Kar cinsten biri olsaydnz, kendinizle evlenir miydiniz?

Bakıyorumda herkes kendi gibi birini arıyorCADIARZU...Ben asla istemezdim ben gibi biriyle evlenmeyi şahsenmirmirmirmir..kafayı üşütürdüm sanırımdelikafadulden..zaten pek yerinde sayılmazlmaz:

zannetmem eşimden başkasının benimle evleneceğini yeri geldimi çok huysuz oluyom çünkü baya sabırlıyımdır ama genede ben benle asla evlenmezdimmmmmmmmmmmmmmmmm

ondan zatenn eşim evlenme teklif eder etmez kabul ettim ayy çok seviyom ben bu adamı yaaa hahahhhhhhhhhh

Bu ne yaw kızlar kendinize gelin...madem kendinizi beğenmiyorsunuz,beğenilecek ve beraber yaşanacak hale gelin ayol...:jeyyar: şakkıdı
Tabi can çıkar huy çıkmaz...o da ayrı mesele:1shok: lülülülülülü
Valla anacım ben bekarkende kendimi bulunmaz bir eş olarak görüyordum,şimdi de(çevremdekilerde hep öyle derdi.Kızlar bile ben erkek olsam seni kaçırmazdım derlerdi)...zemuszemus Kocamla mutluyuz.İyiki onunla evliyim ve iyiki O da benimle evli.Paşam benimmmmm Şeniz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Hemde seve seve evlenirdim, birde kirk gün kirk gece dügün yapardim delikafadulden

Bilmem... Kendimi izlemem lazım videoda filan... Beğenirsem alırdım , hem daha iyisini mi bulcam :dance:

hayır evlenmezdim tipim güzel olabilir ama, huyum bombok pardon kıslar :kedi:

Ayol kendimle evlenmiycemde kimle evlenicem. Mis gibi hatunum-tatlicadiarzu-

Hiç kaçırmazdım kendimi.Kendimden iyisini mi bulcam ayol.Yerim ben beni sositosositosositosositosositososito

bak ıste burda bıraz dusunurdum sanırım.. cok zor bı yapım var yanı en azından esım ole soyler.. sengözlerimebaksanab o yuzden bende ona katılıyorum bazı yonlerde zor kadınlarla ugrasması da zor sanırım.. :kedi: esımden bılıyorum.. yerimseniben ve ben onun gıbı sabırlı olmadıgım ıcın.. :sinifsinif: soyle bı dusunurdum.. :1closedeyes:

ama yıne de tatlı sırın hosum ben yaa.. zemuszemus dalıma basılmadıgı surece ..
kötükedihüso

hımm
evlenmezdim sanırım
yada çok sabırlı olucam öyle evlenirdim
aksiyim inatçıyım ama çok tatlıyımmmmm :):):) :kendini bi pok sanan üye smili:

hem erkek hem kız benim gibiyse biraz zor da, yine de kendimle evlenirdim vallahi daha iyisini nerde bulucam..
hint kumaşı gibi kızım
ne ararsan var kaydirigubbakcemile2

ben evlenmezdimmmmm

kadın halim cekilmiyor erkek halim heralde hiç cekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…