- 16 Mayıs 2025
- 89
- 25
- 3
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
-
Ya parayla ne alakası var? Buket çiçek değil de yoldan geçerken çiçek koparıp getiren sevgilim de oldu onuda başımın üstünde taşırdım. Bahsettiğim bu değil adam çay içerken bile işe gelince söyle sana da getirim diyen birisi. Yaptığım çaydan sana da getirim diyor ısmarlim demiyor ikisi farklı şeyler.kadınlar genelde bundan ötürü suçlanıyor ya, paraya gidiyorsunuz paraya bakıyorsunuz. insan kendinden yola çıkarak savunuyor kadınları ama böyle konuları okuyuncada gerçekten paraya gidiyor kadınlar.
kadınlar genelde bundan ötürü suçlanıyor ya, paraya gidiyorsunuz paraya bakıyorsunuz. insan kendinden yola çıkarak savunuyor kadınları ama böyle konuları okuyuncada gerçekten paraya gidiyor kadınlar.
Kendileri gibi derken siz bile ezikliyorsnz boşverin o da sizde yolunuza bakın.Ya aslında annem beni mutlu etmesine bakar ama nasıl diyim annemin tarafı dayılarım kuzenlerim vs hep kendileri gibi insanlarla evlendiler ve mutlular yani. Bizim aileye soksam onların yanında pasif kalır ezilir mi onu bile düşündüm. Yani parasal anlamda değil asla. Konuşma tarzı vs ama işte eli açık insana iyi davranıyor o kısımları da var
Ya galiba çekimden dolayı bu durum hiç böyle düşünmedim galiba. Eskiden aşırı tipsiz sevgilim vardı herkes bana derdi bunun neyini beğeniyorsun vs vs allahım neler derlerdi ama onunla boy boy fotolarımız vardı ve bana cidden çekici gelirdi adama bakarken gözlerim ışıldardı vs. Ay bunda böyle bir şey olmadı. Mantık evliliği de bana göre değil galiba ya benim içim kıpır kıpır olmalı gibiBen hiç bir zaman dış görünüşe vurulmuş bir insan olmadım aradaki çekim enerji beni etkileyendir o tarz birşey yoksa yoktur zaten olsaydı tipi şöyle konuşması böyle diye yazmazdınız burda gene diyeyim olmaz bu iş ha ben mantık evliliği yapıcam maddiyat önemli dersen o başka
Arkadaşlar alamıyorum zaten sizce kabul edebilsem buraya yazar miyimParaya bakmak normal ben de maddi rahatlik ararim yani evi ben gecindiririm yeter ki ask olsun kafasinda degilim AMA tutup begenmedigim cekici bulmadigim nebileyim duygularimin olmadigi birini de para icin evime hayatima almam ikisi bambaska seyler.
siz “ bana yatırım yapmaya meyilli “ dediniz. konunun özetini böyle bağladınız. Sizi suçlamıyorum , erkeklere hak vermeye başladım sadece. Çirkin konuşmasını dahi sevmediğiniz bir adamla tek sefer buluşup size yatırım yapabilitesi yüksek diye evlenmeyi hayal ediyorsunuz. Adama üzüldüm, ilk defa erkeklere üzülmem görülmemiştirYa parayla ne alakası var? Buket çiçek değil de yoldan geçerken çiçek koparıp getiren sevgilim de oldu onuda başımın üstünde taşırdım. Bahsettiğim bu değil adam çay içerken bile işe gelince söyle sana da getirim diyen birisi. Yaptığım çaydan sana da getirim diyor ısmarlim demiyor ikisi farklı şeyler.
birden fazla unsurun bir parçası olduğunda paraya hayır diyebilecek kadın/erkek olamaz. Ancak köylü gibi konuşuyor diyebildiğiniz bir adamı sanki borsada bir kağıtmışsınız gibi bana yatırım yapacak gibi duruyor diyerek seçmek, sadece paraya odaklı olmak bence. Dediğiz gibi içi alan, devam eder ..Paraya bakmak normal ben de maddi rahatlik ararim yani evi ben gecindiririm yeter ki ask olsun kafasinda degilim AMA tutup begenmedigim cekici bulmadigim nebileyim duygularimin olmadigi birini de para icin evime hayatima almam ikisi bambaska seyler.
