Karakteri iyi ama dış görünüşünü beğenmediğim erkek

Cevabı biliyorsun da artık bu konularda hayat niye bu kadar zor isyan etmemek elde değil gerçekten.herkes için de değil tabi.

Para icin begenmediginiz biriyle sevisebilecekseniz sıkıntı yok ama yillarca sürecek bir sey bu iyi dusunun.
iki yemek ısmarlamaya para yemek gözüyle bakan erkekler gibi yorum yapmışsın.adam cömert demiş sadece.iki kahvenin hesabını yapmıyor en azından demek istiyor.

Paraya bakmak normal ben de maddi rahatlik ararim yani evi ben gecindiririm yeter ki ask olsun kafasinda degilim AMA tutup begenmedigim cekici bulmadigim nebileyim duygularimin olmadigi birini de para icin evime hayatima almam ikisi bambaska seyler.
Katılıyorum ben de eşimin maddi durumuna bakarak bir paket halinde beğendim. Maddi durumu kötü olsaydı muhtemelen evlenmezdim. Erkekler bizlere bunu söylerken ne kadar samimiler acaba? Hepsi dış görünüşümüze ve potansiyelimize bakıyor ne kadar dile getirmeseler de.

Ayrıca tanıdığım böyle bir erkek var. Aşırı cömert ama onun dışında karakteri eksi 10 falan

iki yemek ısmarlamaya para yemek gözüyle bakan erkekler gibi yorum yapmışsın.adam cömert demiş sadece.iki kahvenin hesabını yapmıyor en azından demek istiyor.

2 kahve ismarliyo diye evlenmeyi dusunuyor o zaman daha beter zira ortada duygu, hoşlanma, begeni hic bisey yok. Konusma şekli bike rahatsiz eden bir insan var ortada yahu tek hosuna giden özelligi para para harcamasi ne diyelim peki? Boyle sacma sey de duymadim ömrümde ya biseyler ismarliyo diye evlenmek mi düşünülür

Son düzenleme:
Eşimle tanıştığımda çok fazla bir şey hissetmiyordum ama onun bana duyguları çok fazlaydı valla karakter düzgünse adam öyle bir sevdiriyor ki kendini çok sevdim hiç pişman değilim öyle yüzü güzel huyu b*um insanlarla da ömür geçmiyor maalesef

Sana ne gibi yatırımlar yapmasını bekliyorsun ev arabamı şu söylediğin Kelime bile bence adama yazik

Sana yatırım yapmaya neden meyilli olsunlar? Hisse senedi misin? Akıllı olan bir erkek ,
tanımadığı kadına para yedirmez. Tipini beğenmediğin biri ile de olmaz. Kimse ile bu iyi adam, fedakar diye evlenilmez.
Benim kocam karakter olarak iyidir ama tipini begenmesem evlenmezdim. Bunu kendisi de biliyor. Hatta ne meraklısın görsellliğe diyor. Evet görsellik benim için önemli. Kaşını gözünü gördüğüm de sinirli halimde sinirim diner. Fan Fin olayın da da tip çok etkili. Tipini sevdiğim için de fan fine hayır demem.

Yöresel ağızlar eleştirilemez. Bundan daha doğalı yok. Bu sen ve ailen için sorun olduğuna göre bu adamla görüşmenin de manası yok.

Bu iş olmaz. Mantığın olmadığı bir yola çıkılmaz.

Bir şeyler ısmarlama kısmına çok takılmışsınız, erkeklerde durum bu kadar kötü mü cidden?

Karşındaki kişi yakışıklı olmaz ama çekici gelebilir. Siz dış görünüşünü de konuşma tarzını da beğenmemişsiniz, cömert gelmesi dışında hoşunuza giden bir yanı olmamış.
Yeniden görüşmemizde ise bir sıkıntı yok bu arada. Yakasını bırak diyenler olmuş bir kez görüşmüşsünüz, emin olmak için tekrar görüşebilirsiniz. Yine aynı şeyleri hissedersiniz devam etmezsiniz.
Maddiyata önem vermek yanlış değil bence ama tek onunla yürümez. Bana yatırım yapar diye ifade etmeseymişsiniz de iyiymiş.

Erkeklerin " nefes alsın yeter" cümlesiyle
" bana yatırım yapsın yeter" cümlesi kıyasıya yarışır.

Ee sen kendini yatırım aracı olarak görürsen adam daha iyi bir yatırım aracı bulduğunda (!) ona gider. Bu bakış açısı adamla ilişkinden çok daha önemli ve çok kötü bir bakış açısı.

Ben tipini , konuşmasını beğenmediğim adamla tanımak amacıyla belki fikrim değişir diye en fazla 2 kez görüşürüm, 3.kez görüşmem. Herkes yoluna gider.

Valla kanka o kadar kötü bence... Burda bir konu vardı, nişan atan bir üyeye bir adam çok dil döktü gel benimle bulus bak diye. Kız da buraya nişan attım flörte hic halim yok yazmıştı biz de bir buluş havan değişsin yazdık. Sonuç olarak buluştular adam 1 bardak kahveyi bile ödemedidiyeceklerim bu kadar

Memleketin kadınlarını kalitesizlikten bu hâle getirdiler işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…