- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Merhaba,
Memleketimde çalışıyorum sözleşmeli olarak belediyede...
Bulunduğum yer Ege bölgesinde. Buraya Ank'dan 2.5 sene önce gelmiştim. Ünv yi kazandığımdan beri orda yaşıyordum ve çalışıyordum..
Şimdi yine Ankara'dan kökli bir firmadan teklif geldi.
Maaşı burdakinden daha iyi olacak.
40 yaşındayım..Gidersem biraz daha çalışıp para biriktirip sonra geri dönüp yaşı beklerim emeklilik için diyorum...Orda yaşamak pek istemiyorum sıkıcı geliyor Ank...Gidersem para için gitmiş olucam...Ama tabi gidersem, burdan memleketimden biriyle evlenme şansımı da kaçırmış olurum...Hoş 2.5 senede olmadı burdayken ama daha çok uğraşırım kalırsam evlilik için diyorum...
Yalnız yaşlanıp gitmek istemiyorum.
Çıkmazda kaldım ne yapmalıyım sizce?
Memleketimde çalışıyorum sözleşmeli olarak belediyede...
Bulunduğum yer Ege bölgesinde. Buraya Ank'dan 2.5 sene önce gelmiştim. Ünv yi kazandığımdan beri orda yaşıyordum ve çalışıyordum..
Şimdi yine Ankara'dan kökli bir firmadan teklif geldi.
Maaşı burdakinden daha iyi olacak.
40 yaşındayım..Gidersem biraz daha çalışıp para biriktirip sonra geri dönüp yaşı beklerim emeklilik için diyorum...Orda yaşamak pek istemiyorum sıkıcı geliyor Ank...Gidersem para için gitmiş olucam...Ama tabi gidersem, burdan memleketimden biriyle evlenme şansımı da kaçırmış olurum...Hoş 2.5 senede olmadı burdayken ama daha çok uğraşırım kalırsam evlilik için diyorum...
Yalnız yaşlanıp gitmek istemiyorum.
Çıkmazda kaldım ne yapmalıyım sizce?