• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kara bahtım kör talihim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Biri var 36 yasında. Feleğin çemberinden geçmiş ne varsa yaşamış.. Birçok kadın beraber yaşadığı gecelikleri vs vs. Gençken hepsini yaşamış etmiş. Babası gibi sorumsuz olmaktan korktuğu için evlenmemiş. Hamile kaldığında kız arkadası aldırmışlar. Bu tarz seyler yasamıs biri. Ama gelin görün ki ailesinden zorluklar aynı benimkiler gibi bende 25 yasındayım. Beni anlıyor yani birbirimizi onunla konuşmaktan keyif alıyorum. yasını göstermiyor yakısıklı. Aramızda çekim de var. 2015 te tanışmıştık müşterimizdi. Ara ara konustuk hep beni ikna etmeye cabaladı. Yalansız herseyi anlattı ama ben bunlardan cok etkilendim mesela 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs askere gitmiş sonra o kızda bunu terketmiş. Sonra bir ara kendini geceliklere vurmuş. Vs vs. Yani cok sey yasamıs. Ben ise 1_2 sevgilim oldu. En son 6 aylık aynı yasta oldugm biriydi. Anlayamıyorum yasıtlarım cocuk gibi cidden ve benim yaşadıklarımı yasamadıgı için anlaması beni imkansız gibi. Bu adama layık değilim daha düzgün birini bulmalıyım di yoo rum ama sürekli konusmayacagz artık diyip yine konusuyoruz 2 gün önce bulustuk normalde hep sert dururdum ona karsı bukez onu cidden istedim öpüştük birden cok güzel bir duygu hissettim onu öpünce. Hatalarını kabul ediyor adildir dünya etrafımda dönüyor sanardım filan diyor. Benimle olmak istiyor neden sonsuz mutluluk olmasın vs diyor. Bu arada o capkın görünen hayatının arkadasında şiirler yazan duygusal da bir erkek. Birsürü şiiri var mesela okudugum. Beni etkileyen olgunluğu onunla aile din gibi konularda konuşabilmek beni anlaması onu anlamam. Boyu uzun olmasa da onu begeniyorum da. Kendimi cekemiyorum tamamen. Hata oldugunu bile bile hiç yapmayacağım seyi yapmak istiyorum onunla sevgili olmadan takılmak onu öpmek istiyorum. Ve bunlar normalde hiç bana göre değil. Asla yapmadım bunu bugüne dek. Yani sürekli düşünüyorum acaba onla nasıl olurdu diye mantığım yok diyor ama bazen de acaba aman diyor belki güzel olur kadın ruhunu tanıyor biliyor eski hatalarını yapmayadabilir artık farkında olgunlaşmış diyorum. Bu arada satıs müdürü suan yazlık ödüyor evi kira arabası babasında şirket arabasını kullanıyor babası bnmki gibi sorumsuzmus hep. Tek yasıyor babasından ayrıldı. Annesi yok vefat etmiş. Kızkardesi evli. Ne yapacağımı bilmiyorum konusmayacagz diyoruz ama içten içe onu istiyorum :/

Duygusal olarak yipranmayacagina inaniyorsan bir sure sevgili olmadan takil dicem, ama bizim kizlarimiz bunu kaldiramiyor, sonra benden faydalandi, asik oldum vs vs diye ağlama...
Ciddi ve duygusal bir iliskiye ise asla girme bu adamla, zaten boyleleri takilmalik olur, genc ve gozu acilnamis saf kizlardan baska kimse evlenmez bu atiklarla.

