• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karanlığıma gömülüyorum ..

melekes

her şerde bir hayır vardır ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
2.308
2.370
168
kendimi bir bataklığın içindeymiş gibi hissediyorum. çırpındıkça batıyorum.. insanın hayatında hiçbir şey mi yolunda gitmez gitmiyor işte .. kendime bir çıkış arıyorum ama bulamıyorum.
aslında en ufak şeylerden mutlu olan biriydim. şimdi hiçbir şey mutluluk vermiyor gözlerim hep nemli. yolda yürürken bile ağlamak geliyor içimden. ne ailemle ne de erkek arkadaşımla olan ilişkim yolunda gitmiyor. abimle küsüz bir düşman gibiyiz birbirimize .. sebebinin ne olduğunu bile bilmiyorum henüz. ailem sürekli çalışıyor evde bütün gün kimse yok, arkadaşım yok. konuşacak kimsem yok. erkek arkadaşım kendi mutluluğu için benim istediğim hiçbir şeyi yapmıyor. büyük şeyler beklemiyorum bende ondan ufak şeyler ama o anlamıyor. gittikçe sessizleşiyorum. yardım edin lütfen bana kendimi toplayıp ayağa kalkamıyorum. küçük yaşta beni hayattan koparıcak şeyler yaşadım. üstünden 7 yıl geçti atlatamıyorum yaşadıklarımı. yardım edin nolur kendimde yok olup gitmek istemiyorum :(

kendimi bir bataklığın içindeymiş gibi hissediyorum. çırpındıkça batıyorum.. insanın hayatında hiçbir şey mi yolunda gitmez gitmiyor işte .. kendime bir çıkış arıyorum ama bulamıyorum.
aslında en ufak şeylerden mutlu olan biriydim. şimdi hiçbir şey mutluluk vermiyor gözlerim hep nemli. yolda yürürken bile ağlamak geliyor içimden. ne ailemle ne de erkek arkadaşımla olan ilişkim yolunda gitmiyor. abimle küsüz bir düşman gibiyiz birbirimize .. sebebinin ne olduğunu bile bilmiyorum henüz. ailem sürekli çalışıyor evde bütün gün kimse yok, arkadaşım yok. konuşacak kimsem yok. erkek arkadaşım kendi mutluluğu için benim istediğim hiçbir şeyi yapmıyor. büyük şeyler beklemiyorum bende ondan ufak şeyler ama o anlamıyor. gittikçe sessizleşiyorum. yardım edin lütfen bana kendimi toplayıp ayağa kalkamıyorum. küçük yaşta beni hayattan koparıcak şeyler yaşadım. üstünden 7 yıl geçti atlatamıyorum yaşadıklarımı. yardım edin nolur kendimde yok olup gitmek istemiyorum :KK43:

Kac yasindasin canim? Erkek arkadasin kac yasinda?

Kaç yaşındasın okuyor musun,çalışıyor musun?

Ne yaşadiniz 7 yil once?
küçük bir kız çocuğunun yaşamaması gereken bir şeyi yaşadım .. şöyle söyliyeyim kendimden neredeyse 35-40 yaş büyük biri bana asıldı ve çok yakın tanıdığım biri ..

daha önce gittim ilk seyansdan sonra gitmekten vazgeçtim. çünkü ailem ne derdin varda gideceksin diyor tuhaf karşılıyor.. ama anlatamıyorum onlara işte
onları dinlemek zorunda mısın? kendin için git. onlar senin neler hissettiğini nereden bilecekler? yaşadığın ne bilmiyorum ama ailen için önemsiz olsa bile (belki de bilmiyorlardır) belli ki senin için önemli ve bu kadar etkilenmişsin.

bence kaldığın yerden devam etmelisin

bazen bende böyle hissizleşirim.sonra durup düşünürüm.hiç bişey benden önemli değil derim çıkarım koşu bandına saatlerce yürüyüp koşarım;ağlarım hırslanırım hırslandıkça daha hızlı koşarım;egoma normalde kızarım ama iyiki bi egom varda yükseltiyo ruhumu derim o zamanlar;sonra inip suyun altına atarım kendimi...inanın bana çok iyi geliyo vücut yoruluyo sanki ağırlıklar omuzlardan akıp gidiyo.ama ben buna rağmen kiloluyum :KK51::KK51:

Erkek arkadasina ailene kimseye bai bir hayat yasama..

