Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin ediyorumNeyin kirli neyin temiz olduğuna o mu karar veriyor , arkadaşın hakkında ki detayları nerden biliyor
Ama konu sahibi bu duruma ihtimal dahi vermiyorAynı şeyi düşünmüşüzBüyük ihtimal altında bu neden yatıyor
Erkek arkadaşın rahatsızlığı bu yüzden sanırım
Sorun arkadaşınızın geçmişi değil. Sorun erkek arkadaşınız.Ama arkadaşıma karşı nankörlük olmaz mı onun geçmişi yüzünden konuşmamam![]()
Ama konu sahibi bu duruma ihtimal dahi vermiyor![]()
İkisinin bi bağı bile yok ki kızlarAynı şeyi düşünmüşüzBüyük ihtimal altında bu neden yatıyor
Erkek arkadaşın rahatsızlığı bu yüzden sanırım
Geceleri Batman oluyormuşSabah sabah alıcılarım tam algılayamadı
Karanlık geçmiş ne nasıl oluyor![]()
O zaman nereden biliyor sevgiliniz arkadaşınızın hayatını, geçmişini?İkisinin bi bağı bile yok ki kızlar![]()
Peki kimden duymuş geçmişini? siz mi anlattınız?İkisinin bi bağı bile yok ki kızlar![]()
Tahmin ediyorum
Çünkü konu sahibi anlattı
Malum sevgililer arası sır olmaz
O zaman nereden biliyor sevgiliniz arkadaşınızın hayatını, geçmişini?
Peki kimden duymuş geçmişini? siz mi anlattınız?
Ay bilmece gibi konuşuyorsunuz. Neyi gördü bu adam. Nasıl biri hakkında hüküm verebiliyor. Biraz açık anlatsanızTabiki de ben anlatmadım kızlar, kendisi telefonumda gördü
Ne gördü?Tabiki de ben anlatmadım kızlar, kendisi telefonumda gördü
Batman aklıma gelmedi nedense polat alemdar ve memati geldiGeceleri Batman oluyormuş![]()
Çünkü insanlar tüm geçmişini telefona kaydediyorTabiki de ben anlatmadım kızlar, kendisi telefonumda gördü
Ay bilmece gibi konuşuyorsunuz. Neyi gördü bu adam. Nasıl biri hakkında hüküm verebiliyor. Biraz açık anlatsanız
Ne gördü?
Telefonunuzu karıştıran, arkadaşınızın özelini kurcalayan sevgili, hiç kaçmaz tabi sakin ayrılmayın.
Arkadaşınızla kesin bağınizi, kendisi çok birşey kaybedecek gibi durmuyor.
Şimdi arkadaşını seç der , yarın işini öbür gün aileler arasında tercih yap der ... bu böyle hayatın boyunca devam eder
Ayrıca 2 yıldır sorun etmediği arkadaşlığı şimdi mi dert ediyor
Yani sevgilinin dediğine göre adın çıksaydı , çoktan çıkmış olmalı değil miydi ?
Sevgilin seni bu 2 yılda tanıyamadı mı?
Sana güvenmiyor mu yoksa?
Yada arkadaşınla bir şeyler yaşadı senin duymandan mı korkuyor ?
Sana güveni olasaydı bir kız yüzünden adının çıkacağını düşünmezdi
Altta başka nedenler yatıyor üzgünüm