• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar vermeme yardımcı olur musunuz

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Merhaba,
Memleketimde çalışıyorum sözleşmeli olarak belediyede...
Bulunduğum yer Ege bölgesinde. Buraya Ank'dan 2.5 sene önce gelmiştim. Ünv yi kazandığımdan beri orda yaşıyordum ve çalışıyordum..

Şimdi yine Ankara'dan kökli bir firmadan teklif geldi.
Maaşı burdakinden daha iyi olacak.

40 yaşındayım..Gidersem biraz daha çalışıp para biriktirip sonra geri dönüp yaşı beklerim emeklilik için diyorum...Orda yaşamak pek istemiyorum sıkıcı geliyor Ank...Gidersem para için gitmiş olucam...Ama tabi gidersem, burdan memleketimden biriyle evlenme şansımı da kaçırmış olurum...Hoş 2.5 senede olmadı burdayken ama daha çok uğraşırım kalırsam evlilik için diyorum...

Yalnız yaşlanıp gitmek istemiyorum.
Çıkmazda kaldım ne yapmalıyım sizce?

Evlenme isteğinizi anlıyorum ama şuan ortada bir aday yok, olmayan bir adaya göre plan yapmaktansa, kariyerinizi düşünüp, buna göre karar vermeniz mantıklı olmaz mı? Çok iyi bir yerden teklif geldi diyorsunuz, bu fırsat size ileride başka kapılar da açabilir. Sonsuza kadar Ankara'da yaşamak zorunda değilsiniz. Evlilik düşüncesine gelince, insanın karşısına ne zaman nerede birinin çıkacağı belli değil ki. Belki Ankara'da biriyle tanışacaksınız, belki başka yerde yaşayacaksınız. Kısaca sahip olmadıklarıma göre değil de sahip olduklarıma göre karar verirdim yerinizde olsam.

Ama tabi gidersem, burdan memleketimden biriyle evlenme şansımı da kaçırmış olurum...Hoş 2.5 senede olmadı burdayken ama daha çok uğraşırım kalırsam evlilik için diyorum...

[/QUOTE]

Konudaki en onemli nokta bu. Butun kararlarinizi boyle mi alirsiniz? Kismetinizde varsa Ankarada da karsiniza cikar.

Belediye rahattır diye düşünüyorum.yani para için daha fazla çalışıp tabiri caizse müdürünüzü iş konusunda memnun etmeniz gerekecek.diken üstünde olacaksınız.bu strese değer mi

Merhaba,
Memleketimde çalışıyorum sözleşmeli olarak belediyede...
Bulunduğum yer Ege bölgesinde. Buraya Ank'dan 2.5 sene önce gelmiştim. Ünv yi kazandığımdan beri orda yaşıyordum ve çalışıyordum..

Şimdi yine Ankara'dan kökli bir firmadan teklif geldi.
Maaşı burdakinden daha iyi olacak.

40 yaşındayım..Gidersem biraz daha çalışıp para biriktirip sonra geri dönüp yaşı beklerim emeklilik için diyorum...Orda yaşamak pek istemiyorum sıkıcı geliyor Ank...Gidersem para için gitmiş olucam...Ama tabi gidersem, burdan memleketimden biriyle evlenme şansımı da kaçırmış olurum...Hoş 2.5 senede olmadı burdayken ama daha çok uğraşırım kalırsam evlilik için diyorum...

Belediyelerde her 4 yılda bir başkan ve olası durumda parti değişir. Kolay kolay öyle geri dönemezsiniz belediyeye. Kladı ki günümüzde özel sektörün buz dansı yaprığını ve her an çakılabileceğini gördk bana sorarsanız şu içinde bulunduğumuz günlerde macera aramayın.

Ayrıca belediyenin rahatlığına alışmış biri özel sektörde sudan çıkmış balığa döner

Belediyelerde her 4 yılda bir başkan ve olası durumda parti değişir. Kolay kolay öyle geri dönemezsiniz belediyeye. Kladı ki günümüzde özel sektörün buz dansı yaprığını ve her an çakılabileceğini gördk bana sorarsanız şu içinde bulunduğumuz günlerde macera aramayın.

Ayrıca belediyenin rahatlığına alışmış biri özel sektörde sudan çıkmış balığa döner

Çakılacak biyer değil

Back
X