Teşekkürler:) Evet farklı şekilde yapılabiliyor, kimi barbunya yerine kuru fasulye kullanıyor veya salçasız yapılıyor:)görüntüsü bizim yaptığımızdan farklı görünüyor, annem geçen hafta yaptı :)
ellerine sağlık
EvetVuslat yöremizin en sevilen çorbasını yapmışsın.Bizim evde de her hafta pişirilen bir çorbadır ve annem çok güzel yapar.Biz içine kıyma da ekliyoruz.Hatta kıymasız hiç yemedim.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Teşekkür ederim AblacımVuslatcım ellerine sağlık çok güzel gözüküyor çorban,hiç içmedim desem tadını bile bilmiyorum olsakta denesek demibaşarılar diliyorum sanada yarışmada..
Çok teşekkürler:)Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor,başarılar.
Teşekkür ederim canım:)Ellerine saglik canmyarsmada basarilar
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş ellerine sağlıkk :) ekmek de dikkatimi çekti çok güzel görünüyorr :) yarışmada başarılar
Eline sağlik
Başarilar
Teşekkürlerellerinize sağlık yarışmada başarılar
Okul acildi pek giremiyorum girsemde cikiyorum hemen ,yemek bolumune bakiyorum goremiyorum senideÇok teşekkürler:)
Teşekkür ederim canım:)
Teşekkür ederim canım
Nerelerdesin sen gelmiyorsun
Arada uğra canımOkul acildi pek giremiyorum girsemde cikiyorum hemen ,yemek bolumune bakiyorum goremiyorum senide
Tamam :) amin tum ogrencilere insallah :)Arada uğra canımAllah zihin açıklığı versin:) Benim de ne zaman girip çıktığım belli olmuyor canım, fırsat buldukça gelip bakıyorum:)
Teşekkür ederim:)Ellerine sağlık başarılar dilerim. Samsun'da okurken icmistim bir kez bu corbadan.
Denemenizi tavsiye ederim:)Hep merak etmişimdir kara lahana çorbasını yemek bi nasip olmadı şu an görüntü bir harikaaa ellerinize sağlık yarışmada başarılarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?