• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar vermeme yardımcı olur musunuz

şimdi Ege de ama deniz kıyısı değil

memleketinizdir alıştığınız ortamdır muhtemelen küçük ve yaşam kolaydır bu nedenle orada yaşamak isteyebilirsiniz

Ankara yı sevmeyebilirsiniz de

lakin ille de buradan evleneyim fikri gerçekten ilginç

yaşınız 18 değil geçen süreçte evlenmek için ne yaptınız (bu yönde isteğiniz olduğu için yazdım yoksa evlenmeyebilirsiniz de)

bir de eğitiminizi ve teklif edilen pozisyonu merak ettim

ben memur olup Ankara ya gitmeye esaret edemiyorum

özel sektörde birden gitmek yani teklifler 20 binli rakamlar falan mı

Evet aynen oyle olacak eğer kimse çıkmazsa...
Aday olsa zaten hiç gitmezdim

Bu çok kötü bir düsünce ve bu sekilde hiç mutlu olamazsiniz. Tüm hayatinizi bir kisi üzerine endekslemek çok zararli ve tehlikeli. Üstelik simdi o kisi yokken bile endeksliyorsunuz farkindamisiniz?

Bir evlilik sizi mutlu etmemeli, mutlulugunuza eslik etmeli. Yoksa ilki gibi hayal ederseniz tam tersi hep mutsuz kalirsiniz. Bu karsindaki kisiyi çok agir bir misyon ile yüklüyor çünkü. Bir süre sonra artik o yükü tasiyamaz.

Ilk önce kendinizi mutlu etmelisiniz. Böyle bir sans asla geri gelmez diyorsaniz kesinlikle gidin Ankaraya. Su akar yolunu bulur.

Bir arkadaşım da belediyeden özele geçiş yaptı inanılmaz mutlu. Onun sektörü de şehir ve bölge planlamaydı. Belki siz de özelde daha mutlu olursunuz. Şahsen ben olsam devlet işinde yapamam siyasi meselelerden dolayı inanılmaz baskı var. Ankarada bir de hayırlı kısmet oldu muydu tamamdır sizin iş hadi hayırlısı

teklif geldiyse sizi istiyorlar demek ki ayy bi de gittiğiniz yerde bir kısmet bulursunuz belki işyerinden falan. ben biraz daha risk alırdım maaş farkını da kendime biriktirirdim sanki hiç yokmuş farz ederdim. bu yaşa kadar zaten yapmışsınız biraz risk almak zor olmasa gerek
Birikim için gidicem zaten baska bişey için olmayacak evet

Bir arkadaşım da belediyeden özele geçiş yaptı inanılmaz mutlu. Onun sektörü de şehir ve bölge planlamaydı. Belki siz de özelde daha mutlu olursunuz. Şahsen ben olsam devlet işinde yapamam siyasi meselelerden dolayı inanılmaz baskı var. Ankarada bir de hayırlı kısmet oldu muydu tamamdır sizin iş hadi hayırlısı

Tesekkur ederim canım

Bu çok kötü bir düsünce ve bu sekilde hiç mutlu olamazsiniz. Tüm hayatinizi bir kisi üzerine endekslemek çok zararli ve tehlikeli. Üstelik simdi o kisi yokken bile endeksliyorsunuz farkindamisiniz?

Bir evlilik sizi mutlu etmemeli, mutlulugunuza eslik etmeli. Yoksa ilki gibi hayal ederseniz tam tersi hep mutsuz kalirsiniz. Bu karsindaki kisiyi çok agir bir misyon ile yüklüyor çünkü. Bir süre sonra artik o yükü tasiyamaz.

Ilk önce kendinizi mutlu etmelisiniz. Böyle bir sans asla geri gelmez diyorsaniz kesinlikle gidin Ankaraya. Su akar yolunu bulur.

Evlilik mutlu ederdi beni ama
Geldim su yasa artık ne isterim

Evlilik mutlu ederdi beni ama
Geldim su yasa artık ne isterim

Ben bosanan bir kadinim. Evlilik daima mutlu eden birsey degil.
Evet bir hayat arkadasin olmasini anlayabilirim ama tüm hayatini, tüm mutlulugunu, isteklerini, hayallerini sadece ve sadece o kisiye endekslemek inan çok zararli birsey. Bu sekilde çok hayal kirikligi yasarsin.

