Karar vermesi zor bir durum..

Karanlıksa kızın geçmişi sevgilin niye bunu dert ediyor ki
Ona ne o mu aydinlatacakmis karanlığı

Ayrıca size niye karşıyor hadi koruma iç güdüsü diyelim siz diyorsunuz ki kizin zararı yok hatta faydası var
Böyleyken müdahelesine ne lüzum var
Sizin dediğiniz gibi zararının olmadığını söylediğimde de bilemezsin seni de kendine çekmeye çalışabilir şeklinde yaklaşımda bulunmuştu ☹️

Sizin dediğiniz gibi zararının olmadığını söylediğimde de bilemezsin seni de kendine çekmeye çalışabilir şeklinde yaklaşımda bulunmuştu ☹️
Senin aklın yokmu birileri çekince oraya gidicek neyin iyi neyin kötü olduğunu bilicek bunun kararı mi vericek iraden yokta sevgilin mi buna karar veriyor

Erkeklerle ilişkiye girdiğini anlatmış, telefonuma bakarken sevgilim de bu mesajları gördü
Peki arkadaşınızın seks hayatı neden onu ilgilendiriyor ve siz bunu sorgularken ağzının payını veremediniz mi? Bence siz çoktan seçiminizi yapmışsınız.
Kaldı ki bir kadın sevişti diye geçmişi karanlık olmaz, ahlaksız olmaz, namussuz olmaz. Kendi bedeni kendi kararı. Bunun için arkadaşının sevgilisine hesap vermeyecek tabi ki

Erkeklerle ilişkiye girdiğini anlatmış, telefonuma bakarken sevgilim de bu mesajları gördü
Siz de bunu kötü geçmiş olarak görüyorsunuz demek ki.

Arkadaşınız anlatırken normalmiş gibi davranıp iki yüzlü bir tavır göstermissinizdir birde.

Bence de bitirin arkadaşlığınızı.

Hayır sadece erkeklerle olan geçmişi temiz değil, bu da arkadaşlığı bitirmek için bi neden olabilir mi?
Temiz değil deyince inşallah öyle değildir dedim ama öyleymiş sadece arkadaşını ilgilendiren bir durum bu. Ve nedense de sizin kararınız olmalı

Bana dediği şey ben seni biliyorum ama insanlar böyle biriyle arkadaşlık yaptığın için senin hakkında kötü şeyler düşünecek, bir de arkadaşımın bu yönünü yeni öğrendiği için yeni sorun etmeye başladı çünkü ben anlatmıyordum telefonumda mesajlarımızdan gördü
İsteyen ömür boyu bakire kalır , isteyen sevişir herkesin kendi hayatı
Bu dert edilecek bir şey değil,
Siz hiç sevişmiyor musunuz yoksa?
Yani erkek arkadaşın sana dokunurken gitmeyen namus, arkadaşına gelince neden bu kadar çabuk kirleniyor
Sevgilin sanırım hayata at gözlüğüyle bakıyor , açıkçası bir ömrü böyle biriyle geçirmek istemezdim

Peki arkadaşınızın seks hayatı neden onu ilgilendiriyor ve siz bunu sorgularken ağzının payını veremediniz mi? Bence siz çoktan seçiminizi yapmışsınız.
Kaldı ki bir kadın sevişti diye geçmişi karanlık olmaz, ahlaksız olmaz, namussuz olmaz. Kendi bedeni kendi kararı. Bunun için arkadaşının sevgilisine hesap vermeyecek tabi ki

Siz de bunu kötü geçmiş olarak görüyorsunuz demek ki.

Arkadaşınız anlatırken normalmiş gibi davranıp iki yüzlü bir tavır göstermissinizdir birde.

Bence de bitirin arkadaşlığınızı.

Ben arkadaşıma da bunun yanlış olduğunu yapmaması gerektiğini söyledim, ayrıca sevgilim benden bunu istediğinde belki fikrinden geri döner diye baya bi tepki gösterdim ama o çok kararlı ya o ya da ben diye diretiyor, ayrıca arkadaşımın ilişkiye girmesinden çok sevgilisi olmayan birileriyle girmesini doğru bulmuyormuş yoksa ilişki yaşamasında bi sorun yokmuş.

