Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim tanıdığımda istanbulda yaşıyor ama kahramanmaraşlı ordulu değil.kızlar adını yazın bana isterseniz aynı kişiyse süper olur.. il istanbul şahıs ordulu
benim tanıdığımda istanbulda yaşıyor ama kahramanmaraşlı ordulu değil.
ismi ALİhmmm adının başharfi ne
bitter64 kardeşinin mantıksız şeyler yapıp kötü insanlarla takılmasından yakınan sendin yanlış hatırlamıyorsam. Sen de onun kadar riskli işler yapıyorsun, bu adam tehlikeli birine benziyor ve açıkça sana layık değil. Bu adamdan masumca sevgi ve şefkat göreceğini sanmıyorum. Yalnızca cinsellik olur, sırf cinsellik için birlikte olunmasına karşı değilim ancak bu adam onun için bile riskli biri. İleride seni çok kırabilir veya başına bela olabilir.
Mehmet Ali Erbil geldi aklıma. Kac kez evlenip boşandığı ve türlü türlü çapkınlıklar yaptığı halde neden kadınlar onunla evlenir diye düşünmüştüm. Yani onları aldatan seni aldatmaz mi, bu kadın bunu düşünemiyor mu diye düşünüyordum. Demekki sizinki gibi oluyormus.Biri var 36 yasında. Feleğin çemberinden geçmiş ne varsa yaşamış.. Birçok kadın beraber yaşadığı gecelikleri vs vs. Gençken hepsini yaşamış etmiş. Babası gibi sorumsuz olmaktan korktuğu için evlenmemiş. Hamile kaldığında kız arkadası aldırmışlar. Bu tarz seyler yasamıs biri. Ama gelin görün ki ailesinden zorluklar aynı benimkiler gibi bende 25 yasındayım. Beni anlıyor yani birbirimizi onunla konuşmaktan keyif alıyorum. yasını göstermiyor yakısıklı. Aramızda çekim de var. 2015 te tanışmıştık müşterimizdi. Ara ara konustuk hep beni ikna etmeye cabaladı. Yalansız herseyi anlattı ama ben bunlardan cok etkilendim mesela 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs askere gitmiş sonra o kızda bunu terketmiş. Sonra bir ara kendini geceliklere vurmuş. Vs vs. Yani cok sey yasamıs. Ben ise 1_2 sevgilim oldu. En son 6 aylık aynı yasta oldugm biriydi. Anlayamıyorum yasıtlarım cocuk gibi cidden ve benim yaşadıklarımı yasamadıgı için anlaması beni imkansız gibi. Bu adama layık değilim daha düzgün birini bulmalıyım di yoo rum ama sürekli konusmayacagz artık diyip yine konusuyoruz 2 gün önce bulustuk normalde hep sert dururdum ona karsı bukez onu cidden istedim öpüştük birden cok güzel bir duygu hissettim onu öpünce. Hatalarını kabul ediyor adildir dünya etrafımda dönüyor sanardım filan diyor. Benimle olmak istiyor neden sonsuz mutluluk olmasın vs diyor. Bu arada o capkın görünen hayatının arkadasında şiirler yazan duygusal da bir erkek. Birsürü şiiri var mesela okudugum. Beni etkileyen olgunluğu onunla aile din gibi konularda konuşabilmek beni anlaması onu anlamam. Boyu uzun olmasa da onu begeniyorum da. Kendimi cekemiyorum tamamen. Hata oldugunu bile bile hiç yapmayacağım seyi yapmak istiyorum onunla sevgili olmadan takılmak onu öpmek istiyorum. Ve bunlar normalde hiç bana göre değil. Asla yapmadım bunu bugüne dek. Yani sürekli düşünüyorum acaba onla nasıl olurdu diye mantığım yok diyor ama bazen de acaba aman diyor belki güzel olur kadın ruhunu tanıyor biliyor eski hatalarını yapmayadabilir artık farkında olgunlaşmış diyorum. Bu arada satıs müdürü suan yazlık ödüyor evi kira arabası babasında şirket arabasını kullanıyor babası bnmki gibi sorumsuzmus hep. Tek yasıyor babasından ayrıldı. Annesi yok vefat etmiş. Kızkardesi evli. Ne yapacağımı bilmiyorum konusmayacagz diyoruz ama içten içe onu istiyorum :/
Yasamis gormus tecrube edinmis diyorsunda.
Aldatmayla hangi tecrubeleri edinmek istemis beyfendi? Cokmu lazimmis?
Karaktersiz biri bu.
Cok uzuluceksin burya yaziyorum.
Saçmalama senin gibi kaç kişi olmuştur, aradan tecrübeli. Öyle deyince aşık mu sandın. Kendini yakma. Sen de o hamile bırakıp bebeği aldırdığı en yakın arkadaşıyla aldattığı iğrenç bir tabir ama gecelik olarak nitelendirdiğin kadınlardan farklı değilsin onun için. Onlardan biri olma lütfenbenimde kafama yatmıyor zaten kendisi o yüzden hep hayır dedim ona..
sadece su kafamı karıstırdı ben ona tam kapıları actım gittim adamla öpüştüm ama sevgili olmayalım dedim.
ee niye işine gelip sevinmesi gerekirken konusmayalım üzüleceğim dedi ?
sonucta sevgili olmak istemiyrum onla ama kız öpüşütü benle yakında sevişir de tabuları bir bir yıkar diyebilir..
çat diye sevmiyorsun demek zorla sevdiremem ki kendimi ben de dudaktan kalbe akmak istiyorum ne zaman gideceksin kaygısı ile yasayamam dedi sende yazma artık dedi.
sonra kavga ettik.. dün aksam da hersey güzel dostlarlayım ama dalıp dlaıp gdiyorum yazdı bnde geçer yazdım oralı olmadım
Saçmalama senin gibi kaç kişi olmuştur, aradan tecrübeli. Öyle deyince aşık mu sandın. Kendini yakma. Sen de o hamile bırakıp bebeği aldırdığı en yakın arkadaşıyla aldattığı iğrenç bir tabir ama gecelik olarak nitelendirdiğin kadınlardan farklı değilsin onun için. Onlardan biri olma lütfen
Gectigi felegin cemberini simdi kabul ediyorsunuz, is hele bi ciddiye binsin, o zaman cemberi yedirtirsiniz adama merak etmeyin. Ikili iliskilerde mantık da oldukca önemli, mantıgınızın pesinden kosmanız cok daha hayırlı.
uzak dur.