Evlilige çok fazla anlam yüklüyorsun, bu sekilde mutsuzluk hatta kaçinilmaz olur. Hayller/hayatlar olur. Beklentilerini asla karsilamaz çünkü hiçbirsey kafandaki kurdugun gibi olmaz, olmuyor.

Ilk basta kendine göre yasamalisin. Kendini mutlu etmelisin. Hayatini bilmiyorum fakat bu sekilde zaten sevgili bulman zor olur. Kendin rahat olursan, mutlu olursan, o enerjiye baska insanlarda yanasir.

Simdi bak olmayan bir aday için bir isten vaz geçmen gerçekten normal degil. Gerçek aday olmus olsa bile, o kisiye çok fazla anlam verilmis olur. O kisiye hem yük olur, hem totosu kalkar.

Ben olsam giderdim. Hayatımda olmayan bir aday için sanki varmış gibi kararlar alarak zamanımı çar çur etmektense, daha iyi bir maaşla tek başıma da olsa kariyerime bakardım. Ayrıca yenilikler iyidir, neler getirir bilinmez. Bence gidin.

Henüz bir aday yok belki kısmet Ankara’da belli mi olur

Hem Ankara’da güzel bir aşk yasarsan orası da gözüne sevimli gelir bence

Kısmet olacaksa fizanda da olur.

İş konusuna gelince bulunduğun şehri seviyor musun ?
İşinden memnun musun ?
Yeni yerde daha yüksek alsan kira fatıra yaşam gideri derken büyük bir fark olacak mı ?

Bunları düşün.

Belediye rahattır diye düşünüyorum.yani para için daha fazla çalışıp tabiri caizse müdürünüzü iş konusunda memnun etmeniz gerekecek.diken üstünde olacaksınız.bu strese değer mi

Şimdi de diken üstündeyim oyle cok rahat değil...
Sabah 1dk geç kalırsan performansa yansıyor
Yapmam gerekenden çok daha fazlası bekleniyor ama ne beklendiği de belirsiz, işi kendim üretmem bekleniyor...ama üretince de kabul görmüyor...
Çok çalışıyorum ama yine de memnun edemiyorum

Henüz bir aday yok belki kısmet Ankara’da belli mi olur

Hem Ankara’da güzel bir aşk yasarsan orası da gözüne sevimli gelir bence

Kısmet olacaksa fizanda da olur.

İş konusuna gelince bulunduğun şehri seviyor musun ?
İşinden memnun musun ?
Yeni yerde daha yüksek alsan kira fatıra yaşam gideri derken büyük bir fark olacak mı ?

Bunları düşün.

Yazdım zaten..
Orda kira giderim olmayacak ve maaş farkı çok zaten
İşi de hemen 1 önceki mesajımı okur musunuz
Fikirleriniz değerli

Arada en az 3 bin TL fark olmalı gittiğine değsin.. Kira Fatura giderleri yiyecek icecek giderleri hesap kitap yapar ben öyle değerlendirirdim.. Eğer Kaderinde evlilik varsa o seni bulur... Memleket falan dinlemez..

Arada en az 3 bin TL fark olmalı gittiğine değsin.. Kira Fatura giderleri yiyecek icecek giderleri hesap kitap yapar ben öyle değerlendirirdim.. Eğer Kaderinde evlilik varsa o seni bulur... Memleket falan dinlemez..

3bin den cok daha fazla hesap kitaba gerek duymadım

Evlenmeyi istemenin çok kötü bi düşünce olduğunu düşünmüyorum ama evet böyle bir teklif birdaha artık cok zor onu biliyorum

ankarada yasadiginiz yer bile cok fark ettirir. ornegin keciorendeki cevreyle cayyolundaki bir degildir. ben ankarada cok mutluyum, amerikada yasadigim yerden bile cok seviyorum ankarayi ama benim cevrem guzel. bunlarin tamamini goz onunde bulundurmaniz gerek.
İşte aradığım yorum <3 iyisi de var kötüsü de vardır elbet. ben de yaşadığım yeri çok seviyorum.

Kendimi çok kapana kısılmış gibi hissediyorum...yardım edin lütfen bana ya...
Gidersem yapayalnız kalacakmışım gibi hissediyorum...zehir oldu günler kararsızlıktan

Back
X