Hepsini okumadım, okumaya gerek bile duymadım bu adamdan olmaz çünkü feleğin çemberinden geçmiş, seni de o çemberden geçirir uzak dur duygularına hakim ol uzak dur :işsiz:

olmaz canım
adamın maaşşallahı var her konuda
babasından kalır yanı yok gibi
babası sorumsuz diye evlenmemiş ama bir kızı hamile bırakıp sonra aldıracak kadar sorumlu biriymiş kendileri

Uzak dur aman allah korusun

O kadar mı kötü biri :(

Takilmalik olur bundan ancak...
Tabi olgunlasmis da olabilir ama riske deger mi bilemedim
neticede kanda var pislik

O kadar mı kötü biri :KK43:
Ablacım, seni tanımıyoruz hiçbirimiz ama bu adam belli ki pisliğin teki açık sözlü diyorsun açık sözlülük değil bu ben böyleyim kabul ediyorsan diyor aslında, 36 yaşına kadar böyle olan biri senleyken değişecek mi sanıyorsun? Daha çok gençsin emin ol çok daha iyi insanlar çıkacak karşına o yüzden koru bu pislikten kendini

Sevgilisini yakin arkadasiyla aldattigina gore etikve ahlaki degerlerden yoksun biri gibi sanki. Gecelik iliskinin zarari yok da sadakatsizlik fena

Koş koş uzaklas.Geceliklerden hastalik kapmadigi ne malum.Ben inanmadim siir yazmasi falan .Senin etkilemek icin herseyi yapmis.Yeme aman deyim sorunlu bir tip.Bahane bul sessizce uzaklas.

Ne kadar kiymetsiz ömrünuz var ki bu adama harcamayı düşünüyorsunuz?
Şöyle birine 5 dakikami ayirsam harcadigim vakit icin pisman olurum o kadar soyleyeyim...

Yaşıtlarının hiçbirinin bir oluru yok, ama senden 11 yaş büyük, hayatından belki 10 düzine kadın geçmiş, üstelik kız arkadaşını en iyi arkadaşıyla aldattığını utanmadan dillendirebilecek kadar geniş bir adamın oluru var...

Bari dikkatli ol da cinsel bir hastalık kapma diyorum.

Bu arada bu yeni nesil erkeklerin hepsinin ofsayts, hepsinin olgunlaşmamış çocuk olması da ilginç...hep böyle konular...bizim zamanımızda böyle değildi. Okul yıllarında gayet benden olgun, ayağını çok daha sağlam yere basan erkek arkadaşlarımız vardı hani...

Hani olgun olmak için sorunlu ailelere sahip olmak, kendi işini kendi görmek gerekiyorsa, bu sorunlu aileler hep mi kız çocukları doğuruyor...

Uzak dur çok gençsin. Bazı kalın çizgiler geçilmiş. O adamdan dürüst biri çıkmaz. Çabalasa da başaramaz.

şeytan tüyü olması seni cezbetmiş bence dikkatli ol bu tür insanlar kolay kolay durulmazlar :kahve:

Duygusal olarak yipranmayacagina inaniyorsan bir sure sevgili olmadan takil dicem, ama bizim kizlarimiz bunu kaldiramiyor, sonra benden faydalandi, asik oldum vs vs diye ağlama...
Ciddi ve duygusal bir iliskiye ise asla girme bu adamla, zaten boyleleri takilmalik olur, genc ve gozu acilnamis saf kizlardan baska kimse evlenmez bu atiklarla.

Felegin cemberinden gecmemis, cemberi tutup gecirebildigi kadar adami o cemberden gecirmis. Bir insan elini kana bulamadan ancak bu kadar kotuluk yapabilirdi herhalde. Hayatinizi, gencliginizi sokakta bulduysaniz buyurun cekinmeyin.

Sehvetinize yenik dusmeyin bence.

