- Konu Sahibi yagmurzelis
-
Cevabı biliyorsun da artık bu konularda hayat niye bu kadar zor isyan etmemek elde değil gerçekten.herkes için de değil tabi.Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
iki yemek ısmarlamaya para yemek gözüyle bakan erkekler gibi yorum yapmışsın.adam cömert demiş sadece.iki kahvenin hesabını yapmıyor en azından demek istiyor.Para icin begenmediginiz biriyle sevisebilecekseniz sıkıntı yok ama yillarca sürecek bir sey bu iyi dusunun.
Onun da kapısında kuyruk mu vardı? Tecrübe sahibi olduğuna şükretsin.başkasi olsa onu da kabul etmezdi.Hep diyorum buraya kadar gelip konu açacak kadar düşünüyorsanız olmaz bu iş adamıda oyalamayın
Yazdıklarını okuyorum konuda gene ne yaziyorsun anlamıyorum aynen haklısın diyip kapatayım hiç çekesim yok seniOnun da kapısında kuyruk mu vardı? Tecrübe sahibi olduğuna şükretsin.başkasi olsa onu da kabul etmezdi.
Katılıyorum ben de eşimin maddi durumuna bakarak bir paket halinde beğendim. Maddi durumu kötü olsaydı muhtemelen evlenmezdim. Erkekler bizlere bunu söylerken ne kadar samimiler acaba? Hepsi dış görünüşümüze ve potansiyelimize bakıyor ne kadar dile getirmeseler de.Paraya bakmak normal ben de maddi rahatlik ararim yani evi ben gecindiririm yeter ki ask olsun kafasinda degilim AMA tutup begenmedigim cekici bulmadigim nebileyim duygularimin olmadigi birini de para icin evime hayatima almam ikisi bambaska seyler.
iki yemek ısmarlamaya para yemek gözüyle bakan erkekler gibi yorum yapmışsın.adam cömert demiş sadece.iki kahvenin hesabını yapmıyor en azından demek istiyor.
Sana ne gibi yatırımlar yapmasını bekliyorsun ev arabamı şu söylediğin Kelime bile bence adama yazikÇalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
Sana yatırım yapmaya neden meyilli olsunlar? Hisse senedi misin? Akıllı olan bir erkek ,Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
Bir şeyler ısmarlama kısmına çok takılmışsınız, erkeklerde durum bu kadar kötü mü cidden?
Karşındaki kişi yakışıklı olmaz ama çekici gelebilir. Siz dış görünüşünü de konuşma tarzını da beğenmemişsiniz, cömert gelmesi dışında hoşunuza giden bir yanı olmamış.
Yeniden görüşmemizde ise bir sıkıntı yok bu arada. Yakasını bırak diyenler olmuş bir kez görüşmüşsünüz, emin olmak için tekrar görüşebilirsiniz. Yine aynı şeyleri hissedersiniz devam etmezsiniz.
Maddiyata önem vermek yanlış değil bence ama tek onunla yürümez. Bana yatırım yapar diye ifade etmeseymişsiniz de iyiymiş.
Memleketin kadınlarını kalitesizlikten bu hâle getirdiler işte.2 kahve ismarliyo diye evlenmeyi dusunuyor o zaman daha beter zira ortada duygu, hoşlanma, begeni hic bisey yok. Konusma şekli bike rahatsiz eden bir insan var ortada yahu tek hosuna giden özelligi para para harcamasi ne diyelim peki? Boyle sacma sey de duymadim ömrümde ya biseyler ismarliyo diye evlenmek mi düşünülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?