Öncelikle kendin icin yasamalisin , birseyler yaparken yalnizda zevk almalisin .
Sen yaptigin icin mutlu olmalisin..

Herkes kolay hayat yasamiyor , disardan gordugun o mutlu tablolarin arkasinda ne dertler var neler..

Ama herkes bir sekilde yasamaya calisiyor umursamayi ogrenmelisin ..

Erkek arkadasin kendi mutlulugu icin senin istedigi seyleri yapmiyorsa.
Sende kendi mutlulugun icin onun istediklerini yapmayacaksin ..
Hayatla bazen inatlasmak gerek aslinda , en iyi doktor sensin kendin icin ..
Sana senden baska kimse yardim edemez , once sen kendine inanacaksin sonra ayagi kalkacaksin...

onları dinlemek zorunda mısın? kendin için git. onlar senin neler hissettiğini nereden bilecekler? yaşadığın ne bilmiyorum ama ailen için önemsiz olsa bile (belki de bilmiyorlardır) belli ki senin için önemli ve bu kadar etkilenmişsin.

bence kaldığın yerden devam etmelisin
bende öyle yapmak istedim ama artık hiçbir şey yapmak istemiyorum inan. eğildim kaldım sanki psikolağa gittim yüz yüze bakarken susup kalıyorum öylece ..

Anladım bence sana zarar veren herkesten herşeyden uzak dur aileni önemseme mutlaka bi psikoloğa git çünkü gerçekten yardımları dokunuyor bunu gözardı etme.
Erkek arkadaşın seni dinlemiyor,önemsemiyorsa onu da çıkar hayatından önce kendi mutluluğun önemli olan bunu unutma.
Ve insanlarla her zaman konuş ailene arkadaşlarına sıkıntılarından bahset onlardan destek iste kimse böyle bi çağrıya kayıtsız kalamaz,kalmamalı.

Canım umarım bu durum geçer. Geçmişte bazı şeylerin bugün seni etkilemesine izin verme. Geçmişte kalırsan bugünü gönlünce yaşayamazsın, arkanda bırak. Sevgilinle açık açık konuş ki seni anlasın. Anlamıyosa kendi bilir. Abinle neden küstün bilmiyorum. Eğer hata sendeyse aranızı bulmaya çalış. Arkadaş olarak Allah yeter. Bol bol dua et. Kitap oku, yürü, sakin müzikler dinle. Ama kendin atlatamazsan profesyonel bir destek al. İnşallah geçecek bu durum.

kendi hayatına bakacaksın, kimseye bağımlı kalmadan.
bak erkek arkadaşın ne güzel kendisini mutlu eden şeyler yapıyormuş.
sen de kimseyi önemsemeden, neden mutlu oluyorsan onun peşinden gideceksin.

ailen psikoloğa gitmeni anlamayabilir, umursama.
okuyormuşsun. vaktin bol olur.
kitap oku, gezmeye çık. kurslara yazıl, part time iş ara. ne gelirse elinden.
2-3 kafa dengi arkadaşın vardır illa ki. onlarla vakit geçir.
makyaj yap, dikiş dik,örgü ör..
şimdi bilemeyiz biz neden mutlu olduğunu.

ama küçükken yaşadığın o olay için mutlaka yardım al.

Noluyoruz acaba 21 yaş cıvıl cıvıl bir gençlik mutluluk dolu bir yaş olması gerekirken olanlara bak...

Bizler mi yanlış yetiştiriyoruz acaba, hata kimde?

Canım benim hayat gerçekten çok kısa sağlık harici yüzeysel üzüntü hepsi inan bana...

İyi kötü herşey geçiyor gidiyor bu yaşlarınıza ve zamanınıza sahip çıkın...

Bırak herşeyi, unut eğitim eğitim eğitim...

Önce sen ol ayaklarının üzerinde sağlam dur, sana en büyük fayda yine senden gelir bunu da unutma!

bende kendim için bir şeyler yapmak istiyorum ama önüme hep engeller koyuluyor. kendimi bir kafesin içine tıkılmış gibi hissediyorum. herkes bana gülmeyi haketmiyormuşum gibi davranıyor. ne yapsam olmuyor gülmenin ne demek olduğunu unutuyorum. herkes kendi hayatına kaptırmış kendini bir iki tane arkadaşım var ama onlar bile dinlemek istemiyor beni bende bu yüzden buraya yazmak istedim ..

Depresyonun kendi kendine geçmesi sıkıntılı, yardım almalısın.

Back
X