Kaptan eşleri var mı aranızda?

Evet bunu bilerek evlendim, ama yaşamadan bilinmiyormuş. Söylediklerinize katılıyorum, teşekkür ederim

Eşimin çalıştığı gemide eş getirme durumu yok maalesef, ama çalışmayı düşünüyorum
Kaptansa çok rahat şirket değiştirip eşini yanına alabilir aslındaaa.
Bildiğim kaptan ve ikinci kaptan evli aynı gemide çalışıyorlardı. - Normalde yasaktır- Kaptan bulmak çok da kolay olmadığı için bu maddeyi kolay kabul ediyorlar

Ama zabit ise bilemem orasını

Eşiniz bu mesleğe devam edecekse boş kalmamanız adına çalışmak en mantıklısı zaten

Bende söylüyorum kendisine ama bu gemi sürekli çalıştığı bir şirketin olduğu için yine burayı tercih etti.
Eş getirme durumunu kabul eden şirketler var evet. Ben biraz üstüne gideyim bu konunun

Yaşamayanın anlayabileceği bir durum olduğunu düşünmüyorum zaten. Teşekkür ederim

Bende söylüyorum kendisine ama bu gemi sürekli çalıştığı bir şirketin olduğu için yine burayı tercih etti.
Eş getirme durumunu kabul eden şirketler var evet. Ben biraz üstüne gideyim bu konunun
Bence de, belki biliyorsunuzdur instagramda karı koca gemide bir çift var. Şu an gemide değiiller ama bir çok ülkeyi birlikte gezdiler. Çok keyifli görünüyordu

Benim arkadaşın eşi kaptan. Evlenene kadar gemilerde çalışmış. Şimdi ulaştırma bakanlığında çalışıyor.
O sürede baya birikim yapmış.

Benim de önerim sosyal etkinliklere katılıp çevre edinmeniz, dil kurslarına gidebilirsiniz ya da yeni hobiler edinebilirsiniz. Buralara da zaten genelde insanlar arkadaş edinmek için gidiyor. Yapabileceğiniz çok şey var. Eve kapatmayın kendinizi. Eşinizle de sık sık görüşebiliyorsunuzdur, çok uzun süreler iletişiminiz kopuyor mu?

Son düzenleme:
İşe girin boş durmak iyice kötü yapsr sizi. Sadece kurslarla olacak durum değil. Baya yalnızsınız.

Bu konuyla ilgili bir fıkra var.

Bir kadının kocası kaptanmış yılın 11 ayı yokmuş sadece 1 ay evine geliyormuş. Kadına aman nasıl dayanıyorsun demişler. Kadın da 1 ay değil mi göz açıp kapayana kadar geçiyor demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…