Yani erkek arkadaşın sana dokunurken gitmeyen namus, arkadaşına gelince neden bu kadar çabuk kirleniyor
Sevgilin sanırım hayata at gözlüğüyle bakıyor , açıkçası bir ömrü böyle biriyle geçirmek istemezdim
Erkekler böyledir, sevgiliyken ilk onunla sevistiysen namuslusundur, başkasıyla sevistiysen namussuz. Hadi biz artık yaşlandıkda yeni nesilde bu erkeklerin hakkından gelmiyor.

Erkek arkadaşın sanırım hayata at gözlüğüyle bakıyor , açıkçası bir ömrü böyle biriyle geçirmek istemezdim
Kesin evlenene kadar eli eline değmez, namusudur onun falan. Sevişmek ne ya? Bi kadın sevişebiliyor mu isteye isteye (!) Bak gitti ahlak.

Sevgilimle biz ilişkiye girmedik, onun taktığı durum kızın sevgilisi olmayan bir erkekle bunu yaşamış olmasıymış

Yazılanları okudum ama bu bildiğimiz bir klasiktir diğer arkadaşlarımızın hepsi doğru söylüyorlar. Bu sana güveniyorum ama dışarıya güvenmiyorum meselesiyle aynı gibi geldi banada. Yarın bir gün dışarı çıkma sana güveniyorum aşkım ama dışarıya güvenmiyorum ya seni kötü yola sokarlarsa otur evinde derse hiç şaşırma.
Olumlu şeyler söylemek isterdim ama üzgünüm bu yola doğru gidiyorsunuz. Ayrıca en yakın arkadaşınızda olsa kardeşinizde olsa kimsenin özel hayatı onunla arkadaşlık etmenize engel değildir yada bu kardeşinizi kardeşlikten reddedebileceğiniz anlamına gelmez.
Benim size tavsiyem erkek arkadaşınızı sizi kısıtlayıp kısıtlamayacağı yönünde test etmeniz olabildiğince deneyin erkek arkadaşınızın sınırlarını. Bu size ileride yaşayacağınız hayat hakkında ipuçları verecektir. Sonra en doğru kararı siz vereceksiniz elbette çünkü bu sizin hayatınız.

Ben arkadaşıma da bunun yanlış olduğunu yapmaması gerektiğini söyledim, ayrıca sevgilim benden bunu istediğinde belki fikrinden geri döner diye baya bi tepki gösterdim ama o çok kararlı ya o ya da ben diye diretiyor, ayrıca arkadaşımın ilişkiye girmesinden çok sevgilisi olmayan birileriyle girmesini doğru bulmuyormuş yoksa ilişki yaşamasında bi sorun yokmuş.

Ne yapacaksınız yapın, arkadaşınız özel hayatınızı sevgilinizin ağzında sakız etmeyin daha fazla.

Telefonunuzdan bu kadar ayrıntıyi okuması sizin de ayıbıniz çünkü.

Erkekler böyledir, sevgiliyken ilk onunla sevistiysen namuslusundur, başkasıyla sevistiysen namussuz. Hadi biz artık yaşlandıkda yeni nesilde bu erkeklerin hakkından gelmiyor.
Bütün namus kavramını kadına yüklemekten bıkmadılar , ben bu zamanda bunu tartışma konusu yapanlara çok üzülüyorum , neden bu kadar geriden geliyor bu gencecik insanlar aklım almıyor ,

Ay karar merci kendisi miymiş?
O kim oluyor da bi kadın kiminle ilişkiye girince sorun oluyor olmuyor diye karar verebiliyor?

Nasıl anlaşıp dayanıyorsunuz böyle tiplere hayret

Kesin evlenene kadar eli eline değmez, namusudur onun falan. Sevişmek ne ya? Bi kadın sevişebiliyor mu isteye isteye (!) Bak gitti ahlak.
kadının sevişme isteği ancak kocası yada ciddi düşünen erkek arkadaşı istediğinde gelecek
Yoksa pis kaka , kadın sevişmez mazaallah 😂😂

Back
X