Takilmalik olur bundan ancak...
Tabi olgunlasmis da olabilir ama riske deger mi bilemedim
neticede kanda var pislik

Yani baskasiyla aldatmis askere gitmis diyorsun. nasil guvenebilceksin ki canim. biraz gercekci dusun. bir de yas farki benim icin onemsizdir ama sen daha 25 yasindasin. karsina daha baskalari da cikacaktir :)

Ablacım, seni tanımıyoruz hiçbirimiz ama bu adam belli ki pisliğin teki açık sözlü diyorsun açık sözlülük değil bu ben böyleyim kabul ediyorsan diyor aslında, 36 yaşına kadar böyle olan biri senleyken değişecek mi sanıyorsun? Daha çok gençsin emin ol çok daha iyi insanlar çıkacak karşına o yüzden koru bu pislikten kendini

Bunlari sana anlatirken ne kadar da dürüst dedin değil mi?Tek derdi etkilemek onu da yapmiş.Dürüst degil fırsatçı....

Sevgilisini yakin arkadasiyla aldattigina gore etikve ahlaki degerlerden yoksun biri gibi sanki. Gecelik iliskinin zarari yok da sadakatsizlik fena

Koş koş uzaklas.Geceliklerden hastalik kapmadigi ne malum.Ben inanmadim siir yazmasi falan .Senin etkilemek icin herseyi yapmis.Yeme aman deyim sorunlu bir tip.Bahane bul sessizce uzaklas.

" 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs " yani sizce ne kadar iyi biri ?

Ne kadar kiymetsiz ömrünuz var ki bu adama harcamayı düşünüyorsunuz?
Şöyle birine 5 dakikami ayirsam harcadigim vakit icin pisman olurum o kadar soyleyeyim...

Yaşıtlarının hiçbirinin bir oluru yok, ama senden 11 yaş büyük, hayatından belki 10 düzine kadın geçmiş, üstelik kız arkadaşını en iyi arkadaşıyla aldattığını utanmadan dillendirebilecek kadar geniş bir adamın oluru var...

Bari dikkatli ol da cinsel bir hastalık kapma diyorum.

Bu arada bu yeni nesil erkeklerin hepsinin ofsayts, hepsinin olgunlaşmamış çocuk olması da ilginç...hep böyle konular...bizim zamanımızda böyle değildi. Okul yıllarında gayet benden olgun, ayağını çok daha sağlam yere basan erkek arkadaşlarımız vardı hani...

Hani olgun olmak için sorunlu ailelere sahip olmak, kendi işini kendi görmek gerekiyorsa, bu sorunlu aileler hep mi kız çocukları doğuruyor...

Uzak dur çok gençsin. Bazı kalın çizgiler geçilmiş. O adamdan dürüst biri çıkmaz. Çabalasa da başaramaz.

aslında akıllı bir kız oldugumu söyler herkes bende biliyorum baskası anlatsa ay napacaksın o adamı derim.. belki boşluk belki sevgi arayısı belki şefkat arıyorum.. onunla konusabilmek beni etkiliyor en cok.. en son bulstugumuzda saclarımı oksadı ne bileyim acık acık takılmak istedim üzülüyorum ben dedi konusmayalım diye kendisi dedi bukez yararlanmak istese evine cagırır ne bileyim aman der niye ugrasıyorum ikna etmek için diyip benle sadece sevismeyi düşünebilir bir daha o döngüye girmem diyor ne bileyim.. insanın aklı karısıyor .. şiirleri yalan değil bu arada okudum hepsini kişileri analiz edip onları bile yazıyor. 4 yıllık sevgilisi de yası küçükkenmiş adiydim filan diyor cahillik diyor ödedim bedellerini filan diyor. ama biliyorum olmaz onunla birşey. bu devirde olgun erkek yok aklı 5 karıs havada cogunun anlamıyor beni yasadıklarımı hayatımın zorluguunnu.. hepsi bir acayip

Olgunlaştım değiştim falan hepsi hikaye.
Örneklerini hep görüyoruz. Herşeyi yaşadım artık durulmak istiyorum havasında olanların çoğu bir süre evet duruluyor.
Ama bir hayat tarzı alışkanlığı vardır ya hani. İllaki kanı bitleniyor bunların yeniden. Bence uzak dur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X