- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
aslında akıllı bir kız oldugumu söyler herkes bende biliyorum baskası anlatsa ay napacaksın o adamı derim.. belki boşluk belki sevgi arayısı belki şefkat arıyorum.. onunla konusabilmek beni etkiliyor en cok.. en son bulstugumuzda saclarımı oksadı ne bileyim acık acık takılmak istedim üzülüyorum ben dedi konusmayalım diye kendisi dedi bukez yararlanmak istese evine cagırır ne bileyim aman der niye ugrasıyorum ikna etmek için diyip benle sadece sevismeyi düşünebilir bir daha o döngüye girmem diyor ne bileyim.. insanın aklı karısıyor .. şiirleri yalan değil bu arada okudum hepsini kişileri analiz edip onları bile yazıyor. 4 yıllık sevgilisi de yası küçükkenmiş adiydim filan diyor cahillik diyor ödedim bedellerini filan diyor. ama biliyorum olmaz onunla birşey. bu devirde olgun erkek yok aklı 5 karıs havada cogunun anlamıyor beni yasadıklarımı hayatımın zorluguunnu.. hepsi bir acayip
Ya hepsini geçtim diyelim evlendin bunla, çocuklarına nasıl baba diye böyle bir adamı ornek gostereceksin?
Olgun adam yok degil senin karsina cikmamis. Olgun adam diye niteledigin kisi de bi enteresan zaten ya neyse...