da değil insan yerine koymayacak mıyız etrafında çalışanları. o zaman ceo olmayan, üniversite okumamış kimse insan yeirne koymayı hak etmiyor o da anadolu dan gelmiş çok fazla görmemiş olabilir. her insan da bu şekilde lakayt değil ben hep temizlikçilere hizmetlilere güleryüzle kolay gelsin diyorum bir kişi de laubali olmadı

rahatlığa alıştırmışsınız bundan sonra hep böyle davarnır...hava soğuk olsun sıcak olsun herkesin bir görevi çalışma biçimi var onun da öyle...yapmasın o zaman.baştan sert davranmak gerekiyordu

Tekrar edeyim : Yüz göz olmaya müsait çalışanlara selam dahi vermeyin.. Bakın allahın adını verdim şu mesajları 3-5 kere okumadan cevap yazmayın, çok rica ediyorum.. kaldı ki çok Anadoludan gelen adam tanıyorum, hiç biri ağzını yaya yaya "sen nabıyon" demiyor.. herkes, her tepkiyi sizin gibi karşılamak zorunda değil.. sizin için normal de gelebilir, bana gelmez.. yargılamak da size düşmez..

bu kapıcıların hepsi aynı heralde. bizimkide ayrı dert. yaptığı bir çöp atmak o bile sorun. madem bir çöp bile atamayacaksın yapma o zaman kardeşim. durumun kötü diye işe nazlanma nedir anlamıyorum. parayı alıyorsan yapacaksın o işi. minik 2 poşetin yanına üçüncüyü koyarsak çıldırıyor. bende sırf gıcıklık olsun diye 4 minik poşeti 2 büyük poşete koyuyorum. o zaman birşey demiyor. mantık yok...

Merhaba, biz de yeni evli olduğumuz için bin bir hevesle tuttuğumuz eve taşındığımız zamanlarda binada sürekli elektrik olduğu halde dairemizde elektrik olmaması kapının önündeki çöpü fazla büyükçe olması nedeniyle almaması, üstelik bir kaç gece dairenin kalorifenin yanmaması üzerine bi akşam eşim sadece ekstra bir nedeni varmı diye akşam saat 22:00 civarı kapıcıyı aradı,
Kapıcının verdiği cevap ise şu şekildeydi; beni bu saatte arayamazsın kapat telefonu!!
Şak telefon kapandı, e elektrik yok üşüyoruz
Benim eşim de bu duruma o kadar sinirlendiki ertesi gün ev sahibi ve emlakçıya durumu bildirdik, ancak adam özür dilemek ya da kusura bakmayın demek yerine davranışlarına devam etti, apartman genel anlamda kendisinden şikayetçi ama kimse taşın altına koymuyor elini..
Biz eşimle evden çıkmak istedik yeni evliyiz soğuduk açıkçası, ev aradık bulduk tam sözleşmeyi imzalayacağımız gün eşime dedim ki içimde bir sıkıntı var sen bi ev sahibi ile konuş snaırım evden çıkamayacağız zorluk çıkaracaklar dedim, eşimde görüştü ve haklı çıktım, evden çıkarsanız kalan yakıt miktarını ve tam 1 yıllık kirayı öderseniz çıkarsınız ancak dedi.
Evimizden soğumuş halde oturuyoruz şimdi..
Kapıcı ise hala aynı..
Çöplerimi kendim atıyorum ve her ay 100 tl aidat veriyoruz..
Kapıcıların hepsi böyle

Tam bu olaylik bir atasözü var aslında hiç sevmem ve kullanmam ama bu kadar yeri gelir yani.
Yüz verme yetime...diye başlıyor.

Yetimler oksuzler basimizin tacı orası ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…