Karar vermesi zor bir durum..

Sabah sabah alıcılarım tam algılayamadı

Karanlık geçmiş ne nasıl oluyor :KK53:

Ama arkadaşıma karşı nankörlük olmaz mı onun geçmişi yüzünden konuşmamam :KK43:
Sorun arkadaşınızın geçmişi değil. Sorun erkek arkadaşınız.
birincisi sizin kiminle görüşeceğinize karışma hakkını nerden buluyor.
ikincisi bir kadını yaşam tarzına göre eleştirmek onun ne haddine. O ilk önce kendi önündeki çöpü süpürsün

Bu arkadaşının geçmişi değilde sevgilinin karanlık geçmişi olmasın

Hiç Duymadim karanlık geçmiş diye sanki mafya dizisinden fırladı gibi :-)

Şimdi arkadaşını seç der , yarın işini öbür gün aileler arasında tercih yap der ... bu böyle hayatın boyunca devam eder
Ayrıca 2 yıldır sorun etmediği arkadaşlığı şimdi mi dert ediyor
Yani sevgilinin dediğine göre adın çıksaydı , çoktan çıkmış olmalı değil miydi ?
Sevgilin seni bu 2 yılda tanıyamadı mı?
Sana güvenmiyor mu yoksa?
Yada arkadaşınla bir şeyler yaşadı senin duymandan mı korkuyor ?
Sana güveni olasaydı bir kız yüzünden adının çıkacağını düşünmezdi
Altta başka nedenler yatıyor üzgünüm

Bir kadının kendi isteğiyle sevişmesi sizi de o sevgiliniz olacak kişiyi de alakadar etmez - arkadaşımın erkeklerle olan geçmişi yazmışsınız?-. Böyle düşünenler size çok zarar verir. Önce arkadaşınızı sonra kıyafetini sonra işinizi kısıtlar, sizin üzerinizde bir otorite kurmaya çalışır, olan size olur. Asıl bu erkeklerden hayır gelmez.

Tabiki de ben anlatmadım kızlar, kendisi telefonumda gördü
Ne gördü?

Telefonunuzu karıştıran, arkadaşınızın özelini kurcalayan sevgili, hiç kaçmaz tabi sakin ayrılmayın.

Arkadaşınızla kesin bağınizi, kendisi çok birşey kaybedecek gibi durmuyor.

Ay bilmece gibi konuşuyorsunuz. Neyi gördü bu adam. Nasıl biri hakkında hüküm verebiliyor. Biraz açık anlatsanız

Ne gördü?

Telefonunuzu karıştıran, arkadaşınızın özelini kurcalayan sevgili, hiç kaçmaz tabi sakin ayrılmayın.

Arkadaşınızla kesin bağınizi, kendisi çok birşey kaybedecek gibi durmuyor.

Erkeklerle ilişkiye girdiğini anlatmış, telefonuma bakarken sevgilim de bu mesajları gördü

Karanlıksa kızın geçmişi sevgilin niye bunu dert ediyor ki
Ona ne o mu aydinlatacakmis karanlığı

Ayrıca size niye karşıyor hadi koruma iç güdüsü diyelim siz diyorsunuz ki kizin zararı yok hatta faydası var
Böyleyken müdahelesine ne lüzum var

Şimdi arkadaşını seç der , yarın işini öbür gün aileler arasında tercih yap der ... bu böyle hayatın boyunca devam eder
Ayrıca 2 yıldır sorun etmediği arkadaşlığı şimdi mi dert ediyor
Yani sevgilinin dediğine göre adın çıksaydı , çoktan çıkmış olmalı değil miydi ?
Sevgilin seni bu 2 yılda tanıyamadı mı?
Sana güvenmiyor mu yoksa?
Yada arkadaşınla bir şeyler yaşadı senin duymandan mı korkuyor ?
Sana güveni olasaydı bir kız yüzünden adının çıkacağını düşünmezdi
Altta başka nedenler yatıyor üzgünüm

Bana dediği şey ben seni biliyorum ama insanlar böyle biriyle arkadaşlık yaptığın için senin hakkında kötü şeyler düşünecek, bir de arkadaşımın bu yönünü yeni öğrendiği için yeni sorun etmeye başladı çünkü ben anlatmıyordum telefonumda mesajlarımızdan gördü

Back
X