Karar vermesi zor bir durum..

Lucrecia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
29
-31
86
İstanbul
Merhaba kızlar, sevgilim en yakın arkadaşımın geçmişi pek de temiz olmadığı için onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor, ama kız bana karşı çok iyi, kötülüğünü görmedim oldukça faydasını gördüm, bitirirsem arkadaşıma karşı haksızlık ediyormuşum gibi olacak ama sevgilimi de seviyorum, sevgilim bir tercih yapmamı istiyor arkadaşımı kesinlikle istemiyor ikisinden birini seçmek zorundayım sizce ne yapmalıyım?

Edit:Kızlar belki tepki gösterirsiniz ama ben arkadaşımı değil sevgilimi seçtim, çünkü sevgilimle 2 yılımız var, arkadaşım çok da eski değil üniversiteden beri tanıdığım biri, birkaç yıllık arkadaşım. Üniversite bitince o arkadaşlığımız da biticek, kaldıki arkadaşımızla şehirlerimiz de farklı ben İstanbulda otururken o balıkesirde oturuyor, üniversite bittikten sonra zaten birbirimizi görme ihtimalimiz de olmayacak, ömrümü adayacağım biri için neden geleceğime bunu yapayım?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, sevgilim en yakın arkadaşımın geçmişi pek de temiz olmadığı için onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor, ama kız bana karşı çok iyi, kötülüğünü görmedim oldukça faydasını gördüm, bitirirsem arkadaşıma karşı haksızlık ediyormuşum gibi olacak ama sevgilimi de seviyorum, sevgilim bir tercih yapmamı istiyor arkadaşımı kesinlikle istemiyor ikisinden birini seçmek zorundayım sizce ne yapmalıyım?
Sevgilin arkadaşınla bir şeyler yaşamış olabilir mi?

senin sosyal hayatın ve arkadaşlarına neden o karar veriyor anlamadım

Kaç zamandır bırlıktesınız onemlı olan o iki gunluk adamın sozunu dinlemen salakça
Ama yıllarını verdiysen dinle derim ben.

Sizin aklınızı küçümsüyor. O yokken seçtiğiniz arkadaşınızı niye birakacaksiniz. Böyle böyle başlar işte kısıtlamalar. Arkadaşınız hırsız falan mi
Hayır sadece erkeklerle olan geçmişi temiz değil, bu da arkadaşlığı bitirmek için bi neden olabilir mi?

arkadasının geçmişi kimseyi ilgilendirmez , bu adamla evlenecek değilsin
ama o arkadasınla ömür boyu bağınızı koparmaya bilirsin , seni bir kötülüğe zorlamıyorsa sevgilini def et
Şöyleki sevgilimle ilişkimiz de 2 yıl oldu gayet ciddi ailelerimizle tanıştık vs evliliğe gidicek yani, arkadaşımdan dolayı onu kaybetmek istemiyorum ama arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum çok iyiliği dokundu bana, tercih yapmak çok zor benim için ama mecburum buna, çünkü arkadaşım olursa o olmayacakmış bu konuda çok net

Şöyleki sevgilimle ilişkimiz de 2 yıl oldu gayet ciddi ailelerimizle tanıştık vs evliliğe gidicek yani, arkadaşımdan dolayı onu kaybetmek istemiyorum ama arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum çok iyiliği dokundu bana, tercih yapmak çok zor benim için ama mecburum buna, çünkü arkadaşım olursa o olmayacakmış bu konuda çok net
Arkadaşın için sevgilini kaybetmezsin ama
Zamanla sevgilin hariç çoğu şeyi kaybedersin bence
Ben mi o mu diye sizi zorlaması bile çok rahatsız edici
Niye yerinize karar verme gereği duyuyor ki kimle arkadaş olacağınıza?
Ayrıca 2 yıl demişsiniz
2 yıldır asla görüşmeyeceksin raddesine neden şimdi geldiniz mesela?

Arkadaşlığınız yeni değil, sevgiliniz de 2 yıldır hayatınızda şimdi mi aklına gelmiş ya arkadaşlığını bitir yada senden ayrılırım demek?

Aileler tanıştı iş ciddiye bindi benden ayrılmaz nasıl olsa diye düşünüyor büyük ihtimalle.

Art niyetli geldi bana sevgiliniz her türlü.

Back
X