O sizi mutlu eder de siz onu mutlu edemezsiniz. Adamın yakasını bırakın.Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
Yakasında değilim ki tanımak için konuşmak ne zaman yakasına sarılmak olmuş??O sizi mutlu eder de siz onu mutlu edemezsiniz. Adamın yakasını bırakın.
Donya sen kocanı sevmiş onda kusur aramamışsın.Konu sahibi sevmiyor, beğenmiyor bile .Ne tipini ne konuşmasını.Biraz hoşlansa olur derdik ama o bile yok.....Ben eşimle nişanlandığımda herkes şok oldu. Eşimin yüzünde çocukluğundan kalma bir sorun var. Bu sebeple herkes asla yakıştırmadı hatta eşim çok üzülmüştü onun da kulağına gitmişti. Ben herkese dedim siz evlenmiyorsunuz diye baya olay oldu. Neyse ben evlendim. Bir evlilik örnek verilecekse bizim evlilik verilir, benim akrabalarım benden daha çok eşimle konuşur, görüşürler. Eşim de 2 kere ameliyat oldu yüzündeki sorun da kalktı. Kalkmasa bile ben ona kurban olurum. Adam gibi adam, dünyanın en yakışıklı merhametli aslan gibi adamı. Taşı sıkar suyunu çıkarır, herkese sınırları bellidir, çok da seksi . Gün görmüş geçirmiş yani ben net KOCACIYIM!
Eğer onunla bu sebeple evlenmeseydim kesin bok gibi biriyle evlenirdim. Allahımın bana verdiği en büyük ödül diye düşünüyorum. Artık nasıl bir sevap işlediysem
Yani çirkinlikmiş şuymuş buymuş hepsi boş! Adamlığına bakacaksın. Güzellik gelir gider. Konuşma da diksiyon dersleriyle düzelir. Ama o karakter, adamlık, merhamet işte bunları buldun mu kaçırmayacaksın..
İkili ilişki çok farklı hemen gelin güvey moduna girmen saçma olmuş. Tanımak istiyorsan tanı.Kaç aydır her gün gördüğüm biri muhabbetimiz az çok var
O zaman sal gitsin adamı.Ya evet işte değişik şekilde merhameti var. Başka erkeklerde bana bir şeyler ısmarladı ama bu daha çok üstüne düşen tipten cidden bebeği gibi yani. Ama çekici de değil işte ya adama da gidip diksiyon dersi al nasıl dicem
Aynen ben çok sevmiştim gözüme hiçbir şey görünmüyordu. Sevince kusurlar görünmüyor evet bu kişi sevmiyor:Donya sen kocanı sevmiş onda kusur aramamışsın.Konu sahibi sevmiyor, beğenmiyor bile .Ne tipini ne konuşmasını.Biraz hoşlansa olur derdik ama o bile yok.....
Adama yüz veriyor yemeklere çıkıyorsunuz,size bir şey ısmarlamak istediğinde red etmiyor adama ışık yakıyorsunuz.Üstelik bunu yaparken adama karşı hiç duygunuz yok , kendinize bile yakıştırmıyorsunuz.Buradan bakınca tek hedefiniz para içinde yaşamak sürekli kendine bir şeyler aldırmak isteyen,maddiyatçı kadın gibi duruyorsunuz,çok itici...Yakasında değilim ki tanımak için konuşmak ne zaman yakasına sarılmak olmuş??
Yakasında değilim ki tanımak için konuşmak ne zaman yakasına sarılmak olmuş??
Cevabı biliyorsun da artık bu konularda hayat niye bu kadar zor isyan etmemek elde değil gerçekten.herkes için de değil tabi.Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?