- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.377
- 138
- Konu Sahibi kendineastrolog
-
Doğurgan olmasa o iki çocuğu da yapamazdı.millet sabah akşam deniyor da olmuyor.Amcam gemilerde çalışırdı. Yengem de iki çocuk yaptı. Onları tek başına büyüttü. Zor bir hayat. Ben de çocuk olmama rağmen nadiren ailece bir araya geldiğimizde çok net bir şekilde hissediyordum amcamla kuzenlerimin arasındaki duygusal soğukluğu. O mesafeyi hiç kapatamadılar. Ama bu biraz gönüllü kabul edilen bir durum. Gemici ile evlenince hayat mecburen böyle akıyor.
Ailenin yanı sanki çok mu eğlenceli.bu sadece eşim yanımda değil sorunu değil ki.herkes eşiyle mi yaşıyor sanki?.Adam zaten kaptan kendi şehrinize gitsenize o sefere çıkınca, para sıkıntınız da yok.
Öyle aylarca beklenilmez beklentiler yorar ailenizin yanına gidin o sefere çıkınca
Bir annem var zaten oda yanımdaBen olsam ailemin olduğu şehre taşınırım. Ev kendi evinizse bile satın, ailenize yakın bir yerden ev alın.
Eşim için geldiğim şehirde eşim yok anlayacağınız ve ben çok zorlanıyorum.
Ailenin yanı sanki çok mu eğlenceli.bu sadece eşim yanımda değil sorunu değil ki.herkes eşiyle mi yaşıyor sanki?.
Bir annem var zaten oda yanımda
Bir annem var zaten oda yanımda
Benim kuzenim var sayılır mi bilmem.
Evlendi, yalniz kaldi, deli gibi para harcadı, beş yilda üç ev aldilar İstanbul'dan.
Sıkıntıdan iki çocuk yaptı, o hep depresyonda ama bence güzel hayatı biz ailece şımarıkliktan diyoruz
Çoğu kadın kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar, o da kendi seçti bunuSiz iki çocuğu yalnız büyütün. Şımarıklıktan mı depresyona giriyorsunuz yoksa her şeye yetişmeye çalışmaktan mı bi deneyin isterseniz.
Benim kaptan eşi olan tüm arkadaşlarım evlerini aile yanına kurdular. Siz neden öyle yapmadınız ki? Sonuçta eşiniz çalışınca bunun hamileliği, doğumu var yalnız kalacak olan sizsiniz, evinizi ailenizin olduğu yerde kurmalıydınız bence.
Kocası yanında olan kadınlar bile doğum sonrası depresyona girebiliyor. İki çocukla kocası yanında olmayan kadının depresyon geçirmesi niye şımarıklık olsun ? Onu da geçtim depresyon tanısı aldıysa hastalık bu şımarıklık ne alaka ?Çoğu kadın kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar, o da kendi seçti bunu
Çünkü bize göre hiçbir derdi yok.Kocası yanında olan kadınlar bile doğum sonrası depresyona girebiliyor. İki çocukla kocası yanında olmayan kadının depresyon geçirmesi niye şımarıklık olsun ? Onu da geçtim depresyon tanısı aldıysa hastalık bu şımarıklık ne alaka ?
Neyse ki size göre.Çünkü bize göre hiçbir derdi yok.
Ve bizce, sabah 7 de Mecidiyeköy'de metrobüs bekleyen, odasının kirasını zor ödeyen, ayakları ödemli diğer kuzenim depresyona girebilir ama o girmiyor.
Ne bileyim bize komik geliyor dertleri.
Boş boş şeyler
Çoğu kadın kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar, o da kendi seçti bunu
Sen bilmiyor musun kk’da herkes dört dörtlük, yanlışa düşen yokKendi seçimlerimiz de olsa bazen üstesinden gelmekte güçlük çekebiliyoruz. Şımarıklık demiyoruz buna. Eğer elimizden,gönlümüzden geliyorsa destek oluyoruz. Baktık kalbimiz kaldırmıyor. Tercihlerinin sonuçlarıyla başbaşa bırakıyoruz 5 yılda 3 ev alması, depresyona girmeyeceği anlamına gelmez.
İçini bilmediğiniz ev hakkında simariklik diyemezsiniz. Maddi açıdan iyi olması mutlu olduğunu göstermezBenim kuzenim var sayılır mi bilmem.
Evlendi, yalniz kaldi, deli gibi para harcadı, beş yilda üç ev aldilar İstanbul'dan.
Sıkıntıdan iki çocuk yaptı, o hep depresyonda ama bence güzel hayatı biz ailece şımarıkliktan diyoruz
Sen bilmiyor musun kk’da herkes dört dörtlük, yanlışa düşen yok
Bunu bilerek evlendiniz önce bunu zihninizde oturtun. Sonra da kurslara devam edin sosyal çevre oradan gelecek sonuçta, gezi kulüplerine katılın gezin. Çalışmıyorsanız sık sık aile ziyareti yapın.aklıma ilk gelenlerÖncelikle merhaba,
Kızlar ben yeni evliyim ve evlendikten sonra hiç bilmediğim bir şehire geldim. Eşim gemi kaptanı ve evlendikten kısa bir süre sonra gemiye katıldı. Eşim için geldiğim şehirde eşim yok anlayacağınız ve ben çok zorlanıyorum. Bir takım kurslara katılıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama alışamıyorum ve eşimi de bunaltıyorum. Eminim benim geçtiğim bu süreçten geçenleriniz vardır. Tavsiyeniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?