Kar cinsten biri olsaydnz, kendinizle evlenir miydiniz?

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
KarşıCinsten Biri Olsaydınız Kendinizle Evlenir Miydiniz?

kendimi havada kapar evlenirdim, nerde bulucam benim gibi bi gacıyı :Roflol: ne demişler kirpiye yavrusu pamuk gibi gelirmiş benimkide o hesap işte.a.s.

evet ben vermiştim anket bölümündeydi ama silindi tekrar vereyim dedim

güzel soru yaa kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum ama:smiley-cool:
ben hemen evlenirdim açıkçası şu anda da tam evlenme kıvamındayım ama benim herif daha beni çoook bekleteceğe benziyo:tomato:

Kesinlikle evlenirdim. Çünkü benim en büyük idealim huzurlu ve saygın bir evliliktir.İyi bir eş iyi bir anne olmak. Mükemmelliyetçi değilimdir ama söz konusu bir yuva kurmaksa en düzgün ve doğru şekilde kurulmasını isterim. Adımlarımı bu yüzden sağlam basarak gelecekte olumsuzluklara karşı şimdiden önlem almak hataları düzeltene kadar çabalamak üstüne gitmek benim işim. Aile kurmanın ne derece önemli olduğunu biliyorum. Aşk ve sevgi ile birlikte diğer duygularıda (olumsuzluklarda içinde) beraberinde getiren evliliklerde çiftlerin birbirini eğitmesinden ziyade bazı durumları olgunlukla karşılaması gerekir...Ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum..

KarşıCinsten Biri Olsaydınız Kendinizle Evlenir Miydiniz?

VALLA ÇOK HOŞ BİR SORU,HIMMM BİR DÜŞÜNMEM GEREKLİ ????ŞAKA ŞAKA VALLA BEN BİR ERKEK OLSAM KARŞIMA BENİM GİBİ BİRİ ÇIKSA ,,,ASLA AMA ASLA ELİMDEN KAÇIRMAMAK İÇİN BÜTÜN JESTLERİ YAPARDIM.ASLINDA GERÇEK ANLAMDA SÖYLEMEM GEREKİRSE BAZEN DÜŞÜNMÜYORUM DEĞİL,BEN ERKEK OLSAM HERHALDE BAYA ÇAPKIN BİR ERKEK OLURDUM:asigim:

güzel soru yaa kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum ama:smiley-cool:
ben hemen evlenirdim açıkçası şu anda da tam evlenme kıvamındayım ama benim herif daha beni çoook bekleteceğe benziyo:tomato:

ben uzulerek soyluyorum kizlar asla evlenmezdim
karsi cins olarak gulsemini almazdim ama gerccekten ben cok cektirdim esime beni alana kadar uzuntu beni aldiktan sonra uzuntu yasatmadigim sey kalmadi adama gercekten soylerken bile utaniyorum kendimden benim yuzumden esim kanser oldu kötü huylusunun en iyisiymis ve chemoterapi goruyor suan inanin cok mutluyuz yaptiklarimdan cok pismanim ona elimden geldigince deger veriyorum degerini cok gec anladim kizlarr
ben ne kadar uzdumse oo bana hep iyilikle karsilik verdi simdi sira bende
NE OLUR BENI BIRAKMA ASKIM SENI COK SEVIYORUM

canım ya eşine çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifasını versin de iyileşsin inşallah!!senağlama

canım ya eşine çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifasını versin de iyileşsin inşallah!!senağlama

saol bitanem ben cok gucluyum allaha sukur esiminde sonuna kadar yanindayim allahimda bizimle beraber ben bunainaniyorum
1 sene icinde hayatim cok degisti
iki yillik evliyiz gecen sene yilbasinda rahatsizlandi hastaneye kaldirdik hemen ameliyata aldilar zaten doktor erken tanidan dolayi kurtulcagini soyledi chemoterapisi 4.ayda sona erdi
seneye 3,ayda kontrolu var calismasi yasakti ise basladi bu hafta ve ben cok mutluuym hizla iyilesiyor ama iki see buyuzden cocuk yasak bize ilaclarin etkisnden dolayi sakat dogma riski 100delerin uzerindeymis

canım çok geçmiş olsun eşinle mutluluklar işte aşkın gücü...

Ay canim Allah sizi omur boyu mutluluklar versin Allah acil sifalar versin umarim zamani gelince cocuk sahbide olursunuz siz yasaminza bakin biraz tadini cikarin

Ay canim Allah sizi omur boyu mutluluklar versin Allah acil sifalar versin umarim zamani gelince cocuk sahbide olursunuz siz yasaminza bakin biraz tadini cikarin

amin canim hepimize versin allah mutluluk sifa saglik
ben halimden cok mutluyum hep gulmeye ugrasiyorum hep gulecemde insallah ben pozitif olursam hayatta bana oyle davraniyor esimde ise basladi artik mutluyum nasil anlatayimki hizla iyilesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…