bu konu daha once verilmisti diye hatirliyorum
KarşıCinsten Biri Olsaydınız Kendinizle Evlenir Miydiniz?
güzel soru yaa kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum ama:smiley-cool:
ben hemen evlenirdim açıkçası şu anda da tam evlenme kıvamındayım ama benim herif daha beni çoook bekleteceğe benziyo:tomato:
ben uzulerek soyluyorum kizlar asla evlenmezdim
karsi cins olarak gulsemini almazdim ama gerccekten ben cok cektirdim esime beni alana kadar uzuntu beni aldiktan sonra uzuntu yasatmadigim sey kalmadi adama gercekten soylerken bile utaniyorum kendimden benim yuzumden esim kanser oldu kötü huylusunun en iyisiymis ve chemoterapi goruyor suan inanin cok mutluyuz yaptiklarimdan cok pismanim ona elimden geldigince deger veriyorum degerini cok gec anladim kizlarr
ben ne kadar uzdumse oo bana hep iyilikle karsilik verdi simdi sira bende
NE OLUR BENI BIRAKMA ASKIM SENI COK SEVIYORUM
canım ya eşine çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifasını versin de iyileşsin inşallah!!senağlama
ben uzulerek soyluyorum kizlar asla evlenmezdim
karsi cins olarak gulsemini almazdim ama gerccekten ben cok cektirdim esime beni alana kadar uzuntu beni aldiktan sonra uzuntu yasatmadigim sey kalmadi adama gercekten soylerken bile utaniyorum kendimden benim yuzumden esim kanser oldu kötü huylusunun en iyisiymis ve chemoterapi goruyor suan inanin cok mutluyuz yaptiklarimdan cok pismanim ona elimden geldigince deger veriyorum degerini cok gec anladim kizlarr
ben ne kadar uzdumse oo bana hep iyilikle karsilik verdi simdi sira bende
NE OLUR BENI BIRAKMA ASKIM SENI COK SEVIYORUM
canım çok geçmiş olsun eşinle mutluluklar işte aşkın gücü...
Ay canim Allah sizi omur boyu mutluluklar versin Allah acil sifalar versin umarim zamani gelince cocuk sahbide olursunuz siz yasaminza bakin biraz tadini cikarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?