Karakteri iyi ama dış görünüşünü beğenmediğim erkek

kadınlar genelde bundan ötürü suçlanıyor ya, paraya gidiyorsunuz paraya bakıyorsunuz. insan kendinden yola çıkarak savunuyor kadınları ama böyle konuları okuyuncada gerçekten paraya gidiyor kadınlar.
Ya parayla ne alakası var? Buket çiçek değil de yoldan geçerken çiçek koparıp getiren sevgilim de oldu onuda başımın üstünde taşırdım. Bahsettiğim bu değil adam çay içerken bile işe gelince söyle sana da getirim diyen birisi. Yaptığım çaydan sana da getirim diyor ısmarlim demiyor ikisi farklı şeyler.

kadınlar genelde bundan ötürü suçlanıyor ya, paraya gidiyorsunuz paraya bakıyorsunuz. insan kendinden yola çıkarak savunuyor kadınları ama böyle konuları okuyuncada gerçekten paraya gidiyor kadınlar.

Paraya bakmak normal ben de maddi rahatlik ararim yani evi ben gecindiririm yeter ki ask olsun kafasinda degilim AMA tutup begenmedigim cekici bulmadigim nebileyim duygularimin olmadigi birini de para icin evime hayatima almam ikisi bambaska seyler.

Kendileri gibi derken siz bile ezikliyorsnz boşverin o da sizde yolunuza bakın.
Ondan ziyade siz çok pasif kalırsınız bi ortama girerken hep tedirgin olacaksnz gerek yok.
Cömert erkek de çok yani size ilkkez denk gelince kafanız karışmış

Ya galiba çekimden dolayı bu durum hiç böyle düşünmedim galiba. Eskiden aşırı tipsiz sevgilim vardı herkes bana derdi bunun neyini beğeniyorsun vs vs allahım neler derlerdi ama onunla boy boy fotolarımız vardı ve bana cidden çekici gelirdi adama bakarken gözlerim ışıldardı vs. Ay bunda böyle bir şey olmadı. Mantık evliliği de bana göre değil galiba ya benim içim kıpır kıpır olmalı gibi

Paraya bakmak normal ben de maddi rahatlik ararim yani evi ben gecindiririm yeter ki ask olsun kafasinda degilim AMA tutup begenmedigim cekici bulmadigim nebileyim duygularimin olmadigi birini de para icin evime hayatima almam ikisi bambaska seyler.
Arkadaşlar alamıyorum zaten sizce kabul edebilsem buraya yazar miyim

siz “ bana yatırım yapmaya meyilli “ dediniz. konunun özetini böyle bağladınız. Sizi suçlamıyorum , erkeklere hak vermeye başladım sadece. Çirkin konuşmasını dahi sevmediğiniz bir adamla tek sefer buluşup size yatırım yapabilitesi yüksek diye evlenmeyi hayal ediyorsunuz. Adama üzüldüm, ilk defa erkeklere üzülmem görülmemiştir

birden fazla unsurun bir parçası olduğunda paraya hayır diyebilecek kadın/erkek olamaz. Ancak köylü gibi konuşuyor diyebildiğiniz bir adamı sanki borsada bir kağıtmışsınız gibi bana yatırım yapacak gibi duruyor diyerek seçmek, sadece paraya odaklı olmak bence. Dediğiz gibi içi alan, devam eder ..

O sizi mutlu eder de siz onu mutlu edemezsiniz. Adamın yakasını bırakın.

Donya sen kocanı sevmiş onda kusur aramamışsın.Konu sahibi sevmiyor, beğenmiyor bile .Ne tipini ne konuşmasını.Biraz hoşlansa olur derdik ama o bile yok.....

O zaman sal gitsin adamı.
Donya sen kocanı sevmiş onda kusur aramamışsın.Konu sahibi sevmiyor, beğenmiyor bile .Ne tipini ne konuşmasını.Biraz hoşlansa olur derdik ama o bile yok.....
Aynen ben çok sevmiştim gözüme hiçbir şey görünmüyordu. Sevince kusurlar görünmüyor evet bu kişi sevmiyor:

Yakasında değilim ki tanımak için konuşmak ne zaman yakasına sarılmak olmuş??
Adama yüz veriyor yemeklere çıkıyorsunuz,size bir şey ısmarlamak istediğinde red etmiyor adama ışık yakıyorsunuz.Üstelik bunu yaparken adama karşı hiç duygunuz yok , kendinize bile yakıştırmıyorsunuz.Buradan bakınca tek hedefiniz para içinde yaşamak sürekli kendine bir şeyler aldırmak isteyen,maddiyatçı kadın gibi duruyorsunuz,çok itici...

Hıc begenmedıysenız nasibinizi zorlamayın. Ben cok yakısıklı erkeklerle de bırlıkte oldum. Hayatına dahıl etmedıler. Isınamadım, ilişkide hissedemedim. Şimdi kı sevgılım oyle cok yakısıklı degıl ama begenıyorum. Merhametlı, ıyı eş olacak bırı, hastalıgımda dahı ayrılmadı benden. En guzel şansım oldu

Valla bir kere de iyi insan diyemem tercih edilmeyen biri ise rol yapıyor olabilir yani sırf iyi diye evlenilnez birde kötü çıkar hem tipi yok hem aşk yok hem iyilik yok oyle kalırsınız.Sevisirken terlemeyecegin adamla evlenme abla tavsiyesi

Cevabı biliyorsun da artık bu konularda hayat niye bu kadar zor isyan etmemek elde değil gerçekten.herkes için